Home / Skilsmisse / 5 grunde Andre og tredje ægteskaber fejle

5 grunde Andre og tredje ægteskaber fejle

5 grunde Andre og tredje ægteskaber fejle

 

Hvorfor en skilsmisse kan føre til anden og tredje skilsmisse

 

Jeg antager, at spørgsmålet kunne omfatte fjerde og femte ægteskab, men det tænker alt for langt foran mig. Og jeg kan ikke lide hvad der står om holdninger til ægteskab. Hvis du ikke kan få det rigtigt den første, anden eller tredje gang, kan det være tid til at tænke lang og hårdt om en fjerde eller femte gang.

Jeg valgte ikke at gifte mig igen. Valget var ikke ude af frygt for at fejle igen.

Jeg er netop sket for at være single, da jeg fik mulighed for at prøve det på for størrelse. Jeg vil være ærlig; Jeg ved ikke, hvorfor enhver, der er gået i skilsmisse, vælger at gifte sig igen.

Da de gør og statistikker tyder på skilsmisse satser er højere for dem, der glemmer det, er det værd at tage et kig på, hvorfor anden og tredje ægteskaber fejler i så høj grad.

Nedenfor er 5 årsager, at anden og tredje ægteskab fejler så ofte:

1. Bagage: Når folk skiller sig fra og ikke benytter lejligheden til at lære af deres skilsmisse, tager de alle deres råder og overbevisninger om forhold til deres næste ægteskab. Hvis du blev snydt, kan du tage din dårlige evne til at stole på det nye ægteskab. Skader, lavt selvværd, vrede Det hele skal håndteres på forhånd, hvis genbrud skal have en chance.

2. At skylde din sidste ægtefælle for alle problemerne i det ægteskab og skilsmissen er ikke ret godt for fremtidige ægteskaber.

1

Så længe du spiller skylden spillet, er du ikke i stand til at fokusere på den rolle du spillede i problemerne i dit sidste ægteskab. Hvis du ikke identificerer og retter forholdsproblemer, du har, har du dem i hvert forhold, du har.

3. Forpligtelsesproblemer: Urbandictionary.com definerer engagement som; "stikker med noget længe efter det humør du har sagt det i, har efterladt dig." Nogle mennesker har ikke evnen til at holde fast i et ægteskab, når "humøret" ikke længere er der.

Ethvert tegn på problemer og de bale. En egenskab, jeg helt sikkert ville tildele dem, der har været gift fire eller fem gange.

Vi lever i en "lykke lige nu" samfund og troen på at ægteskab bringer os "lykke" 24/7 spiller en stor rolle i hvorfor anden og tredje ægteskab fejler. 

4. Konsekvent fejl: Hvis du møder en person, der har svigtet i erhvervslivet, har mislykkedes familieforhold, er en person, der synes at have en tabt strimmel en kilometer lang, kan du tænke dig to gange, før du gifte dig med dem. Ja, jeg forstår, at nogle mennesker har dårligt udseende eller hårdt slag i livet, og at det ikke er tegnfejl. MEN nogle mennesker er for altid ofre for "omstændigheder uden deres kontrol". Det er disse mennesker, der går fra ét ægteskab til det næste.

5. Rushing i ægteskab: Rebound forhold, der slutter i ægteskabet, er mindre tilbøjelige til at lykkes, medmindre dit forhold varer to år eller længere før genbrud. Mænd gifte sig for hurtigt efter en skilsmisse, fordi de ikke kan lide at være alene. Kvinder glemmer for hurtigt, fordi de ønsker økonomisk sikkerhed. To meget dårlige grunde til at skynde sig fra et ægteskab til et andet.

Før du genbruger efter skilsmisse, tag dig tid til at helbrede, for at lære dig at kende og forstå det faktum, at du ikke behøver at blive gift og tilfreds..

 

At være alene efter skilsmisse er en stor lektie lærer. Du vil lære at lide dit eget firma. Du vil lære nye forholdskompetencer. Du vil lære at du ikke behøver en partner og gå ud og finde en ordentlig, når du begynder at ønske en ny partner. 

Blanding af familier: Step-kids, step-mother, step-far, alle disse roller bringer udfordringer, der kan være svært at overvinde. Det kræver en masse arbejde at opbygge en obligation, og tillid er en blandet familie. Nogle mennesker er ikke op for udfordringen; nogle børn er ikke interesserede i at bygge obligationer og stole på en forælder.

1

About

Check Also

Hvordan man budgetter, når du skylder eller modtager børnebidrag

Uanset om du modtager børnebidrag eller skylder det hver måned, kan du ikke benægte, at …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 81