Home / Sko / Opryd dine favorit lærredstøvler i 5 enkle trin

Opryd dine favorit lærredstøvler i 5 enkle trin

Ternet Vans slip ons

Vans

Du har hørt udtrykket, "så behageligt som et gammelt par sneakers." Sneakers ry som go-to comfy fodtøj er velfortjent. Det gælder især for dem, der er lavet af lærred. Dette holdbare stof er fleksibelt og hårdt, og det giver dine fødder mulighed for at "trække vejret", så de aldrig bliver for varme eller for koldt.

Hvis du har fået din lærred til at falde i et stykke tid, har de nok små minder om alle de steder, du har slidt dem i, i form af snavs, scuffs, pletter og splotches. Kast ikke de gamle faves ud endnu endnu! Så længe de ikke er revet eller ridset med huller, kan du nok få mere tid ud af dem med et godt bad.

02
af 08

Hvad de er lavet af

kvinde's feet in white sneakers standing on dock

vaiv / RooM / Getty Images

Overvej, hvad dine lærredstøvler er lavet af for at forstå, hvordan du skal rense dem.

Ægte lærred er lavet af hamp, hvilket er frø og fiber af Cannabis Sativa L plante. Det er et slidstærkt, komfortabelt, populært valg til casual sko og sneakers. (Nogle sneakers mærket som fremstillet af "lærred" er faktisk lavet af bomuld, hvilket giver et stof, der er ens i tekstur og holdbarhed til den der stammer fra hamp.) Slet af atletiske sko er normalt lavet af gummi (hvilket for øvrigt forklarer deres Kælenavn: Wearers kan gå meget roligt i dem). Athletic sko, sneakers, tennis sko ... uanset hvad du kalder dem, de er lav vedligeholdelse fodtøj.

03
af 08

Hvad du skal bruge til at rengøre dine sneakers

Tandbørster

Comstock Billeder / Stockbyte / Getty Images

Du behøver ikke købe noget dyrt for at få dine sneakers mousserende rene og i samme ny form igen. Saml disse elementer:

  • Nylonbørstebørste eller gammel tandbørste
  • Sæbe, såsom vaskemiddel, opvaskemiddel eller en rengøringsmiddel lavet til ruskind og stof
  • Nylon scrub pad
  • Bagepulver
  • Almindeligt papir
  • Hvid creme sko polish (til hvid lærred sneakers)
04
af 08

Fjern overskydende snavs

Rengøring Canvas Shoes

Fotoillustration af Ellen Grusse

Hvis sneakers er mudrede, skal du vente, indtil de tørrer, før du rengør dem.

Knock off noget løst snavs ved at smacke sneakers på fortovet eller ved at tappe solerne sammen over en papirkurv eller avis. Tør joggeskoene af med en fugtig klud for at fjerne resterende snavs.

Fjern snørebåndene.

05
af 08

Vask og skyl

Vask Canvas Sneakers

Fotoillustration af Ellen Grusse

Skyl sko med varmt vand ind og ud. Skrub lærredens sneakers 'ydersider, insider og liner forsigtigt med tandbørsten og en blanding af vand og mildt rengøringsmiddel. Skyl med rent, køligt vand.

Hvis scuff marks forbliver, skrubbe dem forsigtigt med nylonpuden. Skyl igen. Hvis linerne stadig bevarer fod lugt, skrub dem med en pasta bagepulver og vand. 

Vaskekurv Sneakers i vaskemaskine

Nogle mennesker får gode resultater ved at vaske lærredstøvler i vaskemaskinen, men de fleste skoproducenter fraråder dette fordi det kan bryde ned klæbemidlerne, der bruges til at klæbe skoen sammen.

Farvede Canvas Sneakers og Special Detailing

Ved rengøring af farvede lærredstøvler skal du bruge en ikke-blegende sæbe. Lav en lille pletprøve med din rengøringsblanding for at være sikker på, at den ikke falmer eller blegrer farven.

Du kan rense sneakers med meshindsatser på samme måde som du rengør almindeligt lærredsko.

Hvis dine sneakers har læderdetaljer, dæmp og rengør lærredet som anvist, og brug læderrenser på læderdele.

06
af 08

Glem ikke snørebåndene

snørebånd

Glowimages / Getty Images

Dirty snørebånd vil skille sig ud i skarp kontrast til dine nyligt rene sneakers. Du skal bare kaste dem i vasken med en belastning af ensfarvet tøjvask og lufttørre, når du er færdig.

07
af 08

Lufttørre

Tørring Canvas Sneakers

Fotoillustration af Ellen Grusse

Når du er færdig med at vaske dine sneakers, skal du fjerne det overskydende vand. Fyld dem med krøllede brune papirposer, papirhåndklæder eller hvidt kontorpapir for at absorbere ekstra fugt og hjælpe sneakersne med at holde deres form. (Brug ikke avis eller farvet papir, da blækket vil overføre og pletter skoene).

Sæt skoene til side for at lufttørre. Må ikke tørres i nærheden af ​​en pejs eller varmelegeme. Direkte varme nedbryder lærredstof og får det til at blive tørt og sprødt.

08
af 08

Tilføj efterbehandlingstouches

Polering Canvas Sneakers

Fotoillustration af Ellen Grusse

Når skoene er grundigt tørre, skal du udskifte indsatserne og vaskevaskerne.

Hvis pletterne fortsætter på hvide lærredstøvler, let dab på hvid flydende skopuds.

Nogle producenter foreslår at sprøjte toppe af nye lærredsko med en stofbeskytter, før du bruger dem - men først se de vedligeholdelsesinstruktioner, der følger med dine sneakers eller på deres mærker, for at sikre, at dette ikke beskadiger dem. Hvis ingen er tilgængelige, skal du besøge producentens hjemmeside eller ringe til deres kundeservicenummer. Din bedste chance for at få det længste liv fra dine sneakers er at følge virksomhedens anbefalinger.

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − = 13