Home / Skilsmisse / Oversvømmelse: Hvad er en myte og hvad er virkeligheden?

Oversvømmelse: Hvad er en myte og hvad er virkeligheden?

Oversvømmelse: Hvad er en myte og hvad er virkeligheden?

 

Myter Cheaters fortælle selv at retfærdiggøre deres utroskab

 

Ingen begår utroskab uden først at kunne retfærdiggøre deres adfærd til sig selv. Problemet med sådanne begrundelser er, at de er løgn, en måde at engagere sig i dårlig opførsel uden at skulle tænke over konsekvenserne af ægteskabsforbrydelse overfor andre.

Den forfalskede bor i en mytisk historiebog verden. Virkeligheden af ​​deres handlinger er langt anderledes end den "virkelighed", de skaber for at retfærdiggøre utroskabet.

 

Oversvømmelse forårsager følelsesmæssige smerter

 

Myte:

Hvis min ægtefælle finder ud af sagen, kommer han / hun over det. Min ægtefælle ignorerer mine behov, viser mig ingen kærlighed og virker som om han / hun ikke længere bryr sig. Hvis min ægtefælle ikke mere bekymrer sig, vil affæren ikke betyde noget for ham / hende. Dette er mystisk tænkning, fordi medmindre spurgt sprækker har ingen idé om, hvordan deres ægtefælle vil reagere på dem snyd. 

Virkelighed:

1

Når en ægtefælle er snydt, er der følelser af svig, depression og vrede. En ægtefælle vil føle sig second-rate og uønsket. Han / hun vil sætte spørgsmålstegn ved deres værdi og værdi som en mand eller kone. En ægtefælle er følelsesmæssigt beskadiget af utroskab, hvorvidt snyderen mener, at ægtefællen stadig er investeret i ægteskabet eller ej. 

Ægtefæller kommer over forræderi af utroskab, men kun efter meget lidelse. Overtrædelse gør ondt og kan forårsage alvorlig psykisk skade. Der er også et tab af tillid og tro på ægteskaben.

Så meget, at det gør overlevende utroskab tæt på umuligt.

Ikke alene vil din ægtefælle blive skadet af utroskabet, men nogen tæt på dig vil blive påvirket negativt. Børn, familie og venner, alle dem, der bryr sig om dig, vil lide, hvis du vælger at deltage i et utroskabeligt forhold.

En forfalder kan føle, at fordelene ved utroskab til dem er værd for andres lidelser. Det er forkert! Overtrædelse gør ondt og det er aldrig ok at skade en anden person.

 

Overtrædelse betyder at du lover et løfte til din ægtefælle

 

Myte:

Jeg er ikke længere forelsket i min ægtefælle; ægteskabet har været i årevis. Hvis der ikke længere er kærlighed, er der ikke længere et "løfte". Overtræderen har skilt sig følelsesmæssigt fra ægteskabet. I hovmodens hoveder frigør han ham / hende fra trosretningens løfter.

Virkelighed:

Bevilget, følelser af kærlighed er en formildende omstændighed for at vows at være tro mod en ægtefælle. Kærlighed er ikke den eneste omstændighed, selvom, og manglende kærlighed til en ægtefælle er ikke retfærdiggørelse for at begå utroskab og brudte ægteskabslove.

Der er mere at overveje end adulterers følelser alene. Hvis ægtefællen stadig har følelser af kærlighed, skylder ægteskaben ægtefællens overvejelse, før han går i spændende adfærd.

Indtil der er en skilsmisse, lever du stadig inden for den ægteskabelige kontrakt, og det betyder at opretholde løftet om at være trofast. Der er mere at overveje end dit eget følelsesmæssige velvære.

 

At begå utroskab gør dig til en dårlig person

 

Myte:

Jeg er ikke en dårlig person, hvis jeg har et forhold til en anden end min ægtefælle.

Jeg har arbejdet meget hårdt for at redde mit ægteskab. Jeg fortjener at være glad og har tjent ret til at være glad, selvom jeg finder den lykke med en anden end min ægtefælle.

Virkelighed:

Overtrædelse er uetisk adfærd. Det er så simpelt. Visst, som enkeltpersoner er vi fri til at definere etisk adfærd på vores egne vilkår. De fleste af os vælger at leve efter samfundets regler for så vidt som det er og ikke er etisk adfærd.

Venlighed, hensyn, ærlighed, respekt, de er alle etiske adfærd. Jeg tror, ​​det er sikkert at sige, at samfundet ser en person, der er tro mod sin ægtefælle som etisk og dydig.

Med andre ord, hvis du begår utroskab, er du ikke en god person. Hvis du forbliver trofast er du en god person. I lidenskabernes lidenskab og følelsesmæssige behov kan du ikke lægge stor værdi på, hvordan samfundet dømmer dig.

Når blomsten er væk fra rosen og sagen er gået sydpå, kan du satse på, at du vil begynde at bekymre dig om, hvordan din ægtefælle, familie, venner og kolleger ser dig. Det er bedst at overveje virkeligheden af ​​utroskabelig adfærd end at blive fanget i den mytiske historiebog idé du skaber for at retfærdiggøre utroskab.

1

About

Check Also

11 tips til beskyttelse af dine penge under skilsmisse

Bortset fra dine børns velfærd skal beskyttelsen af ​​dine penge under din skilsmisse være et …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =