Home / Skilsmisse / Step-by-Step Råd til dem, der overvejer en skilsmisse

Step-by-Step Råd til dem, der overvejer en skilsmisse

Forældre telling daughter of their divorce.

Finn O'Hara / Digital Vision / Getty Images

Dette første skridt er en følelsesmæssig. Det er det skridt, vi alle må tage, når vi træffer afgørelse om skilsmisse. Det første du bør spørge dig selv er, har du virkelig en skilsmisse. Dernæst skal du sørge for, at du har gjort alt du kan for at forsøge at løse problemerne i dit ægteskab og redde forholdet til din ægtefælle.

Jeg tror stærkt på, at hvis du har børn, er du moralsk forpligtet til at gøre alt, hvad du kan for at redde dit ægteskab. Skilsmisse er ikke en beslutning om at gøre let, det er ikke en beslutning, du laver, når du føler dig for stresset, og det er ikke en beslutning at gøre, hvis du har at gøre med depression. Mit hjerteligt rådgiver enhver, der tænker på skilsmisse, er først at søge par rådgivning, tale med din præst, tale med din ægtefælle om problemerne, som du ser dem og være villige til at arbejde ved at redde dit ægteskab, før du går væk fra ægteskabet.

Vi lever i et kaste samfund. Vi er blevet folk, der holder op, når det bliver hårdt. Medmindre du lider af misbrug eller seriel utroskab, skal du være den vigtigste ting i dit liv, hvis du er forpligtet til din ægtefælle og ægteskab. Det skal være den ting, du arbejder hårdest at opretholde.

02
af 09

Gør du eller ej du ansætte en advokat?

Skilsmisse Lawyer Advice

Courtesy Cultura RM / Matelly / Getty Images

Hvis du, efter at du har arbejdet for at redde ægteskabet, vælger skilsmisse, er du nødt til at beslutte, om du skal ansætte en skilsmisse advokat eller ej. De fleste skilsmisser er komplicerede på grund af behovet for at håndtere sådanne spørgsmål som børnehaver, børnebidrag, ejendomsdivision og spousal support. Af disse grunde foreslår jeg, at alle med de økonomiske midler ansætter en advokat, så de kan være sikre på, at deres juridiske rettigheder er beskyttet..

Hvis du ikke har råd til en advokat, kan du gå til retten som Pro Se retsmøder og få din skilsmisse uden en advokat. Hvis du beslutter dig for at gå Pro Se, kontakt din lokale advokat og bede om eventuelle oplysninger som tjekliste og procedurer for indlevering af den oprindelige anmodning om skilsmisse. Uanset om du ansætter en advokat eller repræsenterer dig selv, bør du studere og gøre dig bekendt med din stats skilsmisselove.

03
af 09

Indsamling af dokumenter

Fil for Pro Se Divorce

Hero Images / Creative RF / Getty Images

Når du er kommet til beslutningen om skilsmisse, skal du begynde at indsamle dokumentation, der skal bruges i skilsmisseprocessen. Uanset om du bruger en advokat eller går på Pro Se-ruten, er følgende en liste over alle dokumenter, du skal have:

 

 • Fuld adresser, telefonnumre og socialsikringsnumre for begge ægtefæller.
 • Fuld navne, fødselsdatoer, Social Security numre og adresser på alle børn i ægteskabet, og deres skoler og karakterer.
 • Ægteskabets dato og amt.
 • Oplysninger om eventuelle ægtefællers tidligere ægteskab, herunder en bekræftet kopi af skilsmisseafgørelsen.
 • En kopi af eventuelle indenlandske kontrakter (fx en fortabt aftale).
 • Oplysninger om tidligere retssager mellem ægtefællerne eller involvering af nogen af ​​børnene (fx fastholdelsesordrer, ordre i hjemmet).
 • Datoer og oplysninger om eventuelle tidligere adskillelser, forsøg på forsoning eller ægteskabsrådgivning.

Finansielle data:

 

 • Dit tidligere treårs resultatopgørelse og eventuelle relaterede data fra IRS.
 • Oplysninger om din nuværende indkomst, kopier af lønstubber, finansielle poster for enhver virksomhed, du eller din ægtefælle ejer.
 • En liste over begge ægtefællers betydelige aktiver og passiver.
 • Kopier af eventuelle ansøgninger om kredit, som f.eks. Realkreditansøgninger, som ofte indeholder et væld af nyttige oplysninger.
 • Kopier af bankkontonumre og udsagn, enten fælles eller adskilt, for at omfatte kontrol og besparelser.

Sørg for at beholde originalerne af alle dokumenter og give dine advokateksemplarer. Du skal altid have, i din besiddelse en kopi eller originalen af ​​hvert dokument, du giver din advokat.

04
af 09

Separationsaftalen

Hvad is a legal separation?

Hilsen Billedkilde via Getty Images

Når du og din ægtefælle adskiller dig, vil du gerne lave en aftale om separation. Nogle stater erkender lovlig adskillelse, nogle gør det ikke. Hvis din stat erkender lovlig adskillelse, vil din advokat eller advokat kunne rådgive dig og hjælpe dig med at oprette en aftale. Hvis din stat ikke anerkender juridisk adskillelse, vil du have din advokat til at indgive et andragende til en foreløbig bekendtgørelse.

En foreløbig kendelse fra retten omhandler spørgsmål som børnebidrag, forældremyndighed, besøg og hvem betaler hvad og hvornår. Aftalen om separation og foreløbige forholdsregler træffes for at beskytte alle parter i skilsmissen mellem det tidspunkt, du adskiller og skilsmissen bliver endelig.

Vær dog advaret om, at en foreløbig ordre eller separationsaftale kan og mesteparten af ​​tiden påvirker den endelige skilsmisseaftale. Med andre ord er du ikke enig i noget i separationsaftalen eller interimsaftalen, medmindre du føler at du kan leve med det, når skilsmissen er endelig.

Hvis du og din ægtefælle i løbet af forhandlingsfasen i din skilsmisse ender i retten, vil en dommer sandsynligvis bruge din separationsaftale som vejledning, når han træffer sin afgørelse om din endelige aftale. Sørg derfor for, at din aftale om separation eller midlertidig aftale er så tæt som muligt på det, du håber at gå væk med, når skilsmissen er endelig.

05
af 09

Indlevering af den oprindelige anmodning om skilsmisse

Pro Se Petition for Divorce

Courtney Keating / Creative RF / Getty Images

Normalt indleveres den oprindelige skilsmisse for skilsmisse, inden der opstilles en separationsaftale. Det hele afhænger af, hvilken tilstand du indsender, og den statens regler for civilproceduren. Uanset om du indgiver dit andragende, kommer det før eller efter det til sidst vil ske, og der er ting, du skal vide om, hvordan det indleveres, og hvad det indeholder.

Når du indsender det oprindelige andragende, begynder skilsmisseforanstaltningen, når en indkaldelse er forkyndt på din ægtefælle. Afhængigt af hvilken stat du bor i din ægtefælle, har du et vist antal dage til at svare på indkaldelsen for skilsmisse. Når der er et svar, begynder bolden at rulle.

Den oprindelige anmodning om, at du fil, vil kort redegøre for de grunde, hvorpå skilsmissen søges, og en kort oversigt over, hvad du søger i skilsmissen (huset, bilerne, fælles forældremyndighed, børnebidrag osv.). Hvis du er en Pro Se sagsøger og indgiver et originalbøde uden juridisk bistand, er det afgørende, at alle følelser holdes ude af dokumentet. Andragendet handler udelukkende om grundene og hvad du ønsker at gå væk med. Dommeren, der vil læse andragendet, er ikke interesseret i, hvordan du føler dig om skilsmissen, eller hvad du mener, din ægtefælle har gjort. Hold det kort og til det punkt!

06
af 09

Navigere skilsmisseopdagelsesprocessen

Skilsmisse Discovery Process

Billedkilde / Creative RF / Getty Images

Når den oprindelige andragende om skilsmisse er indgivet, og inden du går til retten, skal du gøre din vej gennem opdagelsesprocessen. Vær venlig at forstå, at opdagelsen kun finder sted, hvis skilsmissen bliver anfægtet, eller hvis du og din ægtefælle ikke er i stand til at komme til et møde i sindet under afviklingsforhandlinger. Jeg har skrevet en artikel, der forklarer den trinvise proces for opdagelse. I den artikel finder du en ufuldstændig forklaring på, hvad der forventes af dig og din advokat.

Jeg vil gerne tilføje her, at hvis du ikke har kunnet behandle hinanden med respekt og ærlighed, er der ikke noget bedre tidspunkt at begynde end under opdagelsesprocessen. Dette er fasen af ​​din skilsmisse, som vil koste dig mest økonomisk og følelsesmæssigt. Så for at spare penge og stresset, der genereres af et langt trukket kamp, ​​viser al den integritet du kan i løbet af denne fase af skilsmisseprocessen.

07
af 09

Opdeling af ejendomsretten

Opdeling Marital Property

Adam Gault / Creative RF / Getty Images

Når du har afleveret bevis for indkomst, bevis for gæld og bevis for alle ejede og erhvervet i løbet af ægteskabet, vil du begynde processen med at dele ejendom. Som du måske allerede ved, er ejendommen klassificeret som ægteskabelig eller ikke-ægteskabelig ejendom. Hvordan ejendommen er delt afhænger af den stat, du bor i. De fleste stater deler ejendom retfærdigt, men det er nogle stater, der er samfunds ejendom stater.

Ting, der tages i betragtning, er, om ejendommen blev opnået før ægteskabet eller under ægteskabet, og om ejendommen blev givet som en arv eller en gave til en af ​​ægtefællerne. Hvis spousal støtte eller opdeling af pensionsydelser er et problem, skal du også tage hensyn til fremtidig indtjeningspotentiale for hver ægtefælle, eventuelle skattemæssige konsekvenser og selvfølgelig om der var en frivillig aftale.

08
af 09

Skilsmisse Domstolen

Skilsmisse-Domstolen-Judge.jpg

Hilsen Bruce Ayres via Getty Images

Vil du være i stand til at bosætte sig eller vil du ende i skilsmisse domstol? Den eneste grund til at et skilsmissepar ender i skilsmisse domstol er fordi den ene eller den anden nægter at forhandle, at være fleksibel og komme til enighed med den anden. 90 procent af alle skilsmisser afregnes uden for retten. Det er en opmuntrende statistik, men det skal være kendt, at de øvrige 5% er dem, der holder Family Court System i gang med tiden.

Det er 5%, der ofte går tilbage til retten gentagne gange. Til tider over frivoløse spørgsmål, der kunne løses, hvis begge parter ville vælge at reagere på situationen på en rationel måde. Det har været min oplevelse, når jeg arbejder med kunder, at det underliggende problem med folk, der løbende går tilbage til retten, er behovet for at blive lige med deres tidligere ægtefælle.

Der er enten ægtefælle, der nægter at følge med på en aftale i et forsøg på at komme tilbage til deres tidligere ægtefælle eller ægtefælle, der afholder barnet besøg i et forsøg på at komme tilbage til en tidligere ægtefælle. De anvender familiedomstolssystemet for at undgå at behandle hinanden og holde sig fra at acceptere ansvar for den rolle, de spiller i den igangværende konflikt med deres tidligere ægtefælle.

Med andre ord holder de et retssystem tilbage, fordi de har følelsesmæssige problemer, der skal behandles. Så her er nogle råd fra mig, hvis din eks presser dine knapper følelsesmæssigt, kommer du til en terapeut kontor, ikke en advokat kontor.

09
af 09

Flytter på efter skilsmisse

Lykkelig After Divorce

Courtesy Cultura via Getty Images

Endelig men vigtigst er handlingen med at gå videre efter din skilsmisse. Uanset om du finder, at du skal arbejde gennem alle disse trin, er blot nogle få, skal du til sidst sætte dit ægteskab bag dig og gå videre til et nyt liv.

Hvor vellykket du er, vil afhænge af, hvor godt du var i stand til at håndtere stresset fra din skilsmisse. Hvordan du håndterer enhver konflikt og vrede, du følte før, under og efter din skilsmisse spiller en stor rolle i den slags liv, du vil leve efter din skilsmisse er endelig.

Nogle af de problemer, du vil møde som en enkelt person / forælder, lærer at budgettere penge, muligvis vender tilbage til jobstyrken efter et langt fravær eller helbredelse af smerten ved en uønsket skilsmisse. Uanset hvad der opstår under separation og skilsmisse, der går videre og sætter alt bag dig, afhænger af din holdning og hvor meget arbejde du er villig til at gøre, når det kommer til at genopbygge dit liv.

1

About

Check Also

7 måder at forældre mere konsekvent med din eks

Uanset om du forælder unge børn eller teenagere, er det nyttigt at udvikle nogle rutiner, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − = 26