Home / сексуалност / Анален секс е опасен?

Анален секс е опасен?

Анален секс е опасен?

Не е нужно да копаете твърде дълбоко, за да прочетете историята на анален секс ужас. Съществуват приказки за падане на магарета, хора, които се нуждаят от възрастни памперси за остатъка от живота си, дори хора, които умират в резултат на анален секс. Докато някое от тези неща бих могъл да се случи истината е, че те не го правят, поне не много. И ако го правят, не е така, защото някой има анален секс, защото някой има опасен анален секс.

Има разлика.

Анален секс и анален секс по-общо, могат да бъдат безопасни, приятни и да нямат лоши ефекти върху тялото ви, независимо дали това е вашето първо или 101-во време. Това каза, че има някои уникални рискове, които идват с анален секс, за което трябва да знаете, за да не им се случва да ви се случват. Те включват:

Разкъсваща тъкан

Лигавицата на аналния канал и ректума са по-тънки и по-лесно разкъсани от тъканта във влагалището. Тъй като няма естествено смазване, няма защита от триене. Но има прости начини да се справим с това, начини, които също имат смисъл от гледна точка на удоволствието. Започнете бавно, уверете се, че знаете личните си граници и използвайте много смазващи вещества. 
 

Разкъсващ мускул

При отварянето на ануса, където външността на тялото ви се превръща във вътрешността на тялото ви, има две пръстеновидни сфинктерни мускули. Това не е обичайно, но сфинктерните мускули, както всеки мускул, могат да се разкъсат.

Сълзите могат да се лекуват и да се ремонтират, но обръщайки внимание на тялото ви, бавно и никога не принуждавайки нищо за ануса, е от съществено значение и за безопасен анален секс.

Вакуумният ефект

Това може да е по-малко известно безпокойство, но това е ключът, ако искате да избегнете неудобно и вероятно опасно пътуване до ЕЗ. Има някакъв вид вакуум или всмукване в ануса и ректума, така че след като нещо изтече покрай сфинктерните мускули, то може да бъде изтеглено в тялото ви.

 Ако експериментирате с анален игра и използвате играчки или предмети, които не са свързани с тялото на някого, винаги трябва да използвате секс играчки, предназначени за анално проникване. Те ще имат извита основа или голям пръстен или дръжка, предназначени да предотвратят загубата на вашия обект в тялото ви.

 

1

Липса на усещане

Тъй като има няколко нервни окончания, след като достигнете по-високо в ректума, веднага няма да почувствате болка, ако има скъсване. Ако получите парче на кожата си, можете да видите дали все още кървене или как се лекува. Важно е да обръщате внимание на тялото си по време и след анален секс (особено ако е енергично) и да посетите лекар, ако усетите продължителна болка след анален секс. Това е една от причините, поради които хората казват, че безопасният и забавен анален секс изисква по-голяма информираност за тялото, не само за да се чувствате добре, но и да знаете дали се случва нещо лошо.

Фекално замърсяване

Без значение колко почиствате предварително, анален секс винаги ще включва контакт с някои фекални материя. Има много начини за вътрешно и външно преминаване на фекално вещество в други части на тялото, което може да причини сериозни рискове за здравето. Винаги използвайте презервативи и ръкавици и измийте добре преди и след анален секс.

Не забравяйте, че анален секс не е опасно, независимо от това, което много стари книги и други хора могат да кажат. Подобно на повечето сексуални дейности, анален секс може да бъде безопасно и приятно, стига да е правилно.

1

About

Check Also

Секс позиции за избягване на болезнен секс

Ако изпитвате болезнен секс и не знаете защо, първата стъпка е да опитате да разберете …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 + = 71