Home / Skilsmisse / Vred ex? Dette er hvad man kan forvente under afviklede forhandlinger

Vred ex? Dette er hvad man kan forvente under afviklede forhandlinger

Vred ex? Dette er hvad man kan forvente under afviklede forhandlinger

 

Intet gør skilsmisse mere vanskeligt end at forhandle med en sur eks

 

Hvordan din ægtefælle opfører sig under skilsmisseforhandlinger vil have en direkte indvirkning på, om du får en retfærdig skilsmisseafgørelse. Medmindre du selvfølgelig kan løbe ham / hende ud på stien.

Jeg bruger min personlige erfaring med skilsmisse som et eksempel på det punkt, jeg vil forsøge at lave i denne artikel. Under vores ægteskab havde jeg nogle forventninger til min mand; Når skilsmissen var blevet indgivet, havde jeg de samme forventninger.

STOR FEJLTAGELSE!

Jeg vidste, at min mand var en venlig, hensynsfuld og respektfuld mand. Jeg troede, at disse karaktertræk ville gennemføre og spille en rolle i den måde, vi afviklede vores liv i skilsmisseprocessen. Jeg har undladt at tilpasse mine forventninger, og ved at gøre det har jeg undladt at beskytte mine juridiske skilsmisses rettigheder efter min bedste evne under afviklingsforhandlinger om skilsmisse.

Under et ægteskab føler vi en følelse af ansvar for ægtefællens velbefindende. For nogle tager skilsmisse væk den ansvarsfølelse, og det handler om at beskytte deres egne interesser på bekostning af deres snart eksistens.

Hvis du vil komme væk fra din skilsmisse med en retfærdig løsning, skal du forudse, hvordan din ægtefælle vælger at "forsvare" sin stilling under processen. Og hvorvidt processen vil betyde en drastisk ændring i personlighedstræk.

Bare fordi din ægtefælle ikke var aggressiv under ægteskabet betyder det ikke, at de ikke vil være under skilsmisse.

1

Behavior, der kan forudsige hvilke juridiske strategier din ægtefælle vil bruge under skilsmisse:

1. Økonomisk magt under ægteskabet:

Vil din ægtefælle forsøge at svinge ned og tage alt forkælet? Var han / hun den øverste tjener i ægteskabet? Har han / hun juridiske forbindelser? Har han / hun ansat en adversarial skilsmisse advokat med et ry for at engagere sig i høj konflikt skilsmisse?

Hvis din ægtefælle var den ene med magten under ægteskabet, vil skilsmisse ikke ændre ham / hende til nogen villige til at opgive deres magt. Hvis det er tilfældet, vil skilsmisse gøre dem mere ubarmhjertige, når det kommer til at bevare både økonomisk og følelsesmæssig magt over dig.

Hvis din ægtefælle har store penge, ansætter en stor navne skilsmisse advokat mere end sandsynligt han / hun er gearing op for at retsforfølge til døden. Hvis det overhovedet er muligt, bør du bremse dig selv med den samme lovlige arsenal og holdning.

2. Følelsesmæssig ustabilitet:

Ingen er mere farlig under skilsmisse end en ægtefælle, der er kommet til ungdoms følelsesmæssigt. Hvis din ægtefælle ikke er i stand til at give slip på negative følelser og bruge logik i løbet af denne tid, så er du ikke i tvivl, hvis du ikke er forsigtig. Du skal tage højde for, at du forsøger at forhandle økonomiske problemer med en person, der ikke tænker og opfører sig rationelt.

Alle væddemål er slukket med denne slags person. De er så ustabile, at de ikke kan tage sig af deres egen økonomiske velfærd og endsige lægge stor vægt på det, der kan være i din bedste interesse. Du vil ikke kun have en kvalificeret skilsmisse advokat, du skal konsultere en psykolog, der er i stand til at hjælpe dig med at forstå din ægtefælles irrationelle adfærd.

3. Din ægtefælle ønsker en skilsmisse lige nu:

Her er et eksempel på "lige nu" skilsmisse, der kan lade dig rive følelsesmæssigt og økonomisk. Din ægtefælle har en affære; han / hun er forelsket og chomping på bit for at opbygge et nyt liv med den nye kærlighed interesse. De vil selvfølgelig gerne tage så meget med dem, når de forlader ægteskabet som muligt. At opbygge et nyt liv med den anden mand / anden kvinde kan være pengeintensiv, og man bør forvente og forberede sig til en kamp i skilsmisseprocessen.

På den anden side kan den ægtefælle, der bliver dumpet til den nye kærlighed, forsøge at trække skilsmisseprocessen ud ved at trække retssagen. Han / hun kan forsøge at bære dig ned, så du venter så længe som muligt for at begynde at bygge dit nye liv i forventning om, at de vil komme væk med en sødere økonomisk afvikling.

I nogle tilfælde kan en ægtefælles ønske om at gå videre hurtigt bruges mod dem til fordel for den venstre bag ægtefælle.

Hvis du ikke vil ende med at leve fra lønkontrol for at betale check efter skilsmisse, skal du strategisk forberede dig på skilsmisse baseret på adfærd, du ser i din ægtefælle. Hvis din ægtefælle opfører sig som en fjende, skal du tage våben op og bruge våben til din rådighed.

Sådan beskytter du din juridiske interesse under vanskelige skilsmisseforlig:

  • Vide, hvordan ejendom og gæld behandles i din stat under skilsmisse. Dette vil tage lidt forskning, men det vil være umagen værd.
  • Vær ikke skræmt af din exs adfærd. Du vil gå ind i skilsmisseforhandlinger med din eks på samme grundlag. Du har begge de samme rettigheder. Lad ikke dig selv købe i trusler om "at tage børnene" eller "forlade dig uforskammet." En vred eks kan lide at skræmme af trusler. Du må ikke svare på trusler! Tag dem til din advokat og lad ham / hende håndtere din ex.
  • Forsøg ikke at fortælle din eks.
  • Gå ikke ind forventer mere end du har lovlig ret til. Han har måske snydt på dig, det betyder ikke, at han betaler dine regninger for resten af ​​dit liv. 
  • Forlad din vrede ud af afvikling forhandler. Skilsmisse er en forretningsmæssig sag. Der er ikke plads til følelser i processen. Tag din følelsesmæssige smerte til en terapeut og dine juridiske spørgsmål til din advokat.
  • Lad ikke din advokat tale dig til at bosætte sig for mindre end du ved, at du har en juridisk ret til.
  • Aldrig underskrive en skilsmisseaftale uden at læse hvert ord og føle sig tilfreds med, at afviklingen er retfærdig. 
1

About

Check Also

5 måder at arbejde gennem sorgens skilsmisse

Sorg er arbejde, men det gør også et bestemt job. Det er svært som enhver …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2