Home / Skilsmisse / Instruktioner for forældre ved hjælp af Indiana Child Support Calculator

Instruktioner for forældre ved hjælp af Indiana Child Support Calculator

Instruktioner for forældre ved hjælp af Indiana Child Support Calculator

Forældre og værger i Indiana, der ønsker at estimere, hvor meget børnebidrag de skylder, eller hvor meget børnebidrag de får, skal bruge Indianas interaktive børnebidragsregnemaskine. Denne regnemaskine leveres af Indiana Supreme Court og overholder de specifikke retningslinjer, som staten har. Der opstilles spørgsmål til svar i fire trin, der dækker emner om de involverede børn, indtjening, sundhedspleje og andre gældende omkostninger.

For hjælp til at udfylde Indiana's børnebidragsformer, er juridisk hjælp tilgængelig til en lav pris og pro bono.

Udøvere kan også bruge dette værktøj til at estimere ugentlige børnebidrag og oprette former, der kan bruges i retten. På samme måde som forældre kan dette gøres ved at besvare flere spørgsmål om børnene, indkomsten, tidsmæssig forældre og ekstraomkostninger. I begge situationer skal beregninger og dokumenter gemmes sikkert og deles med enten de parter, der er involveret i børnebidragssagen eller den tildelte advokat. Regnemaskinen og formularerne er tilgængelige både online og ved print i Microsoft Word og Adobe PDF-formater.

Brug af Indiana Child Support Calculator

Det anbefales, at forældre og praktikere kun bruger Indiana-børneunderstøttelsesregnemaskinen fra Indiana-domstole. Dette skyldes, at tredjeparts børneunderstøttelsesregnemaskiner muligvis ikke giver brugerne et pålideligt og præcist børnesupportberegning.

Enkeltpersoner bør også være opmærksomme på, at Indiana-børnestøtte-regnemaskinen er designet til kun at give et skøn.

For at kunne bruge regnemaskinen skal forældre og praktikere kende de to ugers samlede ugentlige indkomst. De vil også have brug for at vide om visse udgifter for hver forælder, herunder børnepasning, sygesikring og andre støtteforanstaltninger for børn eller ægteskab.

Brugere skal også have en PDF-læser på deres computer, f.eks. Adobe Acrobat, for at bruge regnemaskinen. Adobe Acrobat Reader kan downloades gratis til tilfælde, hvor computeren ikke er konfigureret til at læse PDF-dokumenter.

Forældre bør bemærke, at Indiana børneunderstøttelsesregnemaskinen vil time-out, når de begynder at indtaste data og derefter lade det stå i tomgang i mere end 30 minutter. Fordi dette vil medføre, at forældre og praktikere mister alle de oplysninger, de allerede er indtastet, anbefales det at bruge det i løbet af en tid uden afbrydelser og til at gemme oplysninger ofte.

Forældre anmoder om børnestøtte i Indiana

Forældre opfordres til at blive bekendt med Indiana's retningslinjer for børnesupport. Derefter kan de udskrive en ansøgning om børnehjælpstjenester lige fra Indiana Department of Child Services hjemmeside. Det anbefales, at der ved indgivelse af børnebidrag gives detaljerede og præcise oplysninger. For så vidt angår betalinger skal forældre være parat til at anvende direkte indbetalinger og debetkort. Det skyldes, at Indiana ikke længere udskriver børnebidragskontrol. I stedet har Indiana Department of Child Services gået til et elektronisk betalingssystem.

1

Forældre, der skylder børnehjælp i Indiana

Kørselsvejledning for hvor hen til mail børnehjælpskontrol findes på Indiana Department of Child Services hjemmeside.

Forældre bør være opmærksomme på, at staten Indiana opkræver interesse for ubetalte børnebidrag. Således, hvis der er vanskeligheder med at betale børnebidrag, bør forældre overveje at anmode om en barnestøtteændring.

1

About

Check Also

Hvad du bør vide om forældrenes kidnapping

Ifølge Federal Bureau of Investigation's bestræbelser på bekæmpelse af forbrydelser mod børn reviderede rapporten fra …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =