Home / Татуировки и пиърсинг / Секси татуировки мъже попадат на жените

Секси татуировки мъже попадат на жените

Чудите ли се какъв стил на татуировка мъжете харесват жените? Отговорът варира значително. За начало, не всички хора като татуировки, особено за жените.

Ако се надявате, че нова татуировка ще ви направи нов човек, ще направите голяма грешка. Всяко изкуство на тялото, за което решавате, трябва да бъде за вас. Трябва да бъде татуировка, с която се чувствате удобно, с което можете да се свържете и да се надявате, че това, което носи някакво лично значение.

С това казаха, че има определени татуировки и дизайни, които много хора оценяват да виждат на жените и ще ги покрием по-долу.

В допълнение към дизайна на татуировките и стиловете не забравяйте значението на поставянето. Татуировките на ребрата, долната част на гърба и бедрата винаги са секси. Мъжете могат да се включат и чрез татуировка на гръбначния стълб, която свива гърба с тайно послание или символ.

Докато следните предложения могат да бъдат считани за "girly" не позволявайте това да ви изплаши ... много мъже тайно обичат, когато момичетата действат и се обличат като момичета.

Не е нужно да сте здрави или да носите дизайн, който мислите, че момчетата биха желали. Не е нужно да действате по-красиво, отколкото сте. Просто бъдете и се гордеете с женствеността си. Това е супер секси да бъде дама, така че просто рок си женски, докато червило, червило и всичко останало!

татуировка of roses

jjpoole / Гети изображения

Не е много да спорим за красива роза, носена като боди арт. Независимо дали предпочитате традиционна червена роза в дизайна на старата школа или се стремите към изкусен черен и сив цвят, розите са романтични, символични и женствени дори в татуирана форма.

Розите също правят красиви мемориални татуировки, независимо дали за любим човек или за майка ви, така че можете да носите този флорален символ на любовта с увереност.

02
от 05

Звезди

автобиография

Sybil Liberty / Flickr / CC от 2.0

Звездите са едни от най-популярните женски татуировки. Те могат да бъдат представени в дизайна на звездните звезди, в редица звездни изблици или в комбинация с луната, за да създадат тайнствен и небесен дизайн на татуировка. Звездите не са трудни по никакъв начин, но те са много интересни. В края на краищата те са най-светлите неща, които блестят в нощното небе.

03
от 05

череши

жена with tattoo

Thinkstock Изображения / Гети изображения

С техните сексуални конотации, черешовите татуировки не са достатъчно убедителни с мъжете. Ако сте узрели за бране и flirty в това, че може да решите чифт череши изглежда супер сладък за вас.

Често татуирани върху ключицата, бедрата и глезените, тези малки плодове са очарователни и могат да ви помогнат да постигнете този сладък вид кукла.

04
от 05

Dragons

Портрет of a dragon. Also, a tattoo of a dragon.

Джон Накамура Реми / Flickr / CC BY-SA 2.0

Мъжете обичат огнените дракони, така че не е чудно, че копаят пилета, които имат драконови татуировки. Митичен, магически, мощен и харизматичен, драконът улавя същността на великолепието. Независимо дали предпочитате китайски дракон, за да отпразнувате годината на раждането си или да отидете с японски стил, ще се дишате сексапил с тази татуировка.

05
от 05

Символи

Китайски character love tattoo

Татуирана в татуировката на Рони в Ayala Center Cebu.
Кристин Т..

 Вярно е, мъжете ми харесват малко загадъчност. Разбира се, че можете да носите сърцето си на ръкава си, жартиера на бедрото си, слънце на бедрото и стил на науката, но много хора обичат да четат тялото като книга и наистина не искат да научат всичко за вас веднага.

Добавете мистерия към изкуството на тялото си с уникални символи, глифове и дори татуировки от китайски или арабски характер. Те никога няма да излязат от стил и тяхното значение не е толкова прозрачно. Оставете го да познае и когато почувствате, че е време за голямото разкриване, можете да обясните скритото значение зад татуировките. Това прави перфектен разговор за възглавници!

1

About

Check Also

Приятелски пътеводител за пиърсинг Nostril

Пиърсингът на носа и пиърсингът на ноздрите в наши дни са изключително популярни. Както при …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 10 =