Home / Skønhed / 31 Smukkeste Updos til Prom

31 Smukkeste Updos til Prom

Prom er en meget vigtig dato i din kalender under High School. Derfor er det afgørende, at du finder den rigtige frisyre, der passer dig. Gør dit hår elegant og stilfuldt ved at have en updo. Hvis du søger efter prom frisurer online, er der tusindvis, så vi er kommet med de 31 bedste opdateringer til din prom. At have dit hår op, vil vise din smukke kjole samt få dig til at føle dig selvsikker.

Alle ved at prom tid er fest tid så du skal sørge for dit hår ser fabelagtig ud. Se på vores glamourøse frisyrer og se, hvilken der skiller sig ud for dig. Hvis du har en professionel frisør, gør dit hår, så vil de være så taknemmelige, at du allerede har valgt din stil, så se dig ud! Hvis du laver dit eget hår om natten, kan nogle af vores forslag have brug for lidt øvelse, husk at træning gør perfekt!

1. Elegant Low Bun Updo

Hvis du vil have en elegant og sofistikeret stil, gå med denne lavbunke.

Elegant Bun Updo for Prom

Instagram / hairwithlinda

Dette vil arbejde med enhver hårtype og vise din fantastiske kjole. Prøv ikke at holde dit hår for stramt, mens du klæber det tilbage. Det er nemt at gøre og ser imponerende ud.

2. Messy Updo for langt hår

Messy updos er alle raseri nu, jo messianere jo bedre.

Rodet Prom Updo for Long Hair

Instagram / hair_by_zolotaya

Hvis du har længere hår, prøv denne rodet updo for en rodet men kontrolleret stil. Det bedste ved denne stil er, at hvis noget hår falder ud om natten, vil det føje til udseendet!

3. Cute Updo med en sidefletning

Gå til det søde udseende med denne smukke sidefletning.

Side Braid Updo for Prom

Instagram / kristin_ess

Den hårdere beslutning at lave med denne hår stil er hvilken side du fletter. Vælg din bedste side og få den anden side rodet, hængende ned. Det vil se fabelagtigt ud i billeder; bare husk at vende til din fletning side og slå en pose!

4. Krøllet Elegant Updo

Krøller ser fantastiske ud for enhver begivenhed, især din prom!

Curly Prom Updo for Long Hair

Facebook / Frisure af Mehtap

Hvis du er vant til at have lige hår, gå for krøller. Du vil helt sikkert føle forskellen og vil derfor føle dig speciel. Denne krøllede stil vil bringe opmærksomhed og komplementer hele aftenen, så arbejd det pige.

5. Milkmaid Braid Updo

Hvis du vil have en smuk og girly stil, skal du gå til milkmaid braid updo.

Elegant Milkmaid Braid Updo for Prom

Instagram / hair_by_zolotaya

Hvis du har en frynse, vil denne stil hjælpe med at vise det og opmærksom på dine øjne. Det er så nemt at opnå. Braid dit hår, scoop dem op og pin.

6. Elegant og elegant look

Vi har et par elegante stilarter opført her, og dette er en af ​​dem.

Enkel and Elegant Updo for Prom

Instagram / ashpettyhair

Chic og stilfuldt er alt hvad du behøver, og med dette hår updo har du det! Twists og fletninger er afgørende for at opnå dette udseende. Gå med strømmen og lav et par vendinger her og der. Husk, at der ikke er noget bestemt design at følge, gør din unik.

7. Knuset Bun med Braid

Vi elsker alle rodet hår lige nu.

Rodet Braided Updo for Prom

Instagram / ulyana.aster

Med dette hår updo, har du den flettede fletning blandet med en rodet bun updo. Du kan bære denne stil tilfældigt eller klædt op, så det er perfekt til et prom!

8. Side-fejet Bun

At have en side bolle ser yndefulde.

bolle to the Side Updo for Prom

Instagram / hair_by_zolotaya

Det er den perfekte frisure for at få dig til at føle sig kongelig og speciel. Med en side-sweep bun med fletninger, er du på en vinder! Det vil se godt ud med enhver stil af kjole du har valgt.

9. Rød, Flettet Updo med blomster

Vi elsker denne boho stil. Det tilføjer en sommer vibe til dit hår.

Rodet Braided Updo with Flowers

Instagram / heidimariegarrett

Inkorporering af blomster i dit hår viser ud af din legende og hippy side. Det passer både lys og mørkere hår, så tror ikke du skal have blondt hår til at gøre dette. Du kan altid ændre farverne på blomsterne, så de passer til dig. Pastellfarver synes altid at være trending, uanset farvehår du har. Tilføj et par farverige girly blomster til din rodet flettet updo, som vil vise din karakter og din fashionista side.

10. Side Braid i Bun

Dette er en lidt mindre sidefletning, ikke så rodet som de andre er.

Side Braid into Low Bun Prom Updo

Instagram / instibraid

Det er helt ned til, hvad du foretrækker for din prom night, nogle mennesker som rodet frisurer og nogle foretrækker en mere elegant og slank stil. Dette er det bedste fra begge verdener, med bolle er rodet og fletningen er stram og kontrolleret. Dette er en sidefletning blandet med en bolle og fra forsiden viser den af ​​fletningen. Det ser fantastisk ut.

1

About

Check Also

31 Søde vinterinspirerede sømkunstdesigner

Contents1 11. Hvid & Blå Snefnug2 12. Søde Snemand Nails3 13. Reindeer Accent Nail4 14. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1