Home / Seksualitet / Din guide til penisringe

Din guide til penisringe

Din guide til penisringe

Penis ringe, også kendt som cock rings, er produkter tilgængelige i sex legetøj butikker, der er ikke-medicinsk versioner af et klinisk testet produkt kendt som en "konnektionsring". Konstruktionsringe anvendes sammen med vakuumpumper som behandling for erektil dysfunktion og arbejde ved at begrænse blodstrømmen fra penis og derved gøre en mans erektion længere, og føler sig fastere, end uden ringen.

Penis ringe sælges uden pumper og kan bruges alene. De kan måske ikke producere de samme ændringer i erektioner. Hvis du køber en penisring fra en sexbutik, skal du huske på, at den ikke er klinisk testet, og hverken butikken eller emballagen skal gøre nogen form for medicinske påstande eller garantier. Men det betyder ikke, at de ikke virker, og det kan ikke være sjovt.

De fleste af de købte penis-ringe virker på samme måde som indsnævringerne - ved at holde blod i penis kan de ændre den måde, hvorpå erektioner føles, hvor længe de varer, og de kan også ændre den måde ejakulation og orgasme føler. Nogle mænd finder disse ringe "arbejde", mens andre siger, at de ikke gør det. Der er også mange mænd, der køber og bærer disse ringe, for ikke at gøre deres erektioner længere, men fordi de kan lide den måde de føler.

Hvad synes Penis Rings ligesom?

Har du nogensinde bandt en streng stramt omkring din finger?

Kan du huske den måde, som fingerspidsen føles, slags varm og presset? Det er sådan, som penisringe har lyst til. De skaber en følelse af pres, som nogle mænd finder behagelige, og de fokuserer opmærksomheden på kønsorganerne på en unik måde. Det er ikke en følelse, at alle vil nyde, og det er vigtigt at bruge ringe, som du nemt kan fjerne, da nogle mennesker vil finde ringen til at være ubehagelig eller smertefuld.

Forskellige stilarter af penisringe

Nogle penisringe er justerbare, og de kan åbnes hele vejen (disse er normalt lavet af blødt gummi eller læder), eller de er faste og en størrelse (normalt metal, plast eller hårdt gummi). Hvis du aldrig har brugt en ring før, anbefales en justerbar fleksibel stil.

Nogle penisringe bæres omkring bunden af ​​penis og bag pungen, andre kan bare bæres rundt om penisakslen. Der er mere komplicerede ringe (nogle gange kaldet C & B ringe eller splittere), som har ekstra stropper, der går rundt om testiklerne. Der er også nogle penis ringe designet til kun at gå rundt i pungen og ikke omkring akslen af ​​penis overhovedet. Ud over det grundlæggende, påvirker de fleste forskelle i ringe kun, hvordan ringen gør dine kønsorganer føle, og ikke hvor meget de vil ændre din erektion.

Penis Ring Sikkerhed

Penis ringe kan forårsage skade på din krop, hvis du ikke bruger dem korrekt. Hvis du bruger en penisring, og du føler smerte eller ubehag, skal du straks fjerne ringen.

Du bør ikke forlade en penisring i længere tid. De fleste dokumentation tyder på, at 30 minutter er så længe du skal forlade en ring på i en session.

1

Brug ikke hjemmelavede eller midlertidige penisringe (fra elastik, nylonstreng osv.), Da de kan være vanskelige at komme af og kan skære ind i din hud.

Penis ringe er ikke meget dyre (de grundlæggende starter omkring $ 10), og det er værd at bruge pengene for at undgå behovet for en saks eller en tur til beredskabsrummet.

1

About

Check Also

Alt om orgasmer

Orgasmer betragtes som den endelige destination for ethvert seksuelt møde. Ironisk nok er det pres, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + = 2