Home / Seksualitet / Hvor meget sex har det gennemsnitlige par?

Hvor meget sex har det gennemsnitlige par?

Hvor meget sex har det gennemsnitlige par?

Hvorfor er vi så besat af tal? Fra det øjeblik vi er født sammenlignes vores udvikling og overordnede sundhed med andre mennesker baseret på tal. Faktisk sker det selv før vi er født: Hvor langt er du sammen? Hvor ofte føler du et spark? Når vi er født, vil alle gerne vide, hvilket niveau vi læser ved, hvor højt kan vi regne, hvad vores SAT score var. Konkurrencen at være både normal og over gennemsnittet er uendelig og uendeligt frustrerende.

I lyset af denne baggrund er det ikke underligt, at mange voksne, når de kommer ind i engagerede relationer, begynder at spekulere på, om de har nok sex og hvor meget sex har det gennemsnitlige par. 

Hvordan en lille viden kan være en dårlig ting

Hucksters forsøger at sælge dig en bog eller sex tape vil give dig et enkelt svar på dette spørgsmål. De kan sige, at det gennemsnitlige par har sex 12 gange om måneden eller 2 gange om måneden. Eller måske siger de dig, at de har sex 1,4 gange om ugen. Disse er alle sande statistikker, støttet af videnskabelig forskning. Glem det ikke, at de er alle forskellige. Der er hundredvis af videnskabelige undersøgelser, hvor man ser på samvittighedsfrekvensen (for hvornår de sige sex, de betyder sædvanligvis samleje, og når de siger parret, betyder de det lige par). Der er også hundreder af markedsundersøgelser af kondom, smøremiddel og sexlegetøjsvirksomheder, som ikke er videnskabelige, men de bliver stadig dækket i medierne.

Problemet er, at det er næsten umuligt at sammenligne disse studier, og når du læser dem, er ingen af ​​dem enige.  

De hårde data

Med så mange undersøgelser derude, de tal du får afhænger stort set af, hvor du ser ud, hvem der blev spurgt, og hvordan de blev spurgt. Her er et par tal at overveje:

De seneste data fra en nationalt repræsentativ prøve af amerikanere i alderen 18-70 + spurgte mennesker individuelt om hyppigheden af ​​bestemte sexaktiviteter.

Med hensyn til vaginalt samleje rapporterede 28% at have det få gange pr. Måned / ugentligt, rapporterede 16% 2-3 gange om ugen, rapporterede 15% et par gange om året / måned og 4% rapporterede mere end 4 gange om ugen. Disse tal omfatter mennesker, der var og ikke var i engagerede relationer.

I en gennemgang af mere end 86 andre undersøgelser af kvinders rapporter om samlejefrekvens rapporterede amerikanske og europæiske kvinder mellem 26 og 35 år at have sex mellem 8 og 12 gange om måneden.

I en af ​​de største amerikanske undersøgelser rapporterede flertallet af mænd og kvinder, der boede sammen, men ugifte, at de havde sex 8 til 12 gange om måneden, og størstedelen af ​​de gifte personer rapporterede at have sex "et par gange om måneden."

1

En lærebog sammenlignede undersøgelser i USA af mænd og kvinder undersøgt om hyppigheden af ​​"ægteskabelig coitus" fra 1938, 1970 og 2003. Der var faktisk en lille forskel på tværs af årtierne og ser på mænd og kvinder i alderen 20 til 45 , rapporterede de mellem 6,8 og 8 gange om måneden.

Forskere påpeger, at der er mange problemer med disse tal, herunder manglende enighed om, hvad "sex" betød dem, der besvarede spørgsmålet og problemerne med hvordan dataene blev indsamlet.

Mængde eller kvalitet?

Spørgsmålet om, at disse studier aldrig spørger, er, om mængde er et nyttigt middel til seksuel aktivitet?

Hvor meget er ikke nok? Én gang mindre end hvad du vil? 

Hvor meget er for meget? En mere end du ønsker? 

Skal vi tro på, at vores ønske om sex forbliver konstant i hele vores liv? I virkeligheden er den mængde køn, vi har, bestemt af mange ting: hvordan vi føler, vores relationer, adgang til en partner, vores helbred og hvor meget vi har lyst til at gå på kompromis på et givet tidspunkt. Den eneste praktiske målestok for at afgøre, om du og en partner har "nok" sex, er, hvordan begge føler dig om det.

Et andet problem med at bruge kvantitet som et mål er, at det kan styre dig i den forkerte retning til et mål. Er dit mål virkelig at have sex to gange om ugen, måned eller år? Eller er dit mål at have en anden slags sex, eller sex du nyder mere, eller sex, der får dig til at føle en bestemt måde?

Hvis alt du forsøger at gøre er at have mere af noget, der ikke tilfredsstiller dig, har mere ikke det bedre.

Bundlinjen

Så hvor forlader du dig? Hvis du spørger en forsker, hvor ofte den gennemsnitlige par har sex, i bedste fald giver de dig et gæt. Hvis du spørger en sexterapeut det samme spørgsmål, vil de fortælle dig, hvad de ser på deres kontorer, men det er en lille og skæv prøve. Desværre, hvis du spørger venner, kan de desværre ikke være ærlige af frygt for at blive dømt.

Endnu bedre, hvis du vil vide, hvor ofte andre mennesker har sex, find ud af hvorfor du vil vide. Hvad tror du, du kommer ud af at kende et nummer? Og hvis du kan, prøv at være tilfreds med denne sandeste af alle svar: Nogle par har mere sex end du er, nogle har mindre, og hvis du vil forbedre dit sexliv, er statistikker det sidste, der vil hjælpe.

Kilder:

Herbenick, D., Reece, M., Schick, V., et. al. "Seksuelle adfærd, relationer og opfattet sundhedsstatus blandt voksne kvinder i USA: Resultater fra en national sandsynlighedstest" Journal of Sexual Medicine Vol. 7, sup 5 (2010): 277-290.

Hyde, J.S. & DeLamater, J.D. Forståelse af menneskelig seksualitet New York: McGraw-Hill, 2006.

Laumann, E. et. al. Den sociale organisation for seksualitet: seksuelle praksis i USA Chicago: University of Chicago Press, 1994.

Schneidewind-Skibbe, A., Hayes, R.D., Koochaki, E.P. et. al. "Frekvensen af ​​seksuel interaktion rapporteret af kvinder: En gennemgang af fællesskabsbaserede studier og faktorer, der begrænser deres konklusioner." Journal of Sexual Medicine Vol. 5, nr. 2 (2008): 301-335.

1

About

Check Also

Alt om orgasmer

Orgasmer betragtes som den endelige destination for ethvert seksuelt møde. Ironisk nok er det pres, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − = 14