Home / Skønhed / 23 Gorgeous Glitter Nail Ideer til ferien

23 Gorgeous Glitter Nail Ideer til ferien

11. Funky Gold Glitter Designs

Hvis du vil have noget trendy og unikt, er vores næste sømdesign til dig. Denne blå manicure har funky guld glitter design på tre negle. Det er smuk kunst, der kunne genoprettes efter din stil. Du kan vælge enhver farvekombination eller endda bare vælge en af ​​de jazzy designs.

Blå Manicure with Different Gold Glitter Designs for Glitter Nail Design Ideas

12. Silver Glitter Accent Nail

Vores næste glitter pick er smarte og feminine. Det har bare en smuk kombination af lys polsk og sølv glitter. Du kan vælge en lang manicure som denne eller gå til kortere negle. Nail art som dette ville være fantastisk til et bryllup eller en særlig begivenhed.

Lang Nail Manicure with Silver Glitter Accent Nail for Glitter Nail Design Idea

13. Pink Manicure med Glitter Tips

Hvis du er ny til at glitter eller vil bare lide noget subtilere, så vælg glitter tips som disse. Du kan have en hvilken som helst polsk farve, en lyserød som denne eller en anden lys skygge. Så tilføj kun et feje af glitter på spidserne. Prøv at lave det selv for et køligt diy negle projekt.

Lyserød Manicure with Silver Glitter Tips for Glitter Nail Design Idea

14. Glitter fransk manicure

Her er en anden måde at style rød glitter på. Denne multi design har røde og sølv franske manicured negle, en glitter søm og en delikat polsk design. Hvis du kan lide denne stil, så har alle de teknikker gjort, eller du kunne bare vælge en negle stil til alle dine negle.

Rød Glitter French Manicure for Glitter Nail Design Idea

15. Blomsteraccentspik med sølvglitter

Vores næste valg viser, hvordan du kan skabe forskellige glitter finish. Nogle af neglene har tung glitter, mens nogle har en subtil gniste. Du kunne have begge eller en af ​​stilarterne. Blomsteraccentspiken er også et godt præg. De mulige kreationer og farver er uendelige med et multi-design som dette.

Blomster Accent Nail with Silver Glitter Nails for Glitter Nail Design Idea

16. Ombre Glitter Accent Nail

Ombre negle har været et stort hit. Du kan skabe ombre stil med glitter. Disse sorte negle har en glitter accent negle. Glitteren skaber en ombre virkning. Et design som dette er fantastisk til rockekyllingerne, eller hvis du ønsker en ændring fra de lyse farver. Hvis du vil lyse det op, så kan du genskabe dette med enhver neglelakfarve.

23 Gorgeous Glitter Nail Ideer til ferien

17. Ombre Nail Art med rød glitter

Giv din ombre negle kunst en ekstra speciel touch med glitter. Denne fantastiske negle kunst har en trendy ombre effekt med røde glitrende accent negle. Du kunne få dette design lavet med dine yndlingsfarver. Nail art som dette er unik og stilfuld.

Ombre Nail Art with Red Glitter

18. All Over Red

Hvis du elsker at lave dine egne sømdesign, så er dette hvis du. Denne manicure har en rød glitter polsk. Alt du skal gøre er at male dine negle. Du kunne have poleret i enhver farve efter eget valg. En glitter polsk er stor til at skabe dette udseende, men kan bruges til andre kreationer, som fx spidser og accent negle.

Alle Over Red Glitter Manicure for Glitter Nail Design Idea

19. Silver Glitter

Her er en anden multi glitter manicure. Denne ene har to all-over glitter negle og manicured negle med større gnistre. Du kunne skabe dette design med alle farver. Sølv er det perfekte valg til en særlig lejlighed. Det ville også se smukke på både lange og korte negle.

Sølv Glitter Nails with French Manicure Glitter Nail Design Idea

20. Sparkly Accent Nail

Metallisk neglelak har været en favorit. Kombiner sølvpuds med glitter og du har et sæt stilfulde negle. Dette design passer til enhver pige. Du kan blande det op og vælge eventuelle polske og glitrende farver. Denne combo ville være fantastisk til et bryllup, prom, dato nat og meget mere.

Lyserød, Silver and Glitter Manicure for Glitter Nail Design Idea

21. Shimmering Manicure

Vores næste pick shimmers og gnistre. En manicure som denne er bare smuk. Du kan selv oprette dette design hjemme med en smuk glitterpolsk. Dette design er glitrende og subtile og vil give alle negle misundelse. Vi elsker dette glitrende udseende.

Sølv Shimmering Manicure for Glitter Nail Design Idea

22. Ombre og Glitter

Vi har set, hvordan glitter kan skabe et ombre udseende. Nu her er hvordan man stiler glitter med et ombre design. Disse fantastiske negle har nøgne og hvide ombre negle med to forskellige gnister. Denne kombination er funky og stilfuld. Du kan endda forsøge at lave dette selv, der er masser af vejledninger til rådighed online.

Ombre Manicure with Silver Glitter for Glitter Nail Design Idea

23. Trendy Glitter og Gold

Vores sidste pick har en smuk glitter og guld accent negle. Det unikke design jazzes virkelig op i den nøgne farve manikyr. Nail art som dette ville se fantastisk ud på lange eller korte negle. Du kan skabe dette med enhver farve, og du kan bytte striben til sølv. Dette er et sjovt udseende, der passer til alle.

Nøgen Nails with Glitter and Gold Accent Nail for Glitter Nail Design Idea

Vi håber du elsker disse glitter negle så meget som vi gør. Vi kan ikke vente med at prøve nogle glitter neglelak!

1

About

Check Also

21 Smukke Makeup Ideer til brune øjne

Contents1 11. Kobber Glitter Cut Crease2 12. Lilla & Guld Smokey Eye + Double Liner3 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 72 = 80