Home / Татуировки и пиърсинг / Какво представляват перото от татуировки?

Какво представляват перото от татуировки?

Какво представляват перото от татуировки?

Цветни и смели, или прости и символични, пера татуировки имат богата история и значение. Преди да изберете перо, да се запознаете с птицата и нейните черти и ще имате татуировка, която е още по-смислена.

Популярни видове татуировки от пера

Докато някои татуировки птици са избрани за своя избор и цветни пера, една татуировка паднал перо може да бъде символ на загуба, раждане и дори късмет.

Татуировките на късмета и късмета могат да отдадат почит на семейното племе или клан.

Разгледайте многото различни типове значения зад популярните татуировки на птици и техните пера.

Популярни птици и техните крилатини значения

Докато често се споменават за символ на смъртта, местните американци вярват, че бухалът предлага защита срещу злите духове. Бухалът също е символ на разума и мистерията. Независимо дали сте в магията и във фантастичния свят на магьосничеството или оценявате мъдростта на тази пратеническа птица, бухалите и перата им правят мъдър избор.

Татуировка, подходяща за роялти, пъстър паун създава ярък и красив дизайн на татуировка за ръцете, гърба или гръдния кош. Символ на прераждането и подновяването в ученията на християнството, красивата птица представлява святост и понякога едно докосване на суетата.

В басните на Езоп Паунът и Джуно, паунът научава "Много от тях са били определени от волята на съдбата" и трябва да приеме неговата красота, вместо мелодична песен.

В други части на света паунът е еднакво обичан.

Индусите вярват, че пауни означават доброта, късмет и състрадание. В някои култури птиците са гравирани сред троновете на царството. Ако сте от типа, който може да се похвали, добре, тогава бъдете горди и с мастило тази колоритна птица.

1

За да отдаде почит на Съединените щати, свобода и смелост, нищо не бие цял американски стар орел.

Размахвайки банер от клюна или полет сред облак от рози, орел татуировки правят за прекрасен паметник и военни татуировки, и дори може да включва дати за по-личен смисъл.

В гръцката митология се казва, че перо от Феникс обещава вечен живот. Наслабване на перото от тази митична птица е един от начините да покажете безсмъртието си. След като постави своето гнездо на пламъци, Финикс се възроди три дни по-късно. Пламтящото перо създава ярка дизайнерска идея, когато се появи в пълен цвят.

Макар че не е толкова уважаван като другите, чайът може да представлява много неща, включително любов към океана, а също и да се издига над приливите. В книгата Чайка на Джонатан Ливингстън от Ричард Бах, отхвърляният чайка научава за целта и полета, като остава верен на себе си и вярва в собствените си мечти, въпреки бягането от пакета. Обикновено очертанията на крилете на чайка по време на полет могат да описват едно и също послание, за да летят високо над съмнение и да вярват в себе си.

Как да създадем татуировка от пера

След като сте избрали вашата птица, можете да започнете да работите с твоя художник, за да започнете да проектирате татуировка с пера. Можете да изберете да добавите много цвят към вашето парче или да добавите само няколко избрани нюанса, за да направите по-реалистичен дизайн на пера.

Индивидуално вдъхновение

Толкова много от опеченото изкуство може да бъде свързано с индианската култура и символика. Dreamcatchers, Kokopelli, Wild Buffalo и тотем полюсите могат да се включат в дизайна на перата, за да се създаде татуировка, вдъхновена от индийците. Добавете много тюркоазени, коралови и дюни, за да създадете земно и духовно парче.

Изследване за намиране на перо

За пернат вдъхновение, удари книгите. Взели сте в библиотеката или книжарницата и изтъркате снимки на различни видове птици и проверете уникалните им перушиви модели и цветове.

След като намерите перо, което ви харесва, открийте повече за птицата и вижте дали нейната култура или произход може да представлява по-голямо лично значение. След като откриете тази птица, нека вашите дизайнерски идеи летят.

1

About

Check Also

Всичко, което трябва да знаете за клиторските пиърсинг

ЗАБЕЛЕЖКА: Следната страница съдържа съдържание и материали със сексуално естество, които може да са неподходящи …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − = 37