Home / Seksualitet / En avanceret vejledning til Fellatio

En avanceret vejledning til Fellatio

Hvis du allerede har kendskab til det grundlæggende i, hvordan du udfører fellatio, og er på udkig efter nogle avancerede tips, kan du finde nye ideer nedenfor. Husk at stor fellatio ikke handler om at holde fast i en teknik, det handler om at have en ånd af eventyr og lyst og en evne til at lytte til, hvad din partner fortæller dig, verbalt og ikke verbalt.

En avanceret vejledning til Fellatio

STOCK4B / Getty Images

Det er lige så vigtigt som enhver teknik, at opretholde en forbindelse med din partner under fellatio kan vende varmen op. Det handler ikke om at stirre din partner nede (eller i de fleste scenarier, stirres ned på). I stedet gør øjenkontakt nu og da og brug kontakten som en mulighed for at lade din partner vise dig, hvor meget de kan lide hvad der sker, men også at sige noget med dine øjne. Husk på, at lyst på et ansigt er indlysende, så hvis du ikke er i hvad du laver, vil de vide det.

02
af 12

Form af tungen

En avanceret vejledning til Fellatio

PM / Billedbank / Getty Images

Som børn fascineres vi ofte af vores tunge og vores evne til at forstyrre dem i alle former og former. Som voksne kan vi glemme alle de forskellige måder vores tunge kan mærke afhængigt af de former, vi laver. En tunge, der er bred og flad, føles meget anderledes end en krøllet op eller rullet ind i et rør. Sidekanten af ​​din tunge føles anderledes end spidsen, som føles anderledes end den flade del i midten. Guys vil for det meste mærke denne forskel, hvis du bruger din tunge på frenulum eller pungen, men nogle fyre har pletter på skaftet af penis, som også er meget følsomme.

03
af 12

Sæt blæset i blowjob

En avanceret vejledning til Fellatio

Daniel Allan / Fotografens Choice / Getty Images

De fleste fokuserer fellatio på penis, men skrotum eller bolde bør ikke ignoreres. De er meget følsomme over for selv den blødeste touch, plus de er kilden til stor psykologisk kraft til en fyr (så det er sjovt at de kan være spændende og ikke så hyggelige at de kan skabe en slags skræmmende spænding). Prøv forsigtigt at trykke på hans punge med fingrene på dine fingre (undgå fingernegle, medmindre du ved, at han er i det). Du kan også lave en cirkel med tommelfingeren og pegefingeren, og tag skrotumet på det punkt, hvor det møder hans penis, og træk forsigtigt ned, væk fra hans krop. Du kan også bruge dine fingre til at massere pungen, igen forsigtigt, lege med testiklerne.

04
af 12

Sugning

En avanceret vejledning til Fellatio

Steve Wisbauer / Stockbyte / Getty Images

Suger eller skaber sugning med din partners penis i munden vil trække mere blod ind i penis end allerede der. Dette skaber en generel følelse af pres, som mange fyre finder meget behagelige (ligesom en blodtryksmanchet, men meget pænere). Du behøver ikke at opretholde en stabil sugning, indtil han orgasmer. I stedet varierer sugningen og mængden af ​​tryk, du opretter. Spil med forskellen mellem suge med bare penisens hoved i munden og gør det, når du har hovedet og noget af skaftet i munden. Det er muligt at være overdreven, hvilket sandsynligvis ikke vil forårsage permanent skade, men kan føre til smertefuldt par dage senere, så sørg for at variere trykket og tjekke ind, hvis du bliver grov.

05
af 12

En lille finger

-en group of hands with happy faces painted on each finger.

Yagi Studio / Digital Vision / Getty Images

Anus er et sted med enorm potentiel fornøjelse, fyldt med nerveender og meget følsom for tryk og berøring. Desværre er mange straight guys hængt op om tanken om at noget er tæt på deres bageste. Når det er sagt, hvis du er interesseret i at introducere din fella til glæden ved anal fornøjelse, er der ingen bedre tid end fellatio. Han er tændt, afslappet og ivrig efter at føle sig mere. Når du nærmer dig forsigtighed og forståelse for anal sikkerhed, kan du bruge en finger til forsigtigt at strejke eller massere udenfor anusen, og det giver en stor glæde at falde. Selvom du aldrig vågner længere (du sandsynligvis vil), kan den eksterne stimulering alene være til tankegang for fyre, der aldrig har haft det før.

06
af 12

Deep Throat

Fotografi of a peeled banana.

John A. Rizzo / Stockbyte / Getty Images

Øvelsen af ​​at tage en hel penis i din mund (faktisk det er ikke præcis som dyb halsing indebærer normalt at lade noget af penis passere ind i halsen) er en meget diskuteret teknik. Det er bestemt noget mange mænd (selv om det ikke er klart, om de kan lide den fysiske stimulering eller ideen om, at det sker), og det er også noget, nogle fellatio-praktiserende læger også nyder godt af. De fleste teknikker til at lære at dybe hals understreger vigtigheden af, at giveren er i kontrol, og i det væsentlige lærer at tæmme din gagrefleks. De fleste orale sexbøger og mange hjemmesider tilbyder detaljerede trinvise instruktioner.

07
af 12

Perineum Massage

Perineum er området mellem skrot og anus og mange mænd nyder at have dette område masseret under fellatio. Afhængigt af komfortniveauet kan du starte med at køre fingrene op og ned i området og derefter langsomt begynde at anvende lidt pres. Når du trykker dybt i midten af ​​området stimulerer du prostata kirtlen eksternt, som er noget, nogle mænd finder behagelige (selvom andre måske finder dette smertefulde eller smertefulde i starten).

08
af 12

Humming a Tune

Kendt som en "hummer" (selvom i disse dage, når du søger efter det ord, er alt der kommer op biler) dette trick er en fantastisk og overraskende alsidig. Gør lyde ved udførelse af fellatio kan være en tur på mindst to måder. For det første lader din partner vide, at du nyder dig selv, og de kan muligvis slappe af endnu mere i den oplevelse at vide, at du er lige der sammen med dem og ikke bare gør noget ud af forpligtelsen. Fysisk skaber der en overraskende stærk vibration i munden, og du kan skabe forskellige fornemmelser baseret på forskellige niveauer og hastigheder..

09
af 12

Avanceret Fellatio Choreography

Dette er ikke den slags koreografi, der involverer dine fødder (selvom jeg formoder, at det kunne, hvis du var limber nok). I stedet er en avanceret teknik at koordinere mindst to forskellige former for stimulering sammen og rampe dem op i intensitet og / eller bring dem ned samtidigt. Dette kan betyde at stimulere to dele på samme tid, eller flytte op og ned på en og rundt og rundt på en anden. For eksempel er bevægelsen af ​​at tage en penis ind i munden, som skaber forventning og spænding. Timing denne handling til et andet skridt (se: en lillefinger) kan skabe en effekt af en "åh min gud" efter den anden.

10
af 12

Bliver grønt

Hvis din fyr kan lide det groft, og du kan lide at give det, er der sikre måder at gå til byen selv på disse delikate dele. Hvis du har lange fingernegle, kan du eksperimentere for at se, hvordan han kan lide det. Ligeledes kan du bruge en smule af dine tænder til at være en kedelig påmindelse om den smerte, der kunne ske (hvis det ønskes). Penisakslen, når den er godt smurt, kan tage en ret friktion og endda klemme; Det samme for hovedet, selv om der er behov for mere opmærksomhed der. Når det kommer til pungen, er det bedst ikke at presse testiklerne direkte, men hvis du har et godt håndtag på hele pakken, kan du blive overrasket over hvor meget træk kan udføres sikkert og tilfredsstillende. Nøglen er kommunikation og en langsom og blid pushing af konvolutten.

11
af 12

Sexlegetøj

-en collection of vibrators and dildos of different colours and shapes all standing.

Laurence Dutton / Billedbanken / Getty Images

Ligesom fellatio kan være en god tid til at indføre noget anal spil i dit repertoire, kan det også være en god tid at starte en mand med en vibrator. Prøv at bruge en lille vibrator til ekstern stimulation, især omkring perineum, mens du har travlt med munden, og selvfølgelig er der også anal vibratorer, som kan introduceres under oralsex. Hvis din partner er komfortabel med det, har et legetøj indsat analt, når en mand har en orgasme, radikalt at ændre den måde orgasmen føler, og hvor hans opmærksomhed går under orgasmen. Brug af en vibrerende penisring eller en vibrator, der passer på tungen, kan ikke være så mærkbar for en mand, hvis han samtidig modtager fellatio.

12
af 12

Omfavn kraften

Inherent i fellatio er en magtudveksling. På den ene side bliver den person, der modtager oralt sex, deltager i, fokuseret på og forbrændt af kærlighed (eller i det mindste lyst). På den anden side udsætter de sig selv og gør sig sårbare over for en partner. Hvis du er interesseret i at udforske kraftdynamikken i sex enten eksplicit ved hjælp af seksuel fantasy rollespil eller mindre åbenlyst ved at åbne dig selv for private tanker og følelser, er oralsex et godt sted at eksperimentere. Dette kan omfatte såkaldt beskidte snak og specifikke typer berøring (fx gribende, slapping, spanking). Eller det kan være noget, du begynder at gøre på egen hånd, så lad dit sind vandre kort til en fantasi mens du spiller.

1

About

Check Also

Alt om orgasmer

Orgasmer betragtes som den endelige destination for ethvert seksuelt møde. Ironisk nok er det pres, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 + = 76