Home / Skønhed / 21 Smukke Makeup Ideer til brune øjne

21 Smukke Makeup Ideer til brune øjne

11. Kobber Glitter Cut Crease

Kobber er sådan en smuk skygge lige nu, og du kan endda tage en rose guld twist på ting ved at indarbejde nogle duskrosa nuancer i din palette. Hvis du skal arbejde med glitter som dette i dine smukke smink ideer til brune øjne, vil du gerne støv nogle gennemsigtige pulver under dine øjne for at gøre det helt nemmere at rense det hele. Du ved hvad der sker, når du arbejder med glitter - det kommer bare overalt!

Kobber Glitter Cut Crease Makeup Idea

12. Lilla & Guld Smokey Eye + Double Liner

Double liner er et rigtig godt udseende lige nu, og det er så meget enklere, end det ser ud. For at opnå dette smukke udseende, skal du blot tilføje endnu et glimt af eyeliner lige over din katteøje. Det er kun et hurtigt blik, så hvis du ikke tænker over det for meget og bare går med det, bør du opdage, at det fungerer lige så godt.

Lilla and Gold Smokey Eye Idea for Brown Eyes

13. Gold & Brown Smokey Eye

Guld og brunt fungerer så godt sammen, og når du har brune øjne også, fungerer hele kombinationen kun som en perfekt godbid. Du har et bronze-chokolade øje udseende, der virkelig ser godt ud at spise. Bare husk at du har brug for stor fluffy blanding pensel for at få den gradient lige højre, og opbygge farven, ikke pakke den på med det samme. Det bliver meget sværere at blande det hele sammen korrekt på den måde.

Elegant Gold Smokey Eye Look for Brown Eyes

14. Cut Crease + Glitter Lower Lash Line

Hvad med at kombinere et antal af det udseende, du har set i disse smukke makeup ideer til brune øjne til et virkelig dramatisk udseende? Denne kombinerer den rigtig intense snitkryds med guldglitterliner på den nederste lash line, og vi kunne ikke være mere begejstrede for at give det et skud for os selv. Der sagde vi det.

Smuk Gold Glitter Lower Lash Line Look for Brown Eyes

15. Indre hjørne Fremhæv

Der er et par små tricks du bare ikke kan leve uden, når det kommer til at få den øjenmakeup på fleek, og en af ​​disse ting er et strejf af highlighter på det indre hjørne af øjet. Hvorfor? Fordi det hjælper med at åbne tingene op og får dig til at se mere vågen ud. Plus, det ser bare rigtig sødt ud.

Let Eye Makeup Idea for Brown Eyes

16. Farverig, Glitrende look

Hvorfor ikke tænke uden for boksen, når du er klar til at gå ud i aften, og brug et par nuancer, du ikke har spillet med meget i din øjenskyggepalette. Ligesom dette udseende, for eksempel ved hjælp af en dyb, brændt rød glitter skygge med en lækker lysegrøn glat på den nederste lash line. Det er farverigt og glitrende, men stadig faktisk ret subtilt, når du smider dem sammen på denne måde. Hvad synes du? Er det en af ​​dine favoritter?

Farverig Glitter Eye Makeup Idea for Spring

17. Sort Smokey Eye med en Pop Glitter

Her er et smart twist på den måde, du normalt vil rocke din røgfyldte øje ... Hvad med at tilføje en dobbelt-linseffekt, men med et strejf sølvglitter over det mørkere øje? Det vil helt sikkert hjælpe med at lette tingene op, hvis du ved et uheld har gået lidt overbord med sorten, og det er en to minutters tilføjelse til et blik, du sandsynligvis allerede har gjort tusind gange.

Sort Smokey Eye Makeup Idea with a Pop of Glitter

18. Elegant Se efter særlige lejligheder

Neutrale nuancer er gode til mere afslappede dagtimerne, og du skal se hen imod paletterne, der indeholder brune, fersken og også taupe nuancer i dem. Disse fungerer godt, når de blandes ordentligt og også ser godt ud omkring brune øjenfarver også. Selvom du ikke har tid til at gøre et overblik over øjet, kan en hurtig blink med eyeliner i din valgte skygge have stor indflydelse. Hvis du ikke har den rigtige farvede eyeliner, skal du bare dyppe en linerpense i noget vand og bruge det med din øjenskygge til at skabe en eyeliner. Bare sørg for at bruge en indstillingsspray over toppen.

Smuk Smokey Eye Makeup Idea for Brown Eyes

19. Matte + Glitter

Kontrasterende øjenskygger fungerer godt sammen når det kommer til makeup, især læber, øjne og negle. Dette udseende fokuserer på øjnene, og er en af ​​de smukkeste makeup ideer til brune øjne, som du helt sikkert skal sidde op og være opmærksom på. Du forlader toplågens matte og tilføjer glitter til bundlinjen. Det er helt kontrasten, og som du kan se, er det også helt det færdige udseende.

Bourgogne Purple Smokey Eye with a Pop of Glitter

20. Sparkly & Colorful Lower Lash Line

Hvis du kun har to minutter til at skifte dit kontortid, ser det ud til at gøre det mere egnet til en natbegivenhed ude på byen, så er det en god måde at gøre det på. Med næsten ingen makeup på det øverste låg har udseendet øjeblikkeligt fået en ny lejemål med livet med den lyse glansposition langs den nederste lash line. Selv blå mascara er blevet brugt ... Har du ikke brug for en undskyldning for at bruge de ting, du har i din makeup taske?

Farverig Glitter Lower Lash Line Makeup

21. Sexy Gold Glitter Look

Og endelig, og måske vigtigst af alt, kommer vi til en af ​​de mest luksuriøse og smukke makeup ideer til brune øjne ... dette fantastiske og sexede guldglitter udseende. Du vil starte med de mørkere brune nuancer til dit røgende øje ved hjælp af concealer og en anstændig øjenskygge primer for at få tingene godt og klare på hovedparten af ​​dit øjenlåg. Derefter tilføjes en guldglitterskygge, tag nogle glitterlimmer, og få derefter guld og glitrende. En hurtig flip af katteøje øjenlinser fuldender udseendet, en der passer perfekt med en rød læbe ... Bare at sige.

Guld Glitter and Orange Smokey Eye Idea for Brown Eyes

Der er så mange måder at du kan rocke din makeup taske, når du har brune øjne, det ville være en skam at lade disse muligheder gå i spilde. Få kreativ brug af nogle af de nyttige tips og tricks du har lært her. Vi kan ikke vente med at se, hvad du klarer at komme med!

1

About

Check Also

21 søde flettet frisurer til sommeren 2018

Contents1 11. Boho Braids2 12. Five Strand Braid Half Updo3 13. Flet i en hestehale4 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − = 34