Home / Татуировки и пиърсинг / Пластмасови опаковки са безопасни за нови татуировки?

Пластмасови опаковки са безопасни за нови татуировки?

Пластмасови опаковки са безопасни за нови татуировки?

Използването на пластмасова обвивка за покриване на свежи татуировки може да е станало началото на състезанията за колоездачи. Спомням си за пръв път, че я използваха през 70-те и 80-те. Ново татуираните хора отлепват превръзките си, за да покажат на новороденото, че братът им е с мастило, а необучените татуировки дойдоха с идеята за "видими" пластмасови обвивки. Няма нужда вече да обръщате тази превръзка назад. В онези дни кръвта не беше голяма тема.

За съжаление някои от нашите необразовани братя не успяха да видят опасностите днес и продължават тази грешна практика.

Какъв е проблема?

Проблемът е, че пластмасовата обвивка създава оклузивен печат, което означава, че няма въздух и въздухът не излиза. Това поддържа всички телесни течности обединени върху повърхността на кожата. Тази повърхност изгражда телесни температури до близо 103 градуса, което е идеално място за размножаване на бактерии. Новата ви татуировка току-що се превърна в петриево ястие за бактериален растеж. Добре, ах?

Това обединяване на телесни течности - всички течности трябва да отидат някъде и това е долната част на пластмасовата обвивка. Телесните течности изтича и текат надолу по тялото, където хората ще се брънчат срещу други хора или повърхности, като по този начин създават много замърсено поле. И поставянето на хартиена кърпа на дъното Нищо за да спрете натрупването и натрупването на температура.

Внимавайте да разкъсате течностите на някого?

Наскоро посетих съседно студио и станах свидетел на пластмасов клиент, който седеше в чакалнята си, с телесни течности, които се стичаха надолу по рамото му в диванчето.

Говорете за замърсено поле! Ако такъв нещастен човек навлезе в нашето студио, ги помолим учтиво да напуснат, тъй като ние не искаме техните течности на нашите столове, рафтове, броячи или подове. Аз също им давам копие от тази статия, за да се върна на татуировки, които очевидно не са образовани в кръвоносни патогени.

Това не е само грубо, може да е незаконно

Повечето държавни татуировки, като нашата тук в Хавай, конкретно посочват подходящия тип превръзка, който да се използва. Хавай Министерство на здравеопазването Наредба 11-17-10-H "цялата площ, покрита с парче от стерилна превръзка и обезпечени с подходящо лепило". Това е дори един от въпросите, свързани с нашия тест за лицензиране на татуировки!

Не само употребата на пластмасова обвивка е незаконна в повечето регулирани държави, но е евтина обида за клиент, който заслужава по-добро начало с новата си татуировка. Каква цена е правилното обвиване? Как поставяте знак за долар върху предотвратяването на замърсяване?

Използването на пластмасова обвивка е забранено в много качествени конвенции за татуировка. Националната асоциация за татуировки и Алиансът на професионалните татуисти забраниха употребата им в своите представления. Време е всички организатори на конгреси да се образоват и да направят тази забрана за политика в цялата индустрия.

1

Защити себе си

Преди да бъдете като клиент, вземете следващата си татуировка, спазвайте практиките в избраното от вас студио. Ако пластмасовата обвивка е един от тях, потърсете друг татуировка, който се грижи да се обучава за правилна процедура. Мислете - ако те не са правилно превръзки, какви са другите грешки в процедурата??

 

 

 

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − 92 =