Home / Skilsmisse / Hvordan man budgetter, når du skylder eller modtager børnebidrag

Hvordan man budgetter, når du skylder eller modtager børnebidrag

Hvordan man budgetter, når du skylder eller modtager børnebidrag

Uanset om du modtager børnebidrag eller skylder det hver måned, kan du ikke benægte, at det er en stor faktor i budgetprocessen. Brug følgende tips til at planlægge og budget for børnebidrag på en måde, der virker for dig:

Hvordan Budget til børnebidrag, når du modtager det

Det er et stort ansvar at administrere dine penge som enlige forælder. Brug følgende tips til at hjælpe dig med at administrere børnebidragsindtægter mere effektivt:

 • Lav et budget og hold dig til det. Ideelt set vil du gerne oprette et månedligt budget baseret på din indkomst alene. På denne måde er ethvert barn, der støtter penge, du modtager, ekstra. Det er stadig dit barns penge, men det kan gå mod fremtidige udgifter som næste måneds dagligvarer eller dit barns uddannelse.
 • Tilbring dine penge klogt. Husk, at der ikke er nogen lov, der dikterer, hvordan du skal bruge de børnepenge penge du modtager. Men det giver god økonomisk mening at bruge det klogt - især hvis du har tendens til at modtage pengene inkonsekvent. Desuden undgå at bruge børnebidrag penge på noget, som din ex senere kunne sige var "for dig" som tøj til dig selv eller salonbesøg. Selvom din ex ikke kan diktere, hvordan du bruger penge til børnebidrag, er det ikke besværet med at skulle senere argumentere for eller forsvare dine køb.
 • Anslå, hvad du bruger per måned på at opdrage dine børn. Glem ikke at faktor i bolig, mad, tøj, medicinske udgifter og aktiviteter. Du behøver ikke at give denne liste til nogen - herunder din ex og retten. Det kan dog være nyttigt at vide omkring, hvor mange penge du bruger på dine børn hver måned. Chancerne er, det er nok meget mere, end du modtager i børnebidrag. (Se børnesupportstatistik i USA)
 • Anmod om en børnepasningsændring, hvis dine omstændigheder er ændret. Har din indkomst været faldet, eller har din exs indtægt øget betydeligt? Har dit barns medicinske udgifter eller udgifterne til ekstra-curricular aktiviteter gået op? Det kan være tid til formelt at anmode om en børnepasningsændring gennem domstolene.

  Hvordan Budget til børnebidrag, når du skylder det

  Hvorvidt børnebidrag er rettet, eller hvis du har en uformel aftale med din ex, skal du bruge følgende tips til at budgettere til børnebidrag og sætte pengene til side hver måned:

  • Tæl ikke engang penge som indtægt. Din "indkomst" er den mængde penge du tjener, minus skat, minus børnebidrag. Det er hårdt, men der er ingen måde at budgettere til børnebidrag uden at anerkende denne virkelighed.
  • Opret en almindelig betalingsmetode. Hvis børnebidrag ikke bliver garneret fra din lønseddel, skal du oprette regelmæssige betalinger, så pengene bliver betalt hver måned uden forsinkelse. Du kan gøre dette via din bank eller via dit lokale kontor for børnesupport.
  • Betal mindst nogle penge hver måned. Selvom du ikke kan betale det fulde beløb af børnebidrag du skylder, skal du sørge for at betale nogle af det samlede beløb hver måned. Dette vil hjælpe dig med at undgå nogle af de hårdeste konsekvenser for manglende betaling, f.eks. At få din licens tilbagekaldt eller endda fængslet.
  • Formelt anmode om ændring af børnesupport, når det er berettiget. Begge forældre kan anmode om en ændring, så hvis dine forhold er ændret, og du ikke har råd til at betale, skal du kontakte din lokale kontor for børnesupporthåndhævelse for at anmode om ændring. Selv hvis de ikke giver det, vil din anmodning være på rekord.
   1

   About

   Check Also

   5 måder at arbejde gennem sorgens skilsmisse

   Sorg er arbejde, men det gør også et bestemt job. Det er svært som enhver …

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   17 − = 16