Home / Skilsmisse / 5 ting at overveje, før de dateres som en enkeltstående forælder

5 ting at overveje, før de dateres som en enkeltstående forælder

5 ting at overveje, før de dateres som en enkeltstående forælder

Som enlig forælder virker det ikke bare om at tænke på dating; det påvirker hele din familie. Før du begynder at danse igen, tag dig tid til at forberede dig selv og sørg for, at dine børn er klar til at acceptere ideen om en forældres dating.

 1. Gør dig selv en prioritet

  At tage vare på dig selv viser selvrespekt, og det er også en afspejling af dine personlige grænser. Tænk over det. De mennesker, der er villige til at investere tid og energi i at tage sig af sig selv, er også villige til at investere i deres personlige forhold, ikke? Så gør tilsagnet om at begynde at tage sig af dig selv nu og se det som god praksis for investering af tid og energi, du planlægger at lave i et fremtidigt datingforhold. Hvis du ikke engang har tid til at tage sig af dig selv på dette tidspunkt, hvordan kan du endda tænke på at tilføje en anden person til blandingen?

  Relateret: Find "Me Time" som en enkeltforælder

 1. Forøg din vinker

  Begræns ikke dig selv til at finde ud af "datoer". I stedet gøre en indsats for at etablere dybere venskaber rundt omkring. Hvem ved du på arbejdspladsen eller fra dit barns aktiviteter, som du gerne vil lære at kende bedre? Introducer dig selv og etabler et venskab. Det er ligegyldigt, om det drejer sig om mænd eller kvinder. I virkeligheden vil relationerne berige dit liv, og disse nye venner vil også introducere dig til deres venner, som måske er gode følgesvendere.

 2. Kom regelmæssigt ud af huset

  Det lyder simpelt, men det er et vigtigt aspekt ved at klargøre dine børn til dit fremtidige sociale liv. Når alt kommer til alt, når de er vant til din udgang lejlighedsvis, vil dating ikke virke som et sådant chok for deres rutine. Så tøv ikke med at ansætte en sitter og komme ud af huset. Gå se en film eller gennemse i en boghandel - tænk på det som forberedelse til et livligt socialt liv.

 3. Være opmærksom

  Begynd opmærksom på forholdene omkring dig. Hvad mærker du? Hvad respekterer du? Hvilke kvaliteter sætter du pris på i andre? Dette er faktisk en god grund til at søge nogle gift venner. De kan hjælpe dig med at identificere ikke kun hvad du leder efter - men også hvad du ikke er.

 1. Tal med dine børn om dating

  Brug lidt tid på at tale med dine børn om dit ønske om at dato. De har ret til at vide, om du bygger uformelle venskaber, eller om du virkelig håber at blive gift igen (eller for første gang). Vær ærlig over for deres spørgsmål og vær ikke bange for at sige, "Jeg er ikke klar til at svare på dette tidspunkt." Se, dine børn er din familie. Selvfølgelig kan du ikke forudsige fremtiden, men du kan binde dem ind i dine hensigter. Tænk på din ærlighed på dette tidspunkt - før du lige er begyndt at være til dato - som et frø, som vil vokse til deres fremtidige accept.

  1

  About

  Check Also

  Et kig på virkningerne af skilsmisse på børn og hvordan man hjælper dem med at klare sig

  Det er svært at forestille sig en vanskeligere overgang til et barn end at være …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 27 = 36