Home / Skilsmisse / 5 måder at arbejde gennem sorgens skilsmisse

5 måder at arbejde gennem sorgens skilsmisse

5 måder at arbejde gennem sorgens skilsmisse

Sorg er arbejde, men det gør også et bestemt job. Det er svært som enhver anden form for arbejde, men det har et bestemt formål, og det har en ende. Det gælder især om skilsmissens sorg.

Jeg havde været gift 33 år, og pludselig blev jeg konfronteret med en midlife skilsmisse. Jeg var ubeskriveligt ked af det hele. Hvad jeg har opdaget efter min egen rejse og efter at have arbejdet inden for skilsmissesopretning i 10 år, kan skilsmissesroen ikke skyndes eller sidestopes.

Genopretning tager mere tid, end vi mener, det burde.

Da jeg gik gennem min egen skilsmisse, var det syge i mit hjerte, syge til maven, dyb sighing slags smerte, jeg følte, noget, jeg aldrig havde oplevet. Undertrykkelsen dækkede alt, hvad jeg gjorde, og alt, hvad jeg oplevede med en dæmpende, grå, altomfattende tristhed. Hvert åndedrag og hver bevægelse tog indsats. Jeg stirrede på loftet om natten. Så hårdt som jeg forsøgte at "trække mig ud af det", svigtede jeg.

Husk, at ægte sorg er en transformerende proces, der giver dig mulighed for at føle den fulde vægt af, hvad der er sket, men også gør plads til helbredelse til at begynde og sætter scenen for at skabe en fremtid, der er alt, hvad du vil have det. Her er 5 måder at arbejde gennem skilsmissesroen:

Big Girls (og Real Men) Do Cry: Giv dig selv tilladelse

Godkend smerten. Tag den tid, du har brug for. Gør alt for sunde, hjælpsomme ting, du skal gøre. Og husk at tårer er terapeutiske.

De hjælper dig med at frigive tristheden og begynde at lægge fundamentet for genopretning.

Sob Away, men sæt grænser med dig selv

Ofte er vi bange for at lade os helt sørge, fordi vi tror, ​​at vi måske ikke stopper, hvis vi virkelig lader os gå. Giv dig selv bestemte tidsparametre og sob alt hvad du vil, eller ophold i sengen for en dag eller gå til et motel for en weekend.

Så når tiden er overstået, kom du tilbage til livet med ny bestemmelse.

1

Bestem dit eget kursus selv hvis andre ikke får det

Ofte tror andre, at vi ikke bør være så ked af det her. "Mange mennesker bliver skilt," siger de. "Du er bedre uden ham (eller hende). Bare træk dig selv sammen, du kan finde en anden. "Du alene kan bestemme, hvilken slags sorg du skal gøre. Forsøg ikke at passe på din sørgelse for andres mening om, hvordan du skal håndtere din sorg.

Sorg Reruns: Se kroppen om og om igen

Dødenes sorg er lettere efter min mening. Døden er ikke et valg. Dette gælder især hvis din ægtefælle besluttede at forlade dig. Sorg ville være lettere, hvis vores eks bare ville falde fra jordens overflade. Men på en eller anden måde er vi nødt til at lære at håndtere traumerne for at se "kroppen" igen og igen. Vær tålmodig med dig selv og tag dig af dig selv fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt. Husk også din arv. Dette bliver bedre. (Virkelig)

Kaste / Shouting / Sleeping: Gør hvad (juridisk, selvfølgelig) hjælper

Skylden om skilsmisse er en meget personlig og privat (alligevel uforskammet offentligt) sørgende. Her er et par forslag: Kom i din bil, kør et sted privat, rul op vinduerne og råb så lang og hårdt som du vil.

Kør rundt i blokken. Rengør garagen. Tag et barnebarn et sted. Organiser dit skab. Gør noget for at slippe af med noget af den giftige energi.

Husk dette: sørgende ophører. Gør det bedste du kan i mellemtiden. Sorg er en proces, ikke et projekt, og når du bevæger dig gennem rejsen bliver du stærkere. Sorg er ryddet vejen for helbredelse og genopretning. Så kan du begynde at gå videre til alt, hvad der er godt og tilfredsstillende og smukt i de kommende dage.

1

About

Check Also

Vred ex? Dette er hvad man kan forvente under afviklede forhandlinger

 Intet gør skilsmisse mere vanskeligt end at forhandle med en sur eks Hvordan din ægtefælle opfører …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 85 = 94