Home / Skønhed / 31 Balayage Hair Ideer til sommer

31 Balayage Hair Ideer til sommer

Hvad er det du leder efter fra din næste frisyre? Leder du efter noget lidt anderledes? Noget der spiser ting lidt for at vise dit glædeligt humør, at solen er her endelig? Der er en bestemt vindende frisyre, hvis det er tilfældet, plus der er hundrede og en anden grund til, hvorfor udseendet er så god ide. Hvis du undrer dig over, er den stil, der er tale om, balayage.

Så uden yderligere ado, lad os hoppe lige ind. Vi håber du er klar til disse skønheder:

1. Blonde Balayage Ombre

Den første grund til at disse balayage hår ideer til sommer er sådan en god idé er, fordi de giver mulighed for en seriøs root re-vækst. Det betyder færre og mindre hyppige ture til frisørsalonen, hvilket igen betyder mere tid for dig, flere penge til dig og en velbehagelig pause fra dit hår, som lad os se det, er helt sikkert for sent en nervøs sammenbrud fra alle de styling du gør til det.

Blond Balayage Ombre on Dark Medium Length Hair

2. Karamel Balayage Highlights

Disse mørke rødder giver mulighed for en masse vækst. Du kan komme væk med ikke på vej til salonen i et par ekstra uger, fordi det mørkere hår ved roden vil blande ind med dine naturlige rødder, hvis du vælger klare farver. Det vil naturligvis ikke være tilfældet, hvis du har blondt hår og mørke farvede toppe. I dette tilfælde vil du nok have dine balayage hår ideer til sommer at være omvendt - lys øverst og mørkt i bunden.

Karamel Balayage Highlights on Dark Hair

3. Pearl Blonde Balayage Ombre på mørkt hår

Balayage-kunst med hårfarvning er i det væsentlige kun en håndmalet måde at blande forskellige nuancer og farver sammen. Lys og mørke ville være på de områder, hvor det naturlige sollys naturligt ville ramme. Tænk blond ud til vinteren (klassisk balayage med mørke toppe og lette ender) eller endda en balayage lodret blanding af nuancer som blondiner og karamel / honningtoner . Du kan blande et bredt spektrum af farver til at arbejde med her, og det vil stadig se fantastisk ud. Det handler om smart blanding.

Perle Blonde Balayage Ombre on Dark Hair

4. Caramel Balayage Ombre

Den næstbedste ting ved disse fantastiske balayage-blandinger er, at ingen to udseende nogensinde ville være nøjagtigt ens. Den håndblandede natur betyder, at hver gang du ser ud, selvom du har den samme stil, farve og skåret gentagne gange, vil den stadig se lidt anderledes ut. Det er skønheden at skabe kunst med dit hår. Langt forsvundet er de dage, hvor brusekapsler med huller i var nødvendige for den nyeste designer 'do.

Karamel Balayage Ombre on Dark Brown Hair

5. Silvery Blonde Highlights

Et blik der ofte er mørkere på toppen med meget lettere rødder, balayage blandinger behøver ikke at være helt naturlige. Hvis du vil have en fed og slående effekt, kan du bare have det, du skal blot gøre de to kontrastfarver lidt lysere og mere indlysende. Tænk en meget lys og lys flaske eller platinblonde i slutningen med meget mørkere rødder, og du vil se lige så slående ud som denne.

Sølvfarvet Blonde Balayage Highlights on Dark Hair

6. Mahogni, Kobber og Honning Balayage Hår

Alle antager altid, at deres balayagehår ideer til sommer skal dreje rundt om lysetoner af brune og blondiner, men der er ikke noget at sige, at du ikke kan blande ting lidt op og inkorporerer en smuk solnedgangsmix af honning nuancer med mahogny og kobber også. En anden, der giver mulighed for rodgenvinding, er faktisk en meget smart måde at dyrke en lysere skygge ud, når du har naturligt mørkt hår og vil gå tilbage til det grundlæggende.

Mahogni Copper and Honey Balayage Hair

7. Honey Blonde Balayage Lowlights

Lange og bølgede lag er en anden nem gå-til-stil, og det er en af ​​de allerførste ting, du bør lære at gøre. Hvis du har længere hår, er en af ​​de nemmeste måder at tilføje de smukke bølger på at adskille dit hår i pigtails hver side af dit ansigt og derefter krølle dem i sektioner. Brug dine fingre (ikke en hårbørste, fordi den vil gå fluffy), hårede og bombe igennem og når du er færdig, har du smukke bølger, der ikke går for langt op i håret / hovedet.

Honning Blonde Balayage Lowlights on Dark hair

8. High Contrast Balayage Highlights

Hvis du har fint hår, bør du overveje en mellembrun skyggebase med lettere, mere iøjnefaldende nuancer af blondine, der løber hele vejen igennem. Dette hjælper med at tilføre en ny dimension til udseendet, hvilket hjælper det til at virke skinnere, sundere og mere end det, tykkere også. Denne er perfekt til det, klassiske balayage hår stilarter til sommer gjort den rigtige måde!

Blond Balayage Highlights on Brunette Hair

9. Beige Blonde Balayage Ombre

Ordet balayage faktisk oversætter til "fejning" fra det franske sprog, som giver dig en ide om, hvordan dette farvestof er føjet til håret. I stedet for at stole på den gamle og traditionelle tilgang til at bruge folier til at "fremhæve" eller "lave" håret, anvendes en håndmalet metode, der gør det muligt at opnå en langt mere naturlig tilgang. Du vil måske gå lysere eller endda blonde, men når du ikke vil have en hård og klar farve, der er en ægte klap i ansigtet (eller endimensionelle farver), skal dine balayage hår ideer til sommer omfatte dem som denne smukke beige blonde balayage ombre.

Beige Blonde Balayage Ombre for Brunettes

10. Golden Caramel Highlights + Long Bob Cut

Hvis længden ikke er på din side, er der ikke behov for fortvivlelse, der er stadig masser af måder, du kan balayage-up din bob, lange eller korte bobs inkluderet. Den gyldne caramel ombre i enderne fungerer flot med de store tøndevalsede bølger, der skaber oomph og volumen i ellers slank og livløst hår. Igen er en smuk og naturlig blanding af brune, blondiner, karameller, honeys og endda rødlige toner blevet blandet.

Gylden Caramel Balayage Highlights on Bob Haircut
1

About

Check Also

29 Festlige julekunstartikler

Julen nærmer sig! Højtiden er en tid, hvor mode og skønhed bliver sjovt, levende og …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − = 65