Home / Seksualitet / Ring My Bells: En Guide til brystvortstimulering

Ring My Bells: En Guide til brystvortstimulering

Ring My Bells: En Guide til brystvortstimulering

Hvis du ikke ser forsigtigt ud, ser de fleste brystvorter mere eller mindre de samme ud. Der er naturligvis variationer i farve og størrelse, men for mange af os, der ikke har tænkt meget om dem, er brystvorter som albuer. De har en funktion, og vi ved alle, hvad det er.

Og det er her, hvor mange af os savner. Det er rigtigt, at de fleste af os har en brystvorte eller to (nogle af os har tre eller flere), men vi har bestemt ikke alle de samme brystvorter eller det samme forhold til vores brystvorter.

Nogle af os kan have brystvorter, vi aldrig har følt eller aldrig ønsket. Nogle af os kan have brystvorter som voksne, der har ændret sig dramatisk fra den måde de var, da vi var yngre (måske på grund af operation eller alder eller livserfaring).

Uanset hvor mange du har, eller hvad de ser ud eller føles, kan dine brystvorter og brystvorter af mennesker, du vil have sex med, være kilder til seksuel fornøjelse. Når du ved, at brystvorter er en del af det erotiske landskab, der skal opdages, her er nogle tips om brystvorten stimulering til at pique din interesse.

Vide om brystvorten 

Hver brystvorte er unik, men før du udforsker brystvorten, lær det grundlæggende i brystanatomi. Brystvorten er ikke en ø, den er forbundet med bryst og bryst (kropsdele, som mennesker af alle køn har, omend nogle er større og mere følsomme end andre). De vigtigste tre zoner, der skal overvejes, er brystet, areolaen, som er området omkring brystvorten og selve brystvorten.

Brystvorter er mere end brystvorter 

For mennesker af alle køn, men sandsynligvis mere for folk, der behandles som kvinder, kan bryst og brystvorter bære en masse personlig og social betydning. De er en del af kroppen, der er underlagt meget uønsket opmærksomhed og latterliggørelse. De er i fokus for at bekymre sig om sundhed (fx bekymringer om brystkræft), fertilitet (fx spørgsmål om hvorvidt en person kan blive gravid og en dag amme) og seksuel ønskelighed (fx er de den rigtige størrelse og form, er de følsomme nok men ikke overfølsomme).

Af disse årsager er det umagen værd at finde ud af lidt om de brystvorter, du rører, før du rører dem.

Nogle mennesker elsker at have deres brystvorter stimuleret, andre vil ikke have dig tæt på dem. Du kan måske spørge (f.eks. "Er der dele af din krop, du elsker at have rørt og dele, som du ikke kan lide at røre ved?") Men hvis den slags verbal kommunikation ikke virker for dig, så prøv at være følsom over for det som du udforsker en ny partners krop. Hvis du opdager, at de spænder eller springer ud eller ser ud til at kede sig, når du stimulerer deres brystvorter eller bryster, tager du mærke til, og måske fortsætter eller spørger.

Træk vejret, før du rører ved 

Mens nogle mennesker kan lide meget aggressiv brystvortestimulering (se nedenfor), er det altid en god ide at starte langsomt og blidt. Du behøver ikke engang at starte med at røre ved. Hvis du kan bruge din mund til at blæse over din partners brystvorter, skal du begynde med at spille med vejret. Du kan blæse hårdt gennem stiplede læber for at skabe en kølig brise, eller komme tættere på og ånde åben mund, hvilket skaber et varmt åndedræt. Mange brystvorter er meget følsomme over for både berøring og temperatur, så som du udforsker, prøv at lægge mærke til, hvordan både din partner og deres brystvorter reagerer.

1

Undersøgelse af brystvorter med berøring 

Tænk på en del af din krop, der giver dig den mest umiddelbare feedback, og det kan være det bedste sted at begynde at udforske brystvorter med.

For nogle mennesker, der vil være deres fingre, for andre, kan det være deres læber eller tunge, og for en anden kan det være en anden kropsdel. Uanset hvad du bruger, start med mild touch. Start forsigtigt kan give kroppen tid til at stige op til stimuleringen. Der er næsten uendelige måder at røre ved, men nøglen er at opbygge i både hastigheden af ​​stimulation og tryk.

Fra Udenfor In 

Begynd langt fra brystvorten og bevæg indad. Bemærk hvordan den forskellige hud føles, fra brystet til areola til brystvorten. Tryk forsigtigt på og bemærk hvordan forskellige dele af kroppen føles under huden. Brug en cirkulær bevægelse, eller hvis du bruger din hånd og fingre, skub hånden forsigtigt ud over brystet og tag så fingrene sammen, så når fingerspidserne kommer sammen, er de ved brystvorten.

Masser rundt om brystvorten, driller området og ikke rører det overhovedet, hvilket skaber meget mere stimulation omkring det, før du nulstiller det.

Området er følsomt, så berøring fra fingerspidserne vil føle sig meget anderledes end berøring fra bagsiden af ​​din hånd, eller dine knogler eller din albue. Hvis din partner kan lide den cirkulære bevægelse, kan du ændre den ved at gå fra store cirkler med langsom bevægelse til meget tættere cirkler med hurtigere stimulation.

Når du har kommet til brystvorten, kan du holde den mellem to fingre eller en anden måde og lægge let pres på det, mens du ruller det frem og tilbage. Der er ingen måde at gøre det på, så eksperimentering og opmærksomhed på, hvad der virker for din partner, er vejen at gå.

Indefra og ud 

Hvis du allerede kender din partner, kan du også begynde med brystvorten. Kom på det ovenfra og forsigtigt begynde at gnide eller køre cirkler omkring brystvorten. Derefter kan du sprede din stimulation, rundt om isolaen og derefter brystet. Eller du kan bare starte med fingerspidsen på brystvorten og uden at tage fingeren ud af brystvorten, bevæg din hånd, så du skaber en slags spids vibrerende følelse.

Læber og tunge 

Efter ideen om at starte langsomt og opbygge, skal du først begynde med at børste dine lukkede læber over brystvorten. Du kan langsomt åbne dine læber, så brystvorterne kommer i kontakt med din åbne mund og på et tidspunkt introducere tungen. Prøv at bruge tungen til at spille med brystvorten (enten at arbejde udefra i eller udefra). Spil med cirkulære og lappende bevægelser, hver vil føle sig anderledes for din partner, da din flade overflade har en tydelig tekstur fra spidsen.

At bide eller ikke at bide? 

Hvis du ved, at din partner kan lide mere intens stimulation, eller du mistanke om at de kan, kan du først bruge dine tænder med forsigtighed. Du må ikke bide hurtigt eller hårdt, men hvis du vil udforske det, skal du starte med blot at sætte brystvorten forsigtigt mellem tænderne og lade den være der, ved hjælp af tungen for at stimulere brystvorten, men skaber ikke meget pres med dine tænder.

Forventningen vil være spændende for nogle (og ikke gøre noget for andre). Når du har tilladelse, kan nibbling og endda bidende være noget, din partner ønsker. Du kan også skabe en sugende fornemmelse med munden. Dette vil være noget, nogle mennesker kan lide, og andre gør det ikke. Antag ikke, at det er baseret på en persons historie eller mulige fremtid med amning, at du kan fortælle om det vil være noget behageligt og ønsket. Som med noget, når du er i tvivl, spørg.

Spil med temperatur 

Brystvorterne kan være meget følsomme for temperaturændringer, og som mange klassiske softcore-film har vist sig at lege med temperatur (det være sig isterninger til koldt eller almindeligt hvidt lys, drypende voks til varme) er en anden måde at tage brystvorten stimulering på et dybere eller mere intenst niveau. Is vil få en følelsesløshed, så introducer den langsomt, og hvis du ikke vil have følelsesløshed at sætte i med det samme, må du ikke anvende is i mere end et par sekunder uden at flytte det væk. Varm voks kan være helt sikker (det handler kun om voks, ikke om flammen). Du kan købe specielle stearinlys, der smelter ved en lavere temperatur (og derfor vil ikke brænde), men de fleste almindelige hvide stearinlys er også i orden. Test det først for dig selv for sikkerheden. Hvis du vil vide mere, er der en hel bog (om end den korte) alt om voks- og temperaturafspilning (sammenlign priser).

klemme 

Brystvorterne kan være pakket med nerveender og den mest følsomme del af ens bryst, men de kan tage en masse stimulation, og nogle mennesker finder, at de virkelig nyder følelsen af ​​at have deres brystvorter klæbet. Dette er ikke den slags pinching du gør som et barn, en hurtig og uventet greb af et lille stykke kød, der overrasker og gør ondt. Pinching brystvorter er en finere kunst. Det er vigtigt først at vide, at dette er noget, brystvorten ejeren vil lide. Hvis du ikke er komfortabel med at spørge mundtligt, kan du altid teste vandene ved at tage en brystvorte mellem dine fingre (ofte nemmeste når det er din tommelfinger og pegefinger) og klemme forsigtigt og holde.

Kniv ikke og slip. Der kan være nogle, der kan lide det, men for de fleste, der bliver smertefulde på en ubehagelig måde. Når du har brystvorten mellem fingrene, skal du trykke på tryk og holde. Hvis de synes at kunne lide det, kan du anvende lidt mere pres, og igen holde. Som du gør dette, skubber du blod ud af brystvorten. Når du giver slip, vil blodet haste tilbage i brystvorten og skabe en intens følelse, som nogle mennesker elsker. Hvis du løber langsomt af brystvorten, skaber den en slags stimulering. Hvis du frigiver det hurtigt, skaber det en anden form for stimulering. Der er intet rigtigt eller forkert, bare vær sikker på at du får meget feedback fra din partner, så du ved hvad der virker, og hvad der ikke er.

Tippeklemmer 

Folk, der opdager dem som følelsen af ​​at få deres brystvorter klæbet, eller nyder andre former for intens nippelstimulering, kan måske udforske brystvorteklemmer. Disse er sexlegetøj designet til at passe på, over eller omkring brystvorten og skabe forskellige former for stimulation. Tippeklemmer kan bruges alene eller med en partner, og afhængigt af hvordan de fastgøres til brystvorten, og hvorvidt de to nippelklemmer er tilsluttet, er der mulighed for at styre nippelstimuleringen med klemmerne. Der er også vibrerende nippelklemmer, som har den ekstra fordel at være i stand til at klemme på andre dele af kroppen.

1

About

Check Also

Kæreste foretrækker onani til sex med mig

Min kæreste er, jeg er begge i vores 20'erne, ikke gift, ingen af ​​os har …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 67 = 72