Home / Seksualitet / Penis Limiter for at kontrollere dybden af ​​penetration

Penis Limiter for at kontrollere dybden af ​​penetration

Definition:

En penisbegrænser er et produkt, der kan bæres over penis for at begrænse dybden af ​​penetration under samleje. Der er ikke mange produkter, der markedsføres specifikt som penisbegrænsere, men der er mange produkter, der fungerer på denne måde og kan være nyttige løsninger på dette forholdsvis usædvanlige men stadig bekymrende problem.

Intercourse med en mand, der har en ekstraordinær lang penis, kan være smertefuldt, især vaginalt samleje, da penis kan pikke livmoderhalsen, der producerer ubehagelig og ubehagelig smerte.

Der er tre slags produkter, du nemt kan bruge som penisbegrænser.

Den første er en grundlæggende penisring. Du kan lægge en penisring på bunden af ​​penis og eksperimentere med din partner for at finde en behagelig dybde. Når du har fået det, skal du placere ringen på det tidspunkt og bruge det som en visuel guide til at fortælle dig, hvornår du ikke skal trænge ind.

Den anden er en slags produkt, der sælges som geléringe, der er lavet til at gå over åbningen af ​​en penispumpe. Nogle gange kaldes "donuts", disse ringe er flere tommer tykke og kan rulles ned på bunden af ​​penis og dække en del af skaftet, hvilket forhindrer dig i at trænge gennem hele længden af ​​din penis.

Endelig er der nogle mænds penis ærmer, som kan lægges over penis og derefter skæres ned i størrelse. Disse fungerer på samme måde som "donuts", men har den fordel at være så længe du har brug for dem.

1

About

Check Also

Kæreste foretrækker onani til sex med mig

Min kæreste er, jeg er begge i vores 20'erne, ikke gift, ingen af ​​os har …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 + = 93