Home / Tatoveringer og Piercinger / Tattoo Smerter: Skrækker eller skygger Hurt mere?

Tattoo Smerter: Skrækker eller skygger Hurt mere?

Tattoo Smerter: Skrækker eller skygger Hurt mere?

Spørgsmål: "Jeg har lige for nylig fået en start på min første tatovering, en temmelig stor en af ​​en drage på min øverste del af ryggen. Jeg har lige fået omridset og det gør ondt som helvede. du er, hvis skyggen vil skade mere eller mindre end omridset. Jeg ved ikke, om jeg kan klare noget mere smertefuldt. "

Svar: Jeg beklager, at du ikke har en rigtig god tatoveringsoplevelse.

Hvis du er i så meget smerte, er det meget muligt, at din kunstner går for dybt. Er dine linjer hyggelige og tynde og endda hele vejen rundt? Er der nogen "skygger" af blæk uden for linjerne under din hud? Ser du noget blæk, hvor det ikke hører hjemme? Har du ar meget? Hvis du svarede ja på et af disse spørgsmål, er det mere end sandsynligt, at din tatoveringsartiker tatoverer dig for dybt, og det første jeg vil gøre er at finde en ny tatoveringsartner.

Nu, hvis det ikke er tilfældet, og din hud er mere følsom end nogle mennesker, er der nogle få muligheder. En, gør dine sessioner kortere. Hvis du kun kan klare 30 minutter, så gør du det. Hvis du arbejder på en stor tatovering, kan du føle dig presset til at sidde gennem længere sessioner end din krop kan klare.

Du holder pengene og du laver reglerne. Hvis du har brug for en pause, skal du fortælle den kunstner, du skal stoppe i 5 minutter. Hvis du skal hjem, skal du gå hjem og fortælle ham, at du bliver mere færdig om et par uger.

Så vidt skyggelignende smerter går, er det svært at sige. Jeg har gjort noget skygge gjort, der gør meget ondt, og jeg har gjort noget, der gør ondt mere. Dem der såre mere, skete dog, da jeg skubber min krop for langt og allerede havde smerter fra en lang tatoverings session.

Når du får skygge færdig, er det gjort med en gruppe nåle som regel i to lige linjer, der løber parallelt, men "skiftevis", hvilket betyder at den nederste række af nåle er fordelt mellem den øverste række af nåle, hvis det giver mening.

Alligevel ligner det den fyr, der kan ligge på en seng af negle. Hvis han forsøgte at lægge sig ned på et par negle eller flere negle i en rund form, ville det straffe ham. Men når nålene er jævnt fordelt over hele hans overflade, gør de ikke ham ondt. Jeg tror, ​​at en mag (shader) virker på en meget lignende måde. På grund af mere jævnt forskydning af huden, finder mange, at det gør ondt mindre end omridset. Men igen har det meget at gøre med kunstnerens niveau.

Hvis du ikke er sikker på at du har den rigtige person til jobbet, skal du ikke være bange for at søge efter en ny kunstner for at fuldføre tatoveringen. Dette burde være en bærbar oplevelse i det mindste og en fornøjelig en i bedste fald. Jeg håber du kan fuldføre din tatovering uden for mange komplikationer.

1
1

About

Check Also

Alt du behøver at vide om Clitoral Piercings

BEMÆRK: Følgende side indeholder indhold og materiale af seksuel karakter, som kan være upassende for …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − = 75