Home / Skilsmisse / Kvinder snyder i forhold til disse 5 grunde

Kvinder snyder i forhold til disse 5 grunde

Kvinder snyder i forhold til disse 5 grunde

Kvinder er generelt dygtige partnere, der elsker fuldt og helhjertet. En kvinde, der er virkelig forelsket, vågner ikke en dag og beslutter at snyde på sin ægtefælle eller elsker. Der er grunde, der fører til, at en kvinde snyder. Ligesom jeg opfordrer kvinder, hvis partner er snydt, opfordrer jeg enhver mand, der finder sig offer for sin partners snyd at investere tid og energi til at finde ud af, hvorfor hun snydt og om forholdet kan repareres eller ej.

En overvældende mængde af både kvinder og mænd, der snyder, gør det på trods af at de stadig elsker deres partnere. Uanset årsagerne til, at en partner snyder, er snydningen og vil fortsat være en hindring, der forårsager store problemer i forholdet. Problemer, der ikke vil fremme vækst, men vil ødelægge hjerter og ødelægge familier.

Når du har opdaget hvorfor hun snydt dig så skal du beslutte, om du kan genopbygge tillid eller for meget skade er blevet gjort på forholdet.

Årsagerne til, at kvinder snyder, er forskellige fra kvinde til kvinde. Nogle gør det for kærlighed, nogle til sex, nogle har brug for et løft i deres selvværd, og nogle er bare ledet til at være utro.

Når den snyding opstår, er jeg ikke en til at gå på udkig efter undskyldninger for dårlig opførsel. Jeg ved af erfaring, at hvis din kone har snydt, vil dit første spørgsmål sandsynligvis være "hvorfor?"

5 grunde til nogle kvinder snyd

Husk på, at årsagen bag bedrageri ikke er lige så vigtig som at bedrage sig selv.

Lad ikke dig selv undskylde for dårlig opførsel!

1. Den Lav Selvbevidste Kone

Nogle kvinder bliver ikke mere end en mor, husholderske og kone, der holder familien i gang. Måske føler hun sig frumpy og unattractive. Hendes selvværd er i renden ... hun føler ikke længere sexet, smukt eller ønskeligt.

1

Hun er gift med en mand, der tager hende og ægteskabet for givet.

Indtast billedet en mand, der komplimenterer hende og viser interesse for hende følelsesmæssigt, fortæller hende, hun er smuk. En mand der ser på hende og ser noget andet end en mor, husholderske og kone. En kvinde, der har problemer med lavt selvværd, er en siddende and for en mand som denne. Hun kan finde sig villig til at kaste forsigtighed til vinden for at finde den validering, hun har brug for og ikke kommer i ægteskabet.

2. Den følelsesmæssigt sultne kvinde

Jeg kender et par, der ikke har børn. De arbejder begge hårdt, så de kan få det store hus, de dyre biler og den prestigefyldte livsstil, de tror, ​​vil gøre dem lykkelige. Det eneste problem er, at de arbejder så hårdt for at samle ting, som de forsømmer deres forhold til hinanden.

Der er ingen romantik i deres ægteskab, og eventuelle følelsesmæssige vedhæftede filer er til de "ting", de har erhvervet gennem årene. Hustru fortalte for nylig, at hun var "ensom i sit ægteskab". Hvad sker der, når en kvinde føler sig ensom og ikke følelsesmæssig tilknytning til sin mand? Hun leder efter følelsesmæssig tilknytning andre steder.

3. Den onde kone

Der er ingen bedre måde at komme tilbage til en mand, der har snydt, end at snyde dig selv.

Det er sandt, at "helvede har ingen raseri som en kvinde foragtet." Hvis du vil udbrede det værste i din kone, lad hende tvivle på din troskab.

Jeg kender en kvinde, der havde været en hengiven kone og mor. Hun havde brugt år at lægge sin familie og ægteskab først. Hun fangede sin mand med sin unge elsker og var helvede bøjet på at hævne sig. Hun gik til Victoria's Secret, opkrævet hundredvis af dollars i undertøj og fandt derefter en anden end hendes mand for at vise det hele til. Hendes mand fik regningen!

Så hvis du er ude at snyde på din kone, så vide at hun måske ender med at spille "tit for tat". Intet er mere overraskende eller sværere at håndtere end at finde ud af din hengivne kone har besluttet, at hvad der er "godt for gåsen , er godt for gander. "

4. Kone, der søger spænding

Du har hørt om mænd, der er serielle cheaters ... de snyder for spændingen af ​​det.

Der er også kvinder, der er spændingssøgere. De kan elske deres ægtemænd, ville aldrig underholde tanken om at forlade ham, men de har brug for lidt ekstra.

Det er min opfattelse, at de fleste "spændingssøgere" savner følelsen af, at deres ægtefælle ikke kan holde hænderne væk fra hende. Hun ønsker at blive ønsket, at føle sig sexet, som om hun vender sin mand hver gang hun går i rummet. Når hun taber den følelse, går hun på udkig efter det uden for ægteskabet.

5. Den seksuelt berøvede kone

Hvis hun ikke får sex i hjemmet, skal man ikke blive overrasket, hvis hun leder efter det uden for ægteskabet. Som mænd alder deres testosteronniveauer falder. Når dette sker, bliver de mindre interesseret i sex eller udvikler seksuel dysfunktion og kan ikke udføre. En kone ender med en mand, der hellere vil se fodbold eller læse en god bog ved sengetid end at have sex med sin kone.

Han ville hellere gøre alt andet end tage chancen for at prøve og derefter ikke kunne udføre. Han trækker sig fra sin kone i stedet for at diskutere sit problem og løse problemet.

Derefter har du mænd, der tilbageholder sex som en form for straf. Mænd, der ikke kommunikerer deres utilfredshed med noget, deres kone har gjort, men straffer hende ved at trække sig fra hende seksuelt.

Uanset årsagen er, at ignorere din kone's seksuelle behov sætter dig op til en dag, skal håndtere smerten ved hendes snyd. Når en kvinde føler, at hendes mand ikke længere vil have hende seksuelt, føler hun sig berøvet og uforskammet. Følelser, der kan anspore hende til at gå uden for ægteskabet for at finde, hvad hun har brug for.

Uanset årsagerne til at snyde kvinder er der ingen undskyldninger for at være utro. Årsager til utroskab er ikke undskyldninger! Jeg havde en e-mail for nylig fra en læser; han sagde: "Selvom ingen nogensinde vrider en cheats arm for at fornærme, synes det ikke sandsynligt, at en ægtefælle, der afviser åben misnøjning, har noget ansvar for at banke vejen for disse ting at ske?"

Mit svar var "nej." Ingen er nogensinde ansvarlig for snyd, men snyderen.

Hvis en kone har problemer med selvværd eller føler sig seksuelt berøvet, har hun muligheder for hende andet end at snyde. For det første bør der gøres en indsats for at løse de ægteskabelige problemer. Hvis det ikke kan gøres, er der skilsmisse domstol. Enhver, der har brug for noget, de ikke kan finde inde i ægteskabet, bør vente, indtil de er lovligt fri, før de søger det uden for ægteskabet.

1

About

Check Also

Hvordan man budgetter, når du skylder eller modtager børnebidrag

Uanset om du modtager børnebidrag eller skylder det hver måned, kan du ikke benægte, at …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 5 = 14