Home / Skilsmisse / Bor du i et sexløst ægteskab?

Bor du i et sexløst ægteskab?

Bor du i et sexløst ægteskab?

Er der mindre sex end du føler er passende i dit ægteskab? Et sexløst ægteskab er en, hvor en ægtefælle føler, at der ikke er nok sex, eller at der slet ingen sex er.

Lad mig kvalificere det, jeg har sagt ovenfor, ved at sige, at hvis du vil have sex hver aften, og din ægtefælle kun vil have sex tre gange om ugen, lever du ikke i et sexløst ægteskab. Hvis du vil have sex hver aften eller tre gange om ugen, og din ægtefælle ønsker sex hver tredje måned, lever du i et sexløst ægteskab.

Din ægtefælle kan være uenig. At have sex en gang om måneden eller en gang hver tredje måned kan opfylde deres behov for sex. I deres øjne lever de ikke i et sexløst ægteskab, fordi deres seksuelle behov bliver opfyldt.

Problemet ligger, når der er en stor forskel i de to ægtefællers seksuelle behov. Definitionen af ​​et sexløst ægteskab er ikke afhængig af, hvorvidt der ikke er sex i ægteskabet, men om virkningerne af forskellige kønsdrev i ægteskabet.

For eksempel kunne Jay bryde sig mindre om sex. Han havde endda fortalt Janice, hans kone, at han ikke vidste "hvad den store ting handlede om sex." Jay var helt glad og tilfreds med at have sex hver tredje måned.

Janice forstod derimod fuldt ud hvad "big deal" var. Janice havde en sund seksuel appetit og opfylder hendes seksuelle behov betød sex mindst tre gange om ugen, ikke hver tredje måned.

Janice havde ingen kontrol over at få hendes behov opfyldt, selvom da det kom til sex, kaldte Jay alle skudene.

Sex var på hans vilkår, fordi han havde et sundt sexliv i hans sind. Hans behov blev trods alt opfyldt, og det betød, at der ikke var nogen problemer.

Situationer som ovenstående er ikke ualmindelige. Det anslås, at 1 ud af 5 ægteskaber er "sexløs". Forestil dig at blive fanget i Janice's ægteskab, hvor en mand holder af med sex.

1

Måske er du og er bekendt med at føle uønsket, ubehagelig og uønsket af din ægtefælle.

Hvis det er tilfældet, skal du først internalisere din ægtefælles lave libido eller manglende interesse for sex. Gør det ikke om dit niveau af attraktivitet eller ønskelighed. Det handler ikke om dig, det handler om din ægtefælle.

Er der en måde at løse et sexløst ægteskab på? Måske, måske ikke. At kunne løse problemet afhænger af, hvad der forårsager problemet. At identificere, hvad der forårsager manglen på sex er dit første skridt; For det andet skal du tage skridt til at finde løsninger på årsagerne. Vigtigst er det, at begge ægtefæller skal være ombord med at arbejde på intimitetsproblemerne i ægteskabet. 

Ingen tid til sex

Arbejde, betaling af regninger, husstandsarbejde og forældrenes ansvar kan bære begge ægtefæller nede. Det er de mest almindelige årsager, at en eller begge ægtefæller bruger mindre tid på at tænke på og engagere sig i sex.

Hvad er kur for denne årsag? Gør tid til ro og afslapning. At forstå, at hvis der ikke er intimt og følelsesmæssigt bånd mellem dig og din ægtefælle, er alt det hårde arbejde for ingenting. I dagens samfund arbejder vi meget hårdt for at opretholde vores livsstil, men så let afskediget med at opretholde vores relationer.

I sidste ende betyder den livsstil, du arbejder så svært at vedligeholde, ingenting, hvis du mister forholdet.

Ingen gifter sig med den hensigt at blive andet end værelseskammerater med deres ægtefælle. Nøgleordet her er "hensigt". Det tager forsætligt at arbejde på at holde en følelsesmæssig bånd med din ægtefælle for at holde det daglige ansvar for livet fra at bryde den bånd. af livet fra at bryde den bånd. 

Mangel på kommunikation

Par taler ikke om sex. Det er som om vi mener, at sex er en handling, du tager, men ikke et emne, du diskuterer. Det er sundt at lade din ægtefælle vide, hvad du gør og ikke kan lide, når det kommer til sexhandlingen. Det er også sundt at lade din partner vide, hvis du er mindre end tilfreds med dit seksuelle forhold. Mere sex talk kan føre til mere sex i ægteskabet!

Et andet aspekt af vigtigheden af ​​kommunikation har at gøre med kommunikation generelt.

Selv når du ikke kommunikerer om sex, er en ægtefælle, der føler sig lyttet til, mere tilbøjelige til at føle sig respekteret, hvilket fører til, at en ægtefælle bliver mere åben for intimitet i forholdet. Så i bundlinie, når du kommunikerer med hinanden, viser du at du lytter, viser dig forstår og viser, at du er villig til at se ting fra din ægtefælles perspektiv. 

Depression 

Mangel på sex eller tabt sexdrev kan skyldes depression. Der er mange grunde til, at din ægtefælle kan føle sig deprimeret. Hvis din ægtefælle beskæftiger sig med depression, lad han / hun vide, at du er der for at støtte dem og vil arbejde gennem depression med dem.

Insistere på at en professionel konsulteret om din ægtefælles depression. Tilbyd din støtte, men gør det klart, at du ikke vil acceptere din ægtefælle ignorerer deres tilstand og ikke søger hjælp. Enhver, der lider af depression, skal vide, at de har støtte fra dem, der elsker dem. Depression er ikke noget folk "bare komme over." For din ægtefælle til at genvinde skal du validere deres depression og opfordre dem til at tage proaktive trin i behandlingen af ​​depression. 

Seksuel misbrug af barndommen

I eksemplet ovenfor var Jay blevet sexuelt smittet som en ung dreng. Som følge heraf udviklede Jay et skævt syn på sex og intimitet. Der er heller ikke sikkert grund, og indtil Jay beskæftiger sig med volden, han led som barn, vil hans ægteskab og kone lide.

Hvis du er i en sådan situation, er det vigtigt at forstå, at din ægtefælle har brug for din støtte. Ikke desto mindre skylder du ikke din ægtefælle et sundt og tilfredsstillende sexliv. Hvis han / hun nægter at anerkende og håndtere problemet, har du valg at gøre. Lær enten at leve med den manglende køn i dit ægteskab eller skilsmisse.

Manglende attraktion for ens ægtefælle

Det ville gøre ondt for at høre din ægtefælle sige, at de ikke finder dig attraktiv. Igen vil jeg gerne understrege, at dette ikke er noget, du bør internalisere og indtage som virkelighed. Bare fordi din ægtefælle ikke finder dig attraktiv betyder det ikke, at du ikke er attraktiv.

Den kemi vi føler for vores ægtefælle kan ebbe og flyde.

Det er ikke usædvanligt i et ægteskab at gennemgå perioder, hvor vi føler mangel på lyst til vores ægtefælle. Hvad du skal gøre, når du står over for dette problem, er afgørende, om der stadig er kærlighed til stede.

Hvis din ægtefælle elsker dig, men går gennem en fase og ikke føler den gamle gnist, foreslår jeg at du arbejder på at genvinde gnisten. Samarbejd som et par for at bringe lidt romantik tilbage og forbinde både følelsesmæssigt og fysisk.

1

About

Check Also

Hvordan man budgetter, når du skylder eller modtager børnebidrag

Uanset om du modtager børnebidrag eller skylder det hver måned, kan du ikke benægte, at …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 + = 32