Home / Skilsmisse / En 5 trin vejledning til løsning af ægteskabsproblemer

En 5 trin vejledning til løsning af ægteskabsproblemer

En 5 trin vejledning til løsning af ægteskabsproblemer

 

5 trin til at løse problemer i dit ægteskab

 

Jeg har brugt en del tid på at skrive om ægteskabsproblemer, der fører til skilsmisse. Jeg har dog ikke givet råd til, hvordan man finder løsninger på disse ægteskabsproblemer. Dit første skridt skal altid være at søge professionel hjælp ved at se en ægteskabsrådgiver.

Hvis ægteskabsrådgivning af en eller anden grund ikke er en mulighed efter de fem trin nedenfor, bør det hjælpe med at finde en løsning på disse ægteskabsproblemer og hjælpe dig med at bevæge dig fremad.

Trin 1:

Navngiv problemet.

Ved navngivning af problemet skal du være specifik. At sige, "han / hun hjælper aldrig rundt i huset" vil få dig ingen steder. Hvis du vil have din ægtefælle til at hjælpe rundt i huset, skal du skitsere hvilke specifikke opgaver du har brug for hjælp til. For eksempel har du brug for hjælp til vaskeri, eller du ønsker at din ægtefælle vil hjælpe med at rydde op efter aftensmad hver nat.

Du kan ikke nævne generelle problemer. Du skal være specifik om problemet, før du kan finde en løsning på problemet. 

Trin 2:

1

Vær ærlig over, hvordan du føler.

Ofte holder vi vores sande følelser skjult ud af frygt for at skade vores ægtefælle. Være villig til at kommunikere din utilfredshed over din ægtefælles adfærd og være villig til at lytte, når din ægtefælle kommunikerer hans / hendes utilfredshed i din adfærd. Ægteskabsproblemer løses ikke, hvis begge ægtefæller ikke er villige til at acceptere og anerkende, at de begge spiller en rolle i problemerne.

Og det er afgørende, at dit ægteskab er et sted, hvor du både kan føle dig tryg ved at udtrykke negative følelser. Før der er ærlighed skal der være følelser af sikkerhed. 

Trin 3:

Forlad ingen sten uforandret.

Kommuniker med hinanden ved at stille spørgsmål. Hvad kan forbedre problemet? Er der nogen bøger, vi kan læse, der vil hjælpe?

Afvis ikke et forslag fra din ægtefælle, fordi du føler det et dumt forslag. Lav en liste over, hvad du mener er løsninger og sæt dem i gang.

  • 4 Forslag til forbedring af problemer:
  • Se en ægteskabelig terapeut.
  • Læs bøger, der hjælper med at opbygge forholdskompetencer.
  • Tag et forhold kursus online sammen.
  • Tal med en ægteskab berigelse træner.

Trin 4:

Vurdere om "løsningerne" virker eller ej.

Løsninger er kun løsninger, hvis de løser problemet. Husk dog, at problemer ikke løses natten over. Vurdere, om en bestemt løsning virker ved at vurdere dit humør. Er du i et bedre humør, føler du dig tættere på din ægtefælle? Er din ægtefælle i et bedre humør, føler de dig tættere på dig? Diskuter med hinanden, hvad du føler, og arbejder ikke. 

Hvis ja, har du ramt på en løsning, der fungerer ... bare giv det tid. Hvis ikke, læg hovedet sammen og kom med en anden løsning.

Trin 5:

Du skal se resultater.

Hvis du har gjort arbejdet, skal du se resultater. Enten har løsningen arbejdet, og dit ægteskab er igen på rette spor. Eller du har stadig problemer og føler dig fast. Hvis ja, gå tilbage til trin et og start processen igen.

Det kan tage et par runder at definere og finde en løsning på dine ægteskabsproblemer.

I sidste ende vil det arbejde du gør, være det værd, hvis det betyder at gemme dit ægteskab.

1

About

Check Also

Blive skilt? 10 tips til at dele nyhederne med dine børn

Er du parat til at fortælle dine børn om din skilsmisse eller adskillelse? Mens samtalen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − 94 =