Home / seksuaalisuus / Taivuta yli, poikaystävä

Taivuta yli, poikaystävä

Taivuta yli, poikaystävä

Vaikka se on silti edelleen tabu joissakin piireissä, heteroseksuaalinen peräaukon seksi näyttää nousevan suosiollisesti, ja yhä useammat miehet / naiset parit kääntävät taulukoita, tutkivat urospuolisen animaation tunkeutumista naispuolisella kumppanilla, eräänlainen peli, joka on hellästi lempinimeltään ROP tai taivuta yli poikaystävä.

Carol Queen, seksologi ja seksuaalinen aktivisti, viittaa ansiopeliin suurena taanturina. Hän huomauttaa, että kummuta, peräaukon, peräaukon, myös sulkijalihaksen lihakset voivat olla äärettömän fyysisen ja psykologisen ilon paikkoja ja että tämä ilo on avointa kaikille sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Kun aloin ensin työskennellä sukupuolen myymälöissä, oli olemassa suoria parit, jotka tulevat ostamaan dildoja ja valjaita tutkia miesten peräaukon tunkeutumista. Mutta he olivat harvoja ja kaukana toisistaan, ja kaveri seisoi vastakkaisessa nurkassa katsellen hermostuneesti katsomaan, mitä hänen kumppaninsa ostavat hänelle. Nykyään on olemassa kirjoja, opetusvideoita ja jopa ROP: n omia leikkikenttiä, ja vaikka se voi silti olla hermovaipassa, kaverit lämpenevät siihen.

Läpäisty voi olla syvällinen emotionaalinen, psykologinen ja hengellinen kokemus. Se voi myös olla paljon raikasta hauskaa ilman syvää merkitystä. Se mitä teet, ja sinun on selvitettävä, miltä tuntuu parhaiten, jos olet kiinnostunut kokeilemasta. Seuraavassa on muutamia vinkkejä urospuolisen peräaukon turvalliseen ja hauskaan etsintään:

Käytä puhuttaessa sukupuolesta, sinun on paljon enemmän puhuttavaa

Minkälainen peräaukko vaatii valtavaa luottamusta ja paljon seksuaalista viestintää.

Jos haluat tarkistaa tämän, nosta se ja katso, miten kumppanisi tuntee sen. Valitse aikaasi viisaasti ja ole valmis epäröimään ensin. Rallin kääntämisen ja sukupuolen pelaamisen elementti on ROP: n kanssa, ja ihmiset voivat olla odottamattomia reaktioita aluksi.

Taivuta itsesi ensimmäisenä: tutkia omaa

Jos olet kaveri, joka haluaa tulla tunkeutumaan, kokeile tunnepelaa itsellesi.

Et tarvitse kuukausia harjoittelua, ennen kuin saat kumppanisi mukaan, mutta jos et ole koskaan tiennyt tielle, tutustu mitä tapahtuu. Tutustu miehen sukupuolielinten anatomiaan ja alkaneen sisällyttää anaalielämyksiä masturbaatioihisi. Sinulla on paremmat mahdollisuudet kertoa kumppaniksesi, mitä haluat ja mitä et, jos et ole tehnyt etukäteen kotitehtäviä.

Taivuta yli poikaystävä ilman tarvikkeita: Pelaa ilman leluja

Yleensä, kun ihmiset puhuvat ROP, he ajattelevat naista vanteet Dildo ja rakastavasti antaa sen hänen Flavi. Hihna sukupuolesta voi olla mahtava. Aloita kuitenkin hitaasti ja omalla kehossasi (sormet jne.). Hanki lateksikäsineitä ja laadukasta henkilökohtaista voiteluaine ja tutki kumppanien kanssa sormillasi. Ankkuroituun leikkiin voi olla paljon mysteeriä etenkin miehille, joten vietä aikaa ennen kuin otat leluja mukavaksi.

1

Go Bend Over Boyfriend -ostokset!

Joillekin meistä tämä on melkein yhtä hauskaa kuin pelata. Varmista, että löydät hyvän seksimyymälän, joka vastaa tarkasti kysymyksiisi. On olemassa useita asioita harkitsemaan ostaessaan valjaat ja dildo. Jos sinulla ei ole lähikauppaa, siellä on paljon erinomaisia ​​online-seksimyymälöitä, joissa on satoja erilaisia ​​dildoja ja valjaita, jotka sopivat jokaisen makuun.

Saatat myös haluta tarkistaa erittäin suositeltava koulutus otsikko Taivuta yli poikaystävä. Videota on saatavana enimmillään laadukkaista seksimyymälöistä, ja voit ostaa sen suoraan Fatale Media -verkkosivustolta verkkosivuillaan.

Kiinnitä se

Jos teet tunkeutumisen, varmista, että tunnet olosi mukavaksi ja hallitsevaksi valjaimellasi ja dildolla. Harjoittele sitä ja ota se pois omasta. Haluat ehkä käyttää valjaatasi ja dildoja talon ympärillä jonkin aikaa saadaksesi sen tunnelman. Oppiminen harjoittelun ja / tai alaselän, ylähaariesi ja muiden kehon osien oppimiseen tunkeutumaan kumppaniisi voi kestää jonkin aikaa, mutta käytäntö voi joskus olla paras osa.

Taivuta turvallisesti: turvallisempi hihna-sukupuoli

Kuten kaikenlaista seksipeliä, mieti, miten ROP-pelit voivat olla turvallisia ja hauskoja molemmille.

Kaikki säännönmukaiset säännöt antiterveyteen sovelletaan tässä. Varmista, että puhdistat lelut oikein, ja ennen kaikkea pitää puhua ennen, jälkeen ja sukupuolen välityksellä varmistaaksesi, että tekemäsi teistä tuntuu hyvältä molemmille.

Ottamalla sen syvemmälle sukupuoleen ja roolipeliin

Miespuolisen anaalihaun lisäksi on paljon tutkimusta sukupuolen kanssa ROP: lla. Molempien taulukoiden kääntäjät voivat olla kokonaan uusi maailma. Se on mahdollisuus tutkia tapoja, joita tunnet maskuliinista ja naisellisesta, pohjasta ja yläosasta. Se on mahdollisuus osallistua kumppanisi täysin eri tavalla. Tosiasia on, että valtavirtaisessa länsimaisessa kulttuurissa "sukupuoli" tarkoittaa yhä mies-on-top-penis-in-vagina-yli-ja-ja-puoli minuuttia sukupuolen. Bend Over Boyfriend on radikaali seksuaalinen teko, ja siinä on syvät kasvumahdollisuudet ja todella kuuma seksi!

1

About

Check Also

Informatiivinen sukupuolen opas molemmille miehille ja naisille

Vaikka tämä kirja on suunnattu miehille, olen varma, että naiset ovat myös informatiivisia. Mielestäni tämä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − = 19