Home / Skønhed / 23 julegave ideer til at kopiere denne sæson

23 julegave ideer til at kopiere denne sæson

11. Silver Glitter Liner + Røde Læber

For en rigtig gnistrende måde at forny din makeup til denne festlige sæson, tag din sølvforing og køb dig selv en lille pung sølvglitter også.

Sort and Silver Glitter Liner Makeup Idea

Når du har tilføjet din traditionelle sorte eyeliner, giver den lidt ekstra ved at skitsere kanten af ​​den med din sølvforing, og anbring den mindste mængde glitter sparkle bare for at bringe den til livs. Enkel, effektiv og perfekt til jul!

Læber: MAC læbestift i Como La Flor (Selena kollektion).

12. Smaragd Smokey Eye

Dette mørkegrønne, røgfyldte øje er smidt blandet med en mørkere brun nuance i øjet og det er en virkelig simpel tilsætning, hvis du aldrig har prøvet det før. Det er et kig brugt af ældre kvinder til at hjælpe dem med at se mere ungdommeligt ud.

Mørk Green Smokey Eye Look for Christmas

Når du har brugt din grønne skygge over øjneskyggen, skal du bruge din store, bløde blandingsbørste igen for at blande en del af den mørkere brune skygge ind i soklen og blande forsigtigt det grønne ind i det brune. Du ønsker ikke at dække en farve med en anden, det handler kun om blanding.

Anvendte produkter: Morphe 35N palette, ABH øjeskygger i Emerald og Rich Velvet, Makeup Geek Utopia pigment, Urban Decay øjenskygger i kosmisk og Virgin.

13. Dette Look Screams 'Festive'!

Hvis du investerer i kun et stykke makeupudstyr i år, lad det være highlighter. En highlighter har evnen til helt at forvandle dit ansigt, og din makeup look, med bare en simpel swish.

festlig Makeup Idea for Christmas

Anvendt til toppen af ​​kindbenene, vil du se yngre og mere opmærksom på grund af de lysreflekterende egenskaber, og du kan endda hjælpe med at omforme din næse ved at tilføje nogle til midten og derefter spidsen. Det er en af ​​de skønhedsprodukter, du bare ikke kan leve uden, og er absolut afgørende for at skabe julegave ideer til at kopiere denne sæson ligesom denne.

Øjne: ABH øjenskygger i Aubergine (yderste hjørne), Henna (låg), Intense glasur og Festkjole (crease) og Påfugl (nederste lash line).

Læber: Gerard Cosmetics væske læbestift i Ruby Slipper + Inglot pigment i 82 på toppen.

14. Guld og brune øjne

Hvad går det bedre med guld end brunt? Især når du vil have et subtilt men festligt juleudseende, bruges det ikke til mange nuancer eller produkter. Det er simpelt at blande guldet (det indre hjørne af øjet) til den mørkere brune skygge (yderste hjørne af øjet og øjet).

Guld and Brown Eye Makeup Idea for Christmas

Et godt tip, vi lærte, var at øve blanding på din hånd først, før du flytter den på dit øje. Det er en af ​​disse øvelser gør perfekte situationer.

Brugte produkter: Flaming Love Palette af Makeup Addiction Cosmetics & NYX Matte Black Liquid Liner.

15. Holiday Party Look

Hvis du kæmper for at anvende dine falske vipper, som så mange af os gør, er det et smart tip, der vil gøre livet meget lettere. Før du anvender dine vipper, kan du opleve, at de er en smule for lige, hvilket gør dem super vanskelige at anvende. Hvis du vikler vippene rundt om en makeup børste eller endda din tommelfinger, vil de et øjeblik bære et mere buet udseende, og de bliver lettere at anvende på dine buede øjenlåg.

jul Makeup Idea for a Holiday Party

Disse dramatiske jule makeup udseende ville ikke være fuldstændig uden forfalskninger, og forhåbentlig vil det lille trick hjælpe dig med at anvende din hurtigere!

Øjne: Motiver Kosmetik Gem Sparkles i Citrin.

Læber: Flydende Maven Mattes flydende læbestift i Rust N Roll.

16. Matte øjne og læber

Hvis du vil få et så glamourøst udseende som dette, skal du lære at blande din øjenskygge, og den nemmeste måde at begynde at gøre er at øve at blande to nuancer sammen på din hånd eller arm først.

Matte Brown Eye Makeup Look for a Christmas Party

Når du arbejder med dybere, matte nuancer som juledag ideer til at kopiere denne sæson kan du se her, er det bedst at starte med en lille øjenskygge, og bygg dig op. Det er nemmere at anvende mere, når du har brug for det, end det er at tage det væk, når det allerede er på dit ansigt.

Her er et link til vejledningen - Matte Tranebær Makeup.

17. Matte Brown Eyes med en pop guld

Og hvis du elsker farven brun, men du vil have en helt ny måde at bære det på end almindeligt brune, nøgne og neutrale nuancer, som du bruger til at blande skyggen med, hvad med guld? Det tager ikke noget at fuldføre forvandle udseendet, som du kan se fra denne kloge makeup-ide.

Matte Brown Smokey Eye with a Pop of Gold

Kun et snev af guld i det indre hjørne af øjet er nok til ikke kun at åbne øjet op og få det til at virke lysere og bredere, men tilføjer også en skimring til anledningen. Perfekt til jul festligheder, hvis du spørger os!

Anvendte produkter: Anastasia Beverly Hills Shadow Couture Palette i nuancer Marokko (crease) og Fudge (låg).

18. Makeup Se efter blå øjne

Guld ser godt ud med blå øjne, men der er et par nuancer, du kan eksperimentere med, hvis denne gule guld nuance ikke er helt til din smag. Rust / terracotta nuancer er også gode til de store baby blues, og du kan også tilføje en pink / lilla nuance med dit guld også.

jul Makeup Idea for Blue Eyes

Der er masser af nuancer at eksperimentere med, så måske er det tid du startede? Tag et af de udseende, du kan se her som inspiration, og gør det til din egen - tilføj dine egne nuancer og nuancer, og endda glimmer slutter, hvis du kan lide.

Øjne: Crease eyeshadows - ABH Noir, Hot Chocolate, Red Earth, Fawn, Orange Soda og Soft Peach; Låg øjenskygge - ABH i fersken Sorbet og Amber; Indre hjørne - ABH i Gold Rush; StarCrushed Minerals glitter i Golden Ticket.

Læber: MAC læbestift i Sin.

19. Gold Glitter Eyes + Light Pink Lips

For at få store, klumpede læber som disse lyserøde kærester, hvad med at investere i et godt plummet læbeprodukt? En primer hjælper med at holde udseendet kontrolleret hele dagen, men en god blank topbeklædning med ploveegenskaber kunne give dig den pout du altid ville have ønsket.

Elegant Gold Glitter Makeup Idea for Christmas

Hvis du ikke kan lide følelsen af ​​plumping lip glosses (de er ofte ret tingly), kan du prøve et lysreflekterende trick i stedet. Et strejf af en lys, skinnende øjenskygge på midten af ​​nederste læbe gør det til at virke større, og du kan også se på at tilføje et strejf af fremhævning til din cupids bue også.

Øjne: Makeup Geek øjenskygger

Læber: Huda Beauty væske læbestift i Retro Coral og Milkshake.

20. Grøn og Brun

Smukke, neutrale nuancer, du har måske ikke tænkt på at sætte grønt og brunt sammen for dine jule makeup ideer til at kopiere denne sæson, men som du kan se, er de to nuancer, der fungerer sammen perfekt ... når de er blevet ordentligt blandet.

Grøn Christmas Makeup Look

Hvis du ønsker at blive et proffesion ved øjenskygge-blanding, skal du arbejde med den krølle, du allerede har. Brug din pensel i hulen øverst på dit øjenlåg, lige som den når den yderste del af stikkontakten, og brug dine naturlige linjer og konturer. Start fra det yderste hjørne og fej penslen ind med lette "fluffende" bevægelser. Med den rigtige børste og den rigtige teknik bliver din øjenskygge blended som en proffs på ingen tid.

Anvendte produkter: Kat Von D Mi Vida Loca Palette og Kat Von D Shade + Light Contour palette.

21. Classic Festive Makeup Look

Hvad med et klassisk festligt udseende? Guld øjne, masser af flydende eyeliner, og en pude af røde matte læber for at afslutte det hele. Det er så klassisk og så meget glamourøst også, så du kan forstå, hvorfor det gør til listen med julegave ideer til at kopiere denne sæson!

klassisk Festive Makeup Look for Christmas

Hvis du kæmper for at holde dine hænder stabile, når du anvender øjenvipper, som er helt afgørende for dette wowing look, skal du holde dine albuer på en flad overflade og se ned i dit spejl. Dette kan medvirke til at stoppe rystningen, der ofte sker, når du forsøger at koncentrere dig om at få dem bare - så, og stabilitet er altid vigtig for en vigtig del af sminkeudseendet som dette.

Øjne: ABH enkelt øjenskygge i Orange Soda, Sienna, Noir og Amber.

Læber: Beauty Bakerie Makeup i Cranberry Stiletto Lip Whip.

22. Guldøje + Lilla Læber

Hvordan føler du dig om en mørk lilla / blomme skygge på læberne? Det kan være meget skræmmende at bære en rigtig dyb eller rig skygge, især hvis dette er din første gang, men en ting der helt sikkert kan hjælpe, er en snak med din lokale apotek eller makeup leverandør.

Guld Eyes and Purple Lips Christmas Makeup Idea

De mennesker, der sælger dig makeup, ved ofte mere, end du tror, ​​de gør, så hvorfor ikke spørge deres mening om hvilken skygge af dyb, rig læbestift du bør købe? Alternativt gør du nogle undersøgelser for at se, hvad der virker med din hudfarve og hårfarve, og prøv at matche det derfra. Ikke alle nuancer passer til alle, og det er bare et tilfælde at finde ud af, hvilken der mest sandsynligt er smigrende for dig.

Øjne: Makeup Geek Øjenskygger i Cocoa Bear og Bitten (overgangsfarver), Motives Kosmetik øjenskygger i Illusion, Antik guld (indvendig hjørne og øjenlåg), og Tiramisu (ydre hjørne), Violet Voss Glitter Goldie (mobil øjenlåg).

Læber: ABH lip gloss i Black Cherry.

23. Simpel jule makeup

Hvis du virkelig kæmper for at få din eyeliner på punkt, skal du stoppe med at stresse om det. Jo mere du spænder, desto større chancer kommer du til at skrue det op, og det vil bare stresse dig endnu mere.

Enkel Festive Makeup Idea

Arbejd fra flicket indad - lav flicket, og brug derefter din naturlige håndfløjes bevægelse for at bære flicket lige over øjenlåget og til det indvendige hjørne. Der er masser af tutorials på Youtube med mange forskellige måder at få din eyeliner ret, og vi vil foreslå at tage et kig. Bare fordi du ikke kan komme sammen med en metode, betyder det ikke, at du aldrig vil finde en, der virker for dig.

Øjne: Forvendt Kraften i Makeup Palette af Nikkie Tutorials, Violet Voss glitter i Leaf Me ikke.

Læber: ABH væske læbestift i Vamp.

Vi håber, at du har fundet masser af julegave ideer til at kopiere denne sæson, men husk at spille rundt - du kan bare komme med en smuk makeup combo, som ingen andre har! Det er altid godt at være en lille trendsætter!

1

About

Check Also

23 Creative DIY Halloween Makeup Ideer

Contents1 11. Scary Zombie Design2 12. Unik Glitter Makeup3 13. Pearl Skelet Design4 14. Grusomt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =