Home / Skilsmisse / 6 måder at beskytte dine juridiske rettigheder under skilsmisse

6 måder at beskytte dine juridiske rettigheder under skilsmisse

6 måder at beskytte dine juridiske rettigheder under skilsmisse

 

Ved du, hvordan du beskytter dine juridiske rettigheder under skilsmisse?

 

Dine juridiske rettigheder under skilsmisse vil afvige fra stat til stat, så jeg foreslår at du undersøger dig om lov om skilsmisse. Vi har alle rettigheder, der er beskyttet af Bill of Rights, og disse rettigheder er på plads under skilsmisse. Ligesom de altid er. Vi har alle ret til ikke at blive chikaneret, fysisk misbrugt eller skræmt.

Og vi har ret til at bruge retssystemet i tilfælde hvor vi er. Loven er sat på plads for at holde enten ægtefælle fra en sådan adfærd.

Beskyttelse af dine juridiske rettigheder betyder, at der følger lov om statslig skilsmisse, der er på plads. Når du går gennem en skilsmisse, handler det mere om, hvad du ikke skal gøre, at beskytte dine juridiske rettigheder end hvad du kan gøre. Dine juridiske skilsmisse rettigheder vil tage et stort hit, hvis du ikke følger loven i din stat. Hvis du tillader din vrede og har brug for hævn for at få det bedre af dig, og i det væsentlige, hvis du opfører dig som en rykke. 

Og tro mig, at opføre sig som en rykke er almindelig under skilsmisse. Vær ikke den person!

Ingen part i en skilsmissehandling bør nogensinde gøre følgende 6 ting.

1. Skjule, ødelægge, beskadige, overføre eller på anden måde bortskaffe af ejendom ejet af en eller begge ægtefæller, uden den anden ægtefælles samtykke eller en tidligere eller familie domstol. At skjule penge, ødelægge ejendom kan virke som en rimelig ting på det tidspunkt, men en god skilsmisse advokat vil opdage skjulte penge og domstolene vil dybe pynte på ødelæggelse af ejendom.

 

1

2. Flyt mindre børn uden for domstolens jurisdiktion. I nogle stater kan de flyttes op til 150 miles væk, men skal forblive inden for staten. Når en skilsmisse er indgivet, blev staten, som skilsmissen blev indgivet, blevet din børns "hjemstat" og har jurisdiktion over, hvor børnene bor.

At flytte med dine børn uden domstolens tilladelse er en fantastisk måde at miste forældremyndigheden af ​​dine børn på. 

3. Skjul de mindre børn fra hinanden. Hvis dine børn er bosat hos dig, skal du stille dem til rådighed for din ægtefælle til at besøge. Du vil have enten midlertidig eller permanent skilsmisse domstolsordre vedrørende forældremyndighed og besøg af børnene.

Tænk ikke engang på at nægte den anden forælders rettigheder til forældre deres børn. Domstole frygter voldsomt på forældremyndighed, og det er en anden måde at muligvis miste forældremyndigheden over dine børn. 

4. Brug kreditkonti, der kun er i din ægtefælles navn. Emner som økonomi og hvem betaler for, hvad der kan beskyttes ved at indgive retten til midlertidige ordrer. Hvis du har fælles kreditkonti og er bekymret for din ægtefælle, der løber op i gæld, skal du få særlig beskyttelse fra domstolene.

Opdeling af gæld er en væsentlig del af skilsmisseprocessen. Du vil ikke tage en handling, der vil gøre denne proces mere kompliceret. Og du vil bestemt ikke tage en handling, der vil betyde, at du har mere gæld til at betale, når skilsmissen er endelig. Bare fordi du bruger et kreditkort, der er i din ægtefælles navn alene betyder det ikke, at domstolene ikke holder dig ansvarlig for gælden.

 

5. Skader, truer med at skade eller chikanere din ægtefælle. Hvis din ægtefælle er blevet voldelig, kan du søge en tilbageholdelsesordre. Retshåndhævende embedsmænd er mere villige til at reagere på vold i hjemmet, hvis der er en tilbageholdelsesordre på plads. Hvis du er i en voldsom situation, er det bedst at sætte dig i stand til at få den hjælp, du har brug for hurtigt. Undlad at beskytte dig selv.

På den anden side, hvis du er vred, og dine følelser er ude af kontrol, kan du sætte dig op for problemer, hvis du har ret, hvis du truer din ægtefælle eller nogen anden. At sende chikanerende e-mails og tekster vil ikke få dig til at se rimeligt ud i retten. 

6. Se bort fra midlertidige retsordrer. At have midlertidige retsordrer kan hjælpe med at lindre enhver angst, du føler, så vidt dine juridiske rettigheder beskyttes under skilsmisse.

Vi har alle juridiske rettigheder på plads, men hvis du har en midlertidig retskendelse, har du tilføjet beskyttelse fra en ægtefælle, som måske forsøger at krydse grænserne, hvor dine juridiske rettigheder er berørt.

Og hvis du har midlertidige retsafgørelser vedrørende børnehaver, besøg, gældsfordeling og så videre, følg disse ordrer. Du er ikke over loven og graver dine hæle og mener, at en retsorden ikke vedrører eller har autoritet over dig, er en god måde at få dig til at se dig dum og generere mere konflikt.  

1

About

Check Also

Hvad du bør vide om forældrenes kidnapping

Ifølge Federal Bureau of Investigation's bestræbelser på bekæmpelse af forbrydelser mod børn reviderede rapporten fra …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 51 = 58