Home / Skilsmisse / Den foruroligende statistik over farløse børn i Amerika

Den foruroligende statistik over farløse børn i Amerika

Den foruroligende statistik over farløse børn i Amerika

Børn, der vokser op i farløse hjem, har større risiko for store udfordringer i livet end dem der vokser op med en far derhjemme. Vi vil måske tro ellers, og der er mange børn, der overvinder de vanskeligheder, der er forbundet med en fraværende far, men sandheden er i dataene.

Ifølge Annie E. Casey Foundations hjemmeside, National Kids Count, lever ca. 35 procent af børn under 18 år i enlige forældre hjem fra 2016.

Så mange som 25 procent af børnene i USA bor i husstande med en moder alene. Det er over 18 millioner børn, der ikke lever med en farsfigur. Derudover blev der kun konstateret farlige husstande på kun 8 procent.

Fattigdomsrisikoen

Statistikker viser, at kvinder, der kun er kvinder, er mere tilbøjelige til at leve under fattigdomsgrænsen. I 2016 rapporterede US Census Bureau, at disse typer familier steg til 28 procent. Dette efterlader børn sårbare over for en række sociale vanskeligheder i hele deres liv.

American Academy of Pediatrics (AAP) bemærker, at 1 ud af 5 børn (over 40 procent) af børn i USA falder ind under kategorien "fattige eller næsten fattige". Mens dette også omfatter familier med to forældre, viser undersøgelsen de ulemper, disse børn står overfor.

F.eks. Bemærker AAP, at fattige børn er mere tilbøjelige til at opleve udviklingsforsinkelser og lavere akademiske præstationer.

Dette kan tilskrives både skolesystemerne, der tjener fattige kvarterer, samt den reducerede adgang til hjernestimulering i hjemmet. Hvis børn ikke kan lære på computeren eller udnytte andre stimulerende aktiviteter, kan deres skolearbejde og læringsevne blive påvirket.

Behandling og psykiske problemer er også mere udbredte hos børn, der vokser op i fattige familier.

Faktorer som kvarteret miljø og familie tvister og kampe kan føre til depression, fedme og et generelt oprør mod autoritet. Manglende adgang til sundhedspleje kan også være til skade for et barns udvikling.

1

Virkningerne af fattigdom er heller ikke henvist til barndommen. AAP siger, "barnets socioøkonomiske status (SES) er bundet til uddannelsesmæssig opnåelse, sundhed og psykologisk velvære årtier senere."

Statistikken for ufarlige børn

De negative virkninger af et barn uden far kan ses i utallige studier og rapporter. Statistikkerne viser betydningen af ​​en farsfigur i de fleste børns liv.

Ifølge "Hvad kan forbundsregeringen gøre for at mindske kriminalitet og genoplive samfund?" fra det amerikanske justitsministerium står børn fra faderløse hjem for:

  • Selvmord: 63 procent af unge selvmord
  • Runaways:90 procent af alle hjemløse og bortfaldne ungdomme
  • Adfærdssygdomme:85 procent af alle børn, der udviser adfærdsmæssige lidelser
  • High School Dropouts:71 procent af alle high school dropouts
  • Juvenile tilbageholdelsespriser:70 procent af unge i statsopererede institutioner
  • Stofmisbrug:75 procent af unge patienter i stofmisbrugscentre
  • Aggression:75 procent af voldtægterne motiveret af fordrevne vrede

For at sikkerhedskopiere disse data fra 1998, som fortsat er citeret af forskere, viser en 2016-rapport om teenagere, der er placeret i ungdomsboliger, at 45 procent boede hos kun en forælder på det tidspunkt. Det er en væsentlig forskel i forhold til 30 procent af teenagere i toforældre.

Desuden har enkelte studier gennem årene bemærket lignende udfordringer for børn med en fraværende far:

Uddannelsesniveau

Børn, der bor i enlige forældre eller i familier, rapporterer lavere uddannelsesmæssige forventninger hos deres forældre, mindre forældrenes overvågning af skolearbejde og mindre overordnet socialt tilsyn end børn fra intakte familier. (Astore NM, S. McLanahan S.American Sociological Review, Ingen.

56. 1991)

Præstation

Børn fra lavindkomst-, toforældre familier overgår elever fra højindkomst, enlige forældrehjem. Næsten dobbelt så mange high achievers kommer fra to-forælder hjem som en-forældre hjem. (Enforældre familier og deres børn. Charles F. Kettering Foundation 1990).

Stofbrug

En undersøgelse fra US Department of Health and Human Services konkluderede, at farløse børn har en dramatisk større risiko for narkotika og alkoholmisbrug. (National Center for Sundhedsstatistikker. Undersøgelse om børns sundhed. U.S. Department of Health and Human Services. 1993.)

Incarceration Rates

"Unge mænd, der vokser op i hjem uden fædre, er dobbelt så sandsynligt, at de kommer i fængsel, som dem, der kommer fra traditionelle toforældre familier ... de drenge, hvis fædre var fraværende fra husstanden, havde dobbelt chancerne for at blive fængslet - selv når andre faktorer som race, indkomst, forældreuddannelse og bybeboelse blev holdt konstante. " (Harper C, McLanahan SS. Citeret i Far Fravær og Ungdomsindespærring.Journal of Research on Adolescence.2004.)

Hvorfor Fædre Matter

Mænd og kvinder er forskellige, og de forælder på forskellige måder. Mens disse statistikker undersøger spørgsmålet om børn, der vokser op uden en far, er det vigtigt at se på, hvad en far kan bringe til barnet-forældre forholdet.

I en rapport fra US Department of Health and Human Services beskrives disse fordele i detaljer. For eksempel er unge drenge, der har en farsfigur, mindre tilbøjelige til at handle ud, og unge piger er ofte mere sikre. En far kan også bidrage til at skabe en følelse af sikkerhed og lede børn til at træffe klogere beslutninger.

Forskellen i parenting stilarter er forskellig. Fædre kommunikerer på en unik måde, for eksempel. Mens en mor ofte forenkler hendes sprog til et barns niveau, har mænd en tendens til at fortælle det som om det er uden forandring i ordforråd. Ubevidst kan dette udfordre børn for at prøve at forstå, hvad de bliver fortalt, hvilket kan øge kritiske tænkningskompetencer og senere skolens og fremtidens succes.

Disciplin er et andet område, hvor der ses væsentlige forskelle mellem mødre og fædre. Mens kvinder har tendens til at være mere sympatisk, har fædre tendens til at være sterner. Fædre har lyst til at håndhæve reglerne med et objektivt perspektiv, og det kan give børn en større følelse af rigtigt og forkert, der kan vare i livet.

Fædre hjælper også drenge med at udvikle selvrespekt for kvinder og gøre piger mere komfortable omkring mænd. Det er to meget vigtige aspekter af et barns sociale udvikling, især i dagens samfund, hvor ligestilling og gensidig respekt er afgørende for succes.

Stand-In Father Figure

Faders betydning i et barns liv kan ikke undervurderes, men hver familiesituation er anderledes. Det er ikke altid muligt for en biologisk eller stedsfar at være til stede. Det er her, hvor børn kan drage fordel af samfundets ressourcer, som kan opfylde dette hul.

Mange samfund har haft stor succes med mentorprogrammer for risikovidenskab. Mentorer, lærere, trænere, præster og andre voksne kan yde støtte til disse børn og give dem et perspektiv på den verden, der kan modvirke risikoen for at bo i et enlige forældrehus.

Kilder:

Executive Office for Weed and Seed. Hvad kan forbundsregeringen gøre for at mindske kriminalitet og genoplive samfund? U.S. Department of Justice. 1998.

Johnson SB, Riis JL, Noble KG. State of the Art Review: Fattigdom og udviklende hjerne. American Academy of Pediatrics. 2016.

National Kids Count. Børnepopulation efter husstandstype. Annie E. Casey Foundation. 2018.

Sedlak AJ, Bruce C. Undersøgelse af ungdom i boligplacering: Ungdomskarakteristika og baggrunde. National Criminal Justic Reference Service. 2017.

Semega JL, Fontenot KR, Kollar MA. Indkomst og fattigdom i USA: 2016. United States Census Bureau. 2017.

1

About

Check Also

Hvordan domstole bestemmer forældremyndigheden

Spørgsmål: I situationer hvor kun en forælder får børnehaveri, hvordan afgør domstolene, hvem der vil …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − = 14