Home / Skilsmisse / Har du brug for at ild din skilsmisse advokat? Her er hvordan

Har du brug for at ild din skilsmisse advokat? Her er hvordan

Har du brug for at ild din skilsmisse advokat? Her er hvordan

En skilsmisse advokat arbejder for dig, det er kun fornuftigt, at hvis du er utilfreds med det arbejde, som advokaten giver dig, at du er i stand til at afskære dit arbejdsforhold med advokaten.

Når du skyder en skilsmisse advokat du ikke er komfortabel at arbejde med dig, kan du ikke bare flytte til en anden selvom. Da din advokat er på rekord med domstolene som værende skilsmisse advokat på rekord for din særlige retlige procedure, skal du sørge for at tage de rette skridt, før du indgår kontrakt med en anden advokat.

Tips til Firing din skilsmisse advokat

Nedenfor er de trin, du skal tage, når du fyrer en advokat.

  1. Anmod om og betal din endelige regning til advokaten. Dit ønske om ikke længere at arbejde med advokaten giver dig ikke afkald på ansvaret for eventuelle penge, der skyldes advokaten. Sørg for at betale den endelige faktura og anmode om en kvittering, der angiver, at din konto er blevet betalt fuldt ud.
  2. Underrette din advokat skriftligt om at du afbryder din tilknytning til ham / hende og vil ansætte en ny advokat. Dit brev til advokaten bør angive dine grunde til at afbryde arbejdsforholdet. Dette bør gøres på en civil, forretningsmæssig måde.
  3. Ring til din advokat og spørg, om du skal oplyse retten om, at advokaten ikke længere vil repræsentere dig i din nuværende skilsmisseårsag. Dette er meget vigtigt! Du kan bo i et distrikt, der kræver meddelelse om advokatskifte, det kan du ikke. Det er i din bedste interesse at sørge for at give retten en passende meddelelse. Dette kan kun gøres ved at ringe og finde ud af, hvad retten anser for korrekt meddelelse.
  1. Leje en ny advokat. Når du har ansat en ny advokat, skal du sørge for, at han / hun tager de skridt, domstolene forventer af ham / hende. Spørg den nye advokat, der er ansvarlig for at få dine filer fra din ex-advokat. Spørg den nye advokat, hvis han / hun har brug for at indsende papirarbejde med domstole og oplyse, at de nu er advokat for rekord for din sag.
  1. Få din nye advokat kontakt din ægtefælles advokat og lav en introduktion som din nye skilsmisse advokat.

Hvad man ikke skal gøre, når du brænder din skilsmisse advokat

Undgå disse handlinger, når du fyrer din skilsmisse advokat.

  1. Må ikke miste din seje med din advokat. Hvis du er utilfreds med den leverede tjeneste, skal du flytte til en ny advokat uden at flamme den gamle advokat.
  2. Når du interviewer nye advokater, taler du ikke negativt om din gamle advokat. Skilsmisse advokater arbejder ofte sammen i Family Court System. Hvad du siger om en, vil komme tilbage til den anden. Advokater er mere bekymrede over deres forhold til hinanden end deres forhold til dig. Udsæt ikke en ny advokat i stand til at vælge, hvem der skal være loyal over for dig eller din gamle advokat.
  3. Når du snakker med domstolspersonale, taler du ikke negativt om din gamle advokat. Hvis du har problemer med din gamle advokat tage det op med din stater bar forening. Du ønsker ikke at blive kendt som klienten fra helvede, der fortæller til alle, der vil lytte, hvor dårligt din gamle advokat var. Det vil afspejle dig mere negativt end din gamle advokat.
1

About

Check Also

5 måder at arbejde gennem sorgens skilsmisse

Sorg er arbejde, men det gør også et bestemt job. Det er svært som enhver …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 + = 63