Home / Skilsmisse / Er permanent alimoni en fortid?

Er permanent alimoni en fortid?

Er permanent alimoni en fortid?

Jeg modtog en e-mail for nylig fra en læser, der ønskede ud af hendes "voldelige ægteskab". Det eneste problem er, at hun og hendes mand begge er arbejdsløse. Hun var forvirret, fordi hun ikke havde nogen penge til at indgive til skilsmisse eller støtte sig efter en skilsmisse.

Ligesom så mange kvinder, var hun under indtryk af, at hvis hun skiltes, ville hun modtage underholdsbidrag, men hun var i spøgelse fordi hendes mand ikke havde nogen indkomst til at betale dette antagne aliment.

Hun spurgte mig: "Vil en dommer få ham til at arbejde og betale mig?" Jeg svarede ved at fortælle hende, at en dommer kunne bestille ham til at få arbejde, men det var op til hendes mand, om et job blev erhvervet eller ej. Jeg fortalte også hende, at en dommer kunne foreslå, at hun også får et job og støtter sig selv.

Der er en myte, som kvinder har om alimoni og langsigtede ægteskaber. Det menes, at hvis du skiller sig fra efter en langsigtet ægteskab, skal din ex-mand være økonomisk ansvarlig for dig med retten, bestilt permanent alimoni.

Alimony love er statsspecifikke for hver stat, der håndterer sagen på en anden måde. For få årtier siden var det almindeligt, at en kvinde fik permanent alimoni efter et langsigtet ægteskab. Det er ikke længere tilfældet.

Alimony i det 21. århundrede

Standarden i de fleste stater i dag er rehabiliterende alimony, der betales for en bestemt varighed og giver en kvinde tid til at "rehabilitere" sig selv økonomisk efter skilsmisse.

Specifikt betyder dette at tage college kurser, hvis hun ikke har nogen omsættelige færdigheder eller genindtræde i arbejdsstyrken og genopbygge sin karriere efter skilsmisse. Dybest set er det støtte, mens hun har mulighed for at "komme tilbage på fødderne."

Texas og Mississippi pris alimony kun til ægteskaber på 10 år eller mere og kun i en kort periode.

Utah vil ikke give alimoni forbi en tidsperiode svarende til varigheden af ​​ægteskabet, og Kansas begrænser dets varighed på 121 måneder.

1

Den sidste stat i landet for at fortsætte med at tildele længerevarende eller permanent alimony, Massachusetts, er nu (2011) at reformere deres alimonelovgivning for at indhente resten af ​​landet. Hvis reformen passerer, vil alimentet betalingstidsplaner være baseret på antallet af år, et par var gift.

For eksempel, hvis et par var gift mindre end fem år, kunne aliminernes varighed kun være halvdelen af ​​antallet af ægteskabs måneder. Hvis et par var gift i 10 til 15 år, kunne det maksimale aliminimum blive tildelt, for 70 procent af den tid, de var gift med. En dommer ville kun få skønsbeføjelse til at tildele alimoni på ubestemt tid i ægteskaber over 20 år.

Jeg antager, at du kunne sige, at alimonreformen har fejet landet, og ligesom kvinder eller kvinder, der har været ude af stemmen af ​​mænd, der løber statslige lovgivere, skal suge det og holde deres forventninger lave, når det kommer til hvad eller om de vil modtage alimony efter en skilsmisse.

The Great Alimony Myth

Ifølge Beverly Willett, næstformand for Koalitionen for Skilsmisse Reform, "De finansielle risici, der er hjemme hos hjemmet, står over for, når alimony er endnu mere bekymrende.

Da der ikke blev indført nogen fejl, blev der permanent forældremyndighed til ægtefæller, der havde givet op til deres karriere for at blive hjemme hos forældrene, for at falde uden for favør, idet permanent aliment blev betragtet som uforeneligt med den rene pauseidé bag fejl. "

Og deri ligger myten, hvis du er en hjemmeopholdsforælder, der opgav din karriere for at rejse børnene, du har ret til permanent alimentation. Ifølge Willett, hvis to forældre er enige om at en forælder bliver hjemme, skal aftalen være juridisk bindende efter skilsmissen. Og på grund af den overbevisning er kvinder over hele landet vrede, fordi de skal være økonomisk ansvarlige for sig selv, når skilsmissen er endelig eller det kortsigtede alimony løber ud.

Tag Joan f.eks. Hendes mand blev beordret til at betale alimoni i 7 år, fordi Joan havde været hjemme hos moderen, havde givet op på sin karriere, og da hun ønskede en skilsmisse troede det sin hustrus sted at støtte hende, fordi de var kommet til aftalen at hun opgiver sin evne til at forblive økonomisk ansvarlig for sig selv.

Joan's alimony term er ved at komme til en ende, og hun er i panik, fordi i stedet for at vende tilbage til arbejdsstyrken eller gå tilbage til college og genopbygge en karriere, hun har skating af og overlever på alimony.

Joan mener, at lovene bør ændres, så kvinder som hende kan få permanent alimoni og aldrig behøver at stå over for de økonomiske problemer, hun nu står overfor. Joan er en sund, intelligent 45-årig kvinde. Hendes søn er nu på college, hendes børneopdræsningsdage ligger bag hende, men hun føler, at hendes ex-mand stadig skal holdes ansvarlig for hende, "livsstil".

Jeg kan forstå den vanskelighed, som man ville stå over for, når man genopbygger en karriere efter at have tilbragt år som opholdsmedlem, jeg har selv været i en sådan stilling. Jeg forstår dog ikke tankeprocessen, der går ud på at tro, at en anden person burde være økonomisk ansvarlig for dig, for en levetid, bare fordi du var hjemme og rejste børnene.

I en artikel til Forbes.com siger Jeff Landers: "Hvis en kvinde har været i langvarig ægteskab, og hun enten har været ude af arbejdsstyrken i årtier eller har en indkomst, der er betydeligt mindre end hendes mand, tror jeg hun har brug for - og fortjener -alimoni for at opretholde en livsstil efter skilsmisse, der i det mindste er noget sammenlignelig med den livsstil, hun har haft under ægteskabet. "

Jeg er enig med hr. Landers, og hvis vi boede i en perfekt verden, ville en mand / far ikke blive tilladt af Family Court System til vilkårligt at forlade en familie, der er økonomisk afhængig af ham ... ikke uden konsekvenser alligevel. Da vi ikke lever i en perfekt verden, og skilsmisselovgivningen nu ændrer retning, så vidt angår alimentation, opfordrer jeg alle kvinder til at gøre beskæftigelsesvalg, der ikke betyder, at en dag slutter et offer for det store alimonymyte.

1

About

Check Also

Ægteskab og ubetinget kærlighed: Få ikke de to forvirrede

 Forveks ikke ægteskabelig kærlighed med ubetinget kærlighed Du har sagt, "Jeg gør" og lovede at elske …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − 43 =