Home / Skønhed / 25 Glamourøse Makeup Idéer til nytårsaften

25 Glamourøse Makeup Idéer til nytårsaften

Kan du tro, at 2016 er næsten forbi? Vi kan helt sikkert ikke! Det virker kun som i går, at vi fejrede jul 2015! Men tiden kommer snart, og det er slips for at blive seriøs over det. Du har brug for et outfit, negle og mere end det, glamourøse makeup ideer til nytårsaften. Heldigvis har vi fundet et par vi tror, ​​du virkelig vil elske ...

1. Sort, Brun og Guld Look

Hvis du vil vide, hvordan du får det bedste ud af dine øjenvipper krøller, og få smukke lange vipper, som du kan se her, bør du varme dine øjenvipper krøller først! Vi ved, at det lyder lidt underligt, men bare en hurtig blast med din hårtørrer er nok til at varme det op, og dine krøller bliver længere, når de er varmestylt. Det fungerer på samme måde som når du krøller dit hår med et opvarmet stylingsværktøj.

Glamorous Gold and Brown Smokey Eye Makeup Look

Hvis du vil have glamourøse makeup ideer til nytårsaften, der virkelig vil skille sig ud, er lange vipper og masser af liner vejen frem, især når de står imod denne smukke sorte, brune og guldmæssige baggrund. Det er både elegant og festligt, og det er bare derfor, vi elsker det!

Brugte produkter: theBalm Nude Dude Vol 2 Palette + theBalm Overshadow uden penge nej Honning, Sigma gelforing i Wicked, NYX jumbo øjenpenne i mælk og Lilly Ghalichi Mykonos vipper.

2. Glitter Eye Makeup

Glitter kan være meget svært at bære på dit ansigt, især hvis du ikke er vant til at bære eller anvende det. Derfor foreslår vi at have et stykke papirpapir praktisk og masser af gennemsigtigt pulver også.

Glitter Eye Makeup Look for New Year's Eve

Påfør pulveret under øjnene, meget på samme måde som du ville, når 'bage' din concealer under dine øjne, og anvend derefter din glitter. Når du støder væk det løse, gennemskinnelige pulver, vil du også støv væk den glitter rester også.

Anvendte produkter: Tartelette i Bloom Clay Palette, Urban Decay Midnight Cowboy Glitter Liner, MAC Feline Pencil og Intoxicating Flutter Lashes.

3. Guldøje + Røde Læber

Har du ikke hader det, når du går til at bruge din yndlingsrøde læbestift, og du har fundet den til at blive brudt? Der er en måde at klare det på, og det er en god ting at vide lige før juletiden. Vi ved alle det betyder rød lænsæson!

Guld Glitter Eyes and Red Lips

Brug en lighter (eller omhyggeligt med et stearinlys) ved at smelte bunden af ​​den brudte bit og toppen af ​​den bit, der er tilbage i røret, og derefter sætte de to sammen, udjævning, mens du går. Vi bar handsker til at gøre dette med din - det har en vane at gå overalt. Du vil måske også gerne have en baby tørre hånd!

Øjne: Makeup Geek Kosmetik Vegas Lights Palette (Mirage, Desert Sands, Bada Bing, Casino og Sin City øjenskygge), Eye Kandy Kosmetik glitter i Honey Drop, House of Lashes Ikoniske øjenvipper.

Læber: Obsessiv kompulsiv kosmetik Lip tær i Stalker + gennemskinneligt pulver.

4. Sort og guld øjne + nøgne læber

For en hurtig måde at gå fra en regelmæssig dagtid se til et natligt udseende, skal du blot tilføje nogle guldglitter. Du kan nemt bruge et strejf af vaselin eller endog lipglans til at bruge som 'glitterlim', og i kontor toiletspejlet kan du dab på den guldglimmer, du har.

Sort and Gold Smokey Eye for Black Women

Tilføj et strejf af eyeliner til de nederste vipper, og tilsæt derefter masser af mascara, og du har et kig, der nemt kan tage dig fra dag til nat på ingen tid.

Øjne: Stila storslåede metaller folie finish øjenskygge i Comex Kobber, Urban Decay øjenskygger i Heroin og Fringe.

Læber: Anastasia Beverly Hills flydende læbestift i Ashton.

5. Burgundy Cut Crease

Den skårne krølle er et af de mest krævende udseende, hvis du er på jagt efter glamourøse makeup ideer til nytårsaften. Det er dristigt, fed og smukt, når det er blevet gjort ordentligt, men det har også potentialet til at se ikke meget godt, hvis du ikke blander korrekt.

Elegant Burgundy Cut Crease Makeup Look

Start med den skårne crease og afslut eyliden efterfølgende. Du kan bruge primer og concealer til at dække over eventuelle fejl, du laver. Det er hårdt arbejde, der holder sig inden for linjerne!

Brugte produkter: Huda Beauty Textured Rose Gold Palette, Tarte White Paint pot (glitter base), Star Crushed Minerals i Ice Queen (indvendigt hjørne), Glitter Injections glitter.

6. Glitter Eyes + Pink Lips

Det kan være meget hårdt arbejde, iført glitter som voksen, og bare en klemme for meget kan få dig til at se mere ud som en cirkusartist end en pige, som bare vil se i sit nytår i stil.

Sølv Glitter Eyes and Pink Lips Makeup

Det er en vanskelig trend, men der er mange måder, hvorpå du kan rocke låsen på en mere voksen og sofistikeret måde. Hvis du ikke er helt modig nok til at gå til en fuld glans, skal du vælge en skinnende, lysreflekterende skygge i stedet. Det er et baby-trin, du kan tage, før du går i fuld glitter.

Øjne: Motiver Kosmetik Safari & Sorbet paletter, glitter Diamond, gelforing i LBD og Pixie Luxe vipper ved House of Lashes.

Læber: Motiver Kosmetik Violet eyeliner + Lime Crime Utopia Velvetine læbestift.

7. Dramatiske øjne

For mere drama i dit liv har du brug for dramatiske øjne, og for glamourøse makeup ideer til nytårsaften kan du simpelthen ikke slå dem.

dramatisk Eye Makeup Look for New Years Eve

Hvis du er bekymret for glitter overbelastning, skal du starte med den mindste mængde glitter på din pensel og opbygge derfra. Du kan altid tilføje mere, men det vil være svært at tage nogle væk, hvis du har sprinklet for meget af de ting i dit ansigt. Tro på mig - glitter er en reel smerte i bagsiden for at slippe af med, når du ikke rent faktisk vil have det rundt.

Brugte produkter: MAC øjeskygger i blød brun, Regel, Brown Script, Chrome Yellow og Deep Damson og Johnny Concert Kosmetik øjenskygge i Rich Bitch.

8. Blå Glitter Eye Makeup til brune øjne

Hvis du skal rock glitter, især en fed og modig glitter skygge som denne lyse blå pop, skal du sørge for at holde fast i one-feature reglen. Vælg en funktion på dit ansigt, og glitter det op. Gå ikke til glinte øjne og glitrende læber, for da løber du risikoen for glitter overbelastning.

Flåde Blue Smokey Eye for Brown Eyes

Og for kun den mindste hint af glitter til dine glamourøse makeup ideer til nytårsaften, skal du blot tilføje det mindste beløb til midten af ​​dit øjenlåg.

Anvendte produkter: Morphe 35 palette, NYX glitter primer og glitter i Blue, Tarte Cosmetics liner og Vegas Nay vipper i Shinning Star.

9. Sort Smokey Eye med en glansglans

Med dette udseende er de indre og ydre hjørner af øjnene blevet røget op, og midten er blevet efterladt den smukke guldton. Tilføj en glødende glitter over toppen, og du har perfekt, og hurtig, nytårsaften sminke!

Sort Smokey Eye with a Pop of Glitter

Tilføj en glødende glitter over toppen, og du har perfekt, og hurtig, nytårsaften sminke!

Brugte produkter: L'Oreal Color Rich blyant, Bobbi Brown eyeshadows i # 11, # 18 og # 12, Makeup Addiction Flaming palette (i Sparkle) og Makeup Forever vipper (02).

Tutorial - Instagram 

10. Brown Smokey Eye + Gold Glitter Lower Lash Line

Hvis du ikke vil have glitter på dine øjenlåg, hvad sker det med den nederste lash line i stedet? Det er en simpel tilføjelse, og en moderne måde at bære den på, plus du kan virkelig gå til byen med de nuancer du vælger.

Brun Smokey Eye Gold Glitter Lower Lash Line

Tilføj en sølv glitter over hvilken farve øjeskygge du gerne vil. Eller brug guldforing og tilføj et strejf af gnistre og shimmer over toppen for særlig effekt. Vi elsker dette udseende, hvad med dig?

Øjne: To-Faced Chocolate Palette.

Læber: Farve Pop Kosmetik læbestifter i Beeper og Limbo

11. Gold Glitter Cut Crease

Når du ser på iført glitter, skal du sørge for at du matcher din makeup til lejligheden. Vi ved, at du altid vil se dit bedste ud, men din bedstemor vil sandsynligvis ikke sætte pris på din guldglittede snit krone halv så meget som dine galpals vil.

Guld Glitter Cut Crease Eye Makeup for Holidays

På samme tid kan det være for meget at have glitter i dagtimerne, så hold måske din makeup dæmpet hele dagen, og tilføj det glitrende glimmer for aftenen.

Anvendte produkter: Morphe 35W Palette, theBalm Schwing flydende liner, Urban Decay Midnight Cowboy glitter liner og Lilly Ghalichi Mykonos viskestykker.

12. Elegant Eye Makeup til blå øjne

Glitter uden nogen form for primer eller glitterlim er en rigtig dårlig ide, især omkring øjnene. Loose glitter er ofte den værste synder for dette, og det vil ikke vare længe før du finder dig selv med et blink af glitter i øjet, hvilket får dine øjne til at køre, og så vil din mascara være helt ned i dit ansigt. Hvad en total katastrofe!

Sort and Silver Eye Makeup Look for Blue Eyes

Du kan altid bruge et strejf af indstillingsspray på applikatorbørsten, du bruger til at anvende glitteren, hvilket også hjælper med at holde det på plads på dine øjne. Alternativt, snyde lidt med en glitter eyeliner i stedet. Ingen ville nogensinde kende forskellen!

Produkter brugt: Makeup Geek øjenskygge i bedrock, ABH øjenskygger i Noir, Deep Brown, Fawn og Warm Taupe, Dose af farver eyedeal duo i Pixie Dust, Sigma Line Ace Liner i Legend og Huda Beauty Pharah vipper.

1

About

Check Also

31 Balayage Hair Ideer til sommer

Hvad er det du leder efter fra din næste frisyre? Leder du efter noget lidt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − 75 =