Home / Skønhed / 21 Smukke NYE Updo Idéer

21 Smukke NYE Updo Idéer

Nytårsaften er en af ​​årets mest specielle nætter. Det er en lejlighed, der normalt kommer med fester og nætter på byen. Så har du dit outfit, valgte din makeup og negle, men hvad med dit hår? Der er mange smukke frisurer derude til festen, og vi har fundet nogle af de bedste til dig. I dag vil vi dele 21 smukke NYE updo ideer, der vil give dig et show, der stopper NYE look.

1. Flettet krone

Først op har vi denne flot flettet krone. Flettede kroner, som denne, går hele vejen rundt om hovedet. Du kan oprette dette med tynde fletter eller store. Denne frisure har større fletninger og små vendinger til. Det ser afslappet ud, men glam og passer til nogen.

Flettet Crown Updo Idea

2. Beautiful Loose Updo

Hvis du leder efter noget meget glamourøst, så er denne næste NYE updo til dig. Håret er stylet i en lav løs bolle med volumen på toppen. Vi elsker denne frisure, fordi det er fantastisk, men da det er afslappet, kan det bæres til et sted fancy eller i en klub i byen.

Smuk Loose Updo

3. Glam Braid

Dernæst har vi fletning, der passer til en prinsesse. Den lange fletning er blevet dekoreret med perler og perler. Du kunne genskabe noget som dette med mindre perler, måske kan du endda tilføje i nogle forskellige farvede ædelstene til. Dette er en fantastisk frisør, der vil wow i enhver NYE begivenhed.

Glam Braid Style

4. Flettet Lav Bun

Her er en unik måde at bære en fishtail fletning på. Denne updo har en fiskestik, der ser ud som om den er gemt på bagsiden for at skabe en bolleform. Frisuren er smuk, du kan genskabe noget lignende eller vælge strammere fletninger. Tættere fletninger vil skabe et slankere look.

Flettet Low Bun

5. Cute Bow Style

Vores næste valg er super sød! Dette hår er halvt op, halvt ned med en bue stil. Bue stilarter ser så smuk og elegant ud. Når du lærer bue teknik, kan du gøre dem til boller og meget mere. Der er masser af vejledninger til rådighed online for at hjælpe dig med at få bue udseende.

Cute Half Up Half Down Bow Style

6. Twisted Updo

Hair twists kan bruges til at skabe en smuk updo som denne. Håret er blevet snoet i en lav bolle. Du kunne genskabe denne updo lav som featured eller højere på hovedet. En frisure som denne vil se smukke ud med en kjole og glitrende øreringe.

Twisted Updo Style Idea

7. Slank og elegant hestehale

Ponytails kan ikke virke som NYE hår, der vil wow, men denne næste frisyre kan ændre dit sind. Hestehale er slank på toppen og bliver så gradvist til smukke bølger. Den voluminøse hestehale ser fantastisk ud. En frisure som denne vil passe alle sammen.

Slank and Elegant Ponytail

8. Pretty Half-Up, Half-Down Frisure

Halv-op, halve stilarter giver kan være så elegant og glam. Den frisure, der er fremhævet, er krøllet med halv-op-fletninger, der mødes i midten. Du kunne genskabe denne stil, eller du kunne bruge vendinger i stedet for fletninger. Måske kan du prøve lige hår i stedet for krøllet til.

Smuk Braided Half Up Half Down Hairstyle

9. Chunky Flettet Updo

Hvis du vil have en hårdere frisure, så er vores næste valg til dig. Denne updo har en hollandsk fletning med det, der ligner enden, der er gemt tilbage til toppen af ​​hovedet. Den enkle teknik skaber en frisure, der vil wow. En opdatering som dette er for de kvinder, der ønsker at udtale sig.

Kantet Braided Updo

10. Fishtail Flettet Krone

Tidligere i posten præsenterede vi en flettet krone. Denne kronestil har fishtail fletninger i stedet for den klassiske tre-streng fletning. Som du kan se en anden fletning giver du et helt andet udseende. Denne frisure viser også, hvordan forbløffe en krone fletning ser med bangs.

Fishtail Braided Crown
1

About

Check Also

21 Cool og trendy makeup ideer til foråret

Contents1 11. Farve bytte2 12. Pastel Eye Makeup3 13. Pop af Lilla4 14. Pretty In …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 + = 57