Home / Skilsmisse / “Jeg har glemt,” en bekvem undskyldning, der ofte bruges af passive aggressiver

“Jeg har glemt,” en bekvem undskyldning, der ofte bruges af passive aggressiver

"Jeg har glemt," en bekvem undskyldning, der ofte bruges af passive aggressiver

Spørgsmål: Hvornår er glemsomhedsmisbrug?

Svar:

Spørgsmål:

Min kone og jeg har været gift i næsten 10 år. Hun er en meget glemsom, passiv aggressiv kvinde. Først troede jeg, at hun bare ikke kunne huske vigtige datoer og lejligheder. Nu spekulerer jeg på, om hun gør det med vilje at skubbe mine knapper. For eksempel var en gammel college ven i byen, og vi havde planer om at mødes til middag. Jeg var begejstret for at se denne gamle ven og min kone og jeg havde diskuteret middagsplanerne ved flere forskellige lejligheder.

Jeg skyndte mig hjem fra arbejde natten til vores middags engagement og fandt ud af, at hun ikke var klar og syntes uklart, da jeg mindede hende om vores planer. Vi endte med at være sent til middag, og før vi kom der, lader hun mig få det til at forvente hende at huske hver eneste lille detalje i vores liv.

Hun har gjort ting som dette i årevis. Jeg havde operation en gang og måtte være på hospitalet tidligt. Det var meget, og vi havde talt om at komme op, gøre sig klar og komme ud af huset. Om morgenen i min operation handlede hun som om hun var clueless. Ligesom hun havde ingen anelse, var operationen planlagt, og det var min skyld for ikke at være sikker på, at hun forstod.

Jeg er virkelig begyndt at tro, at hun gør tingene til at skubbe mine knapper og for nogle vanvittige årsager viser mig, at jeg ikke er vigtig. Hun har aldrig glemt noget, der var vigtigt for hende. Når det er noget, hun har planlagt eller vil gøre, er hun altid klar til at gå.

Er jeg gal eller er jeg på rette spor med min tænkning.

Mærke

1

Svar:

Hej mark,

Da jeg kun har hørt din side af historien, kan jeg kun svare på din side. Jeg vil foreslå, at du læser om passiv aggressiv adfærd. Din kone kan være glemsom, når det kommer til ting, der er vigtige for dig, fordi hun er egoistisk, eller hun straffer dig for vrede, hun er ude af stand til at udtrykke sig på en sund måde.

En passiv aggressiv ægtefælle taler sjældent, når den er sur. De finder skjulte måder at få deres vrede ud og straffe deres ægtefælle.Dette kan være hvad din kone gør, når hun "glemmer" vigtige datoer og detaljer. 

Jeg hørte fra en kvinde, hvis mand ville glemme at hente hende på arbejde mindst 3 eller 4 gange om måneden. Ifølge hende var hans glemsomhed altid sket kort tid efter, at hun havde gjort noget, som hun vidste, var irriterende for ham. 

I stedet for at fortælle hende, at han var irriteret, valgte han at komme tilbage til hende ved at lade hende vente efter en lang dag på arbejde. Hvilken unik måde at undgå et argument på? Hendes mand behøvede ikke at engagere sig i ubehagelige kommunikationer med hende og udtrykke hans dårlige følelser. Forladte hende ventede dræbte to fugle med en sten.

Han fik sine tæpper uden at skulle tage fat på problemet, og hun blev straffet. Din kone kan også dræbe to fugle med en sten også. Mit forslag er, at du spørger hende hvorfor hun altid er glemsom, når situationen er vigtig for dig. Hvis hun ikke har et svar, begynder man at lave en dyb undersøgelse af passiv aggressiv adfærd.

1

About

Check Also

5 måder at arbejde gennem sorgens skilsmisse

Sorg er arbejde, men det gør også et bestemt job. Det er svært som enhver …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 4