Home / seksuaalisuus / Poikaystävä mieluummin suutelee seksiä kanssani

Poikaystävä mieluummin suutelee seksiä kanssani

Poikaystävä mieluummin suutelee seksiä kanssani

Poikaystäväni ovat, että olen molemmat 20-vuotiaana, ei naimisissa, eikä kukaan meistä ole lapsia. En voi päästä käsiksi siihen, että hän masturbooi ollessani talossa ilman, että haluaisin seksiä kanssani. Esimerkiksi tänä aamuna olin sängyssä ... hän nousi ylös ja meni kylpyhuoneeseen. Hän lukitsi oven ja oli suihkussa lähes 30 minuuttia. Hän ei koskaan lukitse ovea. Kysyin häneltä, miksi ovi lukittiin ja hän sanoi, että hänen oli mennä vessaan. Tiedän, että hän valehteli oven lukitsemisesta.

Tämä todella saa minut tuntemaan, etten ole enää tarpeeksi hyvä häntä varten. En tunne seksikkää. Olen kaksi vuotta vanhempi kuin hän, ja tunnen, että haluan sukupuolen enemmän kuin hän. Onko tämä outo? Minusta ei pitäisi olla hulluna hänen masturbaatista. Mutta minusta tuntuu siltä, ​​että minun ei pitäisi joutua pyytämään häntä seksistä kanssani. Auttakaa! Oma itsetunto on katastrofi 🙁

Kysymyksesi ja tarinasi on paljon, ja kuten aina, ilman tarkempia tietoja, aion tehdä parhaani vastaukseksi ideoilla, jotka voivat olla hyödyllisiä. Haluan kuitenkin aloittaa rohkaisemalla sinua tietämään, että sinulla on oikeus tunteisiisi, vaikka olisivat ristiriidassa politiikkasi kanssa. Sanotte, että tiedät, että masturbaatio on terve. Ja on totta, että meillä kaikilla on oikeus seksuaaliseen ilmaisuun, myös masturbaatioon. Mutta se tosiasia, että tapa, jolla äidistys tapahtuu kotonasi, järkyttää sinua, on täysin OK, ja olet oikeassa halutessasi käsitellä sitä. 

Loppujen lopuksi ratkaisu voi tai ei voi sisältää poikaystäväsi, joka masturboi vähemmän, mutta se ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi välttää tunteesi vain siksi, että politiikkasi kertoo sinulle, että sinun pitäisi "olla viileä sen kanssa.

Seksuaalinen kumppani ja sekoitus on erilainen

Sanotte, että suurimman osan ajasta et masturboida, koska kun olet seksi poikaystäväsi kanssa, sinulla on orgasmi, joten sinun ei tarvitse tuntea tarvetta masturboida.

Sen lisäksi, että kuulostaa siltä, ​​että päätös ei ole kovin hieno sinulle juuri nyt, on myös jotain, joka saa minut miettimään. Ystävyys ja seksi jonkun muun kanssa ovat erilaisia ​​asioita. Meillä on erilaisia ​​asioita, he ovat erilaisia ​​toimintoja, joita voimme tehdä hyvin erilaisella tavalla (mitä voit tehdä, kun masturbointi voi olla hankalaa kumppanin kanssa ja päinvastoin).

Ystävyys ja kumppanin seksi tuntuvat erilaisilta ja voivat herättää erilaisia ​​ajatuksia ja tunteita meissä.

Saattaa olla syytä miettiä tarkemmin sitä, mitä haluat, kun haluat seksia. Näissä hetkissä haluatko liittyä seksuaalisesti poikaystävänne kanssa? Haluatko seksuaalista vapauttamista? Oletko tylsää tai ahdistunut tai tarvitset nukkumaan? Oletko kiimainen jossain diffuusi tapa, joka ei liity mihinkään muuhun?

Sukupuolen välistä suhdetta poikaystäväsi ja masturbaatiota vastaan, en sano, että he eivät ole etuyhteydettömiä, mutta koska tunnistat sen osan vaikeustasi, mitä masturbaatio tarkoittaa tai edustaa, on todennäköisesti syytä kestää jonkin aikaa ja miettiä, mitä olet ajatellut masturbaatiota, ja tee nämä ideoet vastaamaan tunteitasi?

Kuka on vastuussa siitä, mitä?

Jäljellä vain muutaman minuutin ajan ajatuksella, että et ole masturboinut, koska luulet poikaystävänne olevan käytettävissäsi, kuulostaa siltä, ​​että yksi kysymyksistä on kysymys vastuusta suhteessa. Olisi hienoa, jos poikaystäväsi halusi seksiä, kun halusit, mutta se ei aina tapahdu. Ja hänen tehtävänsä tai velvollisuutenaan olla seksuaalisesti käytettävissänne, kun haluat enemmän kuin olisi sinun velvollisuutesi täyttää hänen seksuaaliset kiireensä aina, kun he näyttävät.

Useille pariskunnille masturboidut suhteet tarjoavat mahdollisuuden silittää eri sukupuolen ajaa ja myös erittäin säännöllisesti, että kaksi ihmistä suhdetta ei aina ole mieliala seksiä samaan aikaan (enemmän kuin ne ovat aina tunnelma samalla nähdä hauska elokuva, tehdä verot tai puhdistaa kotinsa). Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ei ole sitoutumista tai vastuuta hoitaa toisiaan. Se, että olet tunne stressaantunut, vihainen ja huono itsestäsi, on se, mitä hän tarvitsee huolehtia ja terveessä suhteessa, se on jotain, jonka hänen pitäisi olla valmis käsittelemään. Tulos voi olla, että häntä ei saa sekoittaa vähemmän, mutta siihen pitäisi kuulua, että sinulla on selkeämpi käsitys siitä, miten hän tuntee sinusta ja seksuaalisen vetovoiman tasosta sinulle.

1

Vastuu itsestäsi

En vain tarkoita tätä kaksinkertaisella tavalla. Ensimmäinen asia, jonka voit tehdä, on yrittää selvittää, mitä juuri tunnet, ja mitä nämä tunteet ovat. On täysin järkevää, että tunnet hylätyksi, jos haluat seksiä hänen kanssaan ja hän ei halua seksiä kanssasi. Ja on järkevää odottaa, että hän on valmis puhumaan tästä ja selvittää tapa, jolla voit saada niin kuin haluat. Mutta kuulostaa siltä, ​​että et ole niin selvää siitä, mikä on erityisen vaikeaa tässä tilanteessa.

Oletko hulluksi hänen masturbaatista vai siitä, että sinun täytyy pyytää häntä seksistä? Kysy itseltäsi: Jos sinulla olisi niin paljon seksiä kuin haluat (ja en sano ettet voi saada sitä hänen kanssaan) olisitko vielä hullu?

Tai ehkä olet hullu, koska hän ei ole rehellinen kanssasi. Ehkä se tekee sinut ihmetellä, onko muitakin asioita, joita hän ei ole rehellinen? Tämä olisi myös aika kohtuullinen vastaus. Ja se on joka kannattaa tarkistaa hänen kanssaan. Mutta tällä tavoin haluaisin muistuttaa teitä jotain: Jokainen meistä voi olla erittäin vaikea puhua rehellisesti seksuaalisista toiveistamme ja käyttäytymistämme. Useimmat, elleivät kaikki meistä, kantavat noin häpeää seksuaalisuudestamme. Näkemyksestänne näen, kuinka tämä tarina kylpyhuoneesta tuntuu kuin hän valehtelee sinulle. Mutta kun luen tarinaa, ihmettelen myös sitä hänen tunteet seksistä ja siitä, miltä tuntuu, sinun on kirjaimellisesti lukittava itsesi pois ihmisiltä, ​​joita rakastat, jotta voisit olla seksuaalinen haluamallasi tavalla. En aio sanoa, että tämä innostaa sinua sääliä, eikä ehdota, ettet puhu hänen kanssaan. Mutta jos tavoitteena on työskennellä yhdessä kohti molempia osapuolia tyydyttävää tavoitetta, jokainen teistä pitää ottaa huomioon toisen aseman ja tehdä niin ennen kuin aloitat keskustelun, voi joskus antaa sinun aloittaa, että keskustelu on vähemmän vastakkainen paikka.

Mitä hän haluaa

Se kuulostaa siltä, ​​että olet selvillä siitä, mitä haluat seksuaalisesti. Haluat enemmän seksia.

Mutta onko hän selkeä kanssasi vai itse? Tämä olisi yksi keskustelu, jota kannustin kurkistamaan. Ehkä hän vain haluaa vähemmän seksia kuin sinä? Ehkä hän kokee seksuaalisen halunsa velvollisuutena ja tuntee syyllisyytensä tai häpeissään tai vihaa tai pelkää sitä, mitä häneltä haluaa. On helppoa unohtaa, että miehet kokevat myös seksuaalista pakottamista ja väkivaltaa elämässään, ja jos tämä on osa kokemusta, niin vaikka sinulla on jopa rakastava kumppani, jolla on voimakas seksuaalinen halu, voi olla uhkaava. Tietenkään minulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä varsinaisesti tapahtuu poikaystäväsi kanssa, mutta kannattaa pitää nämä mahdollisuudet mielessä tai ainakin olla tekemättä oletuksia siitä, miksi hän tekee asioita tavalla, jolla hän tekee heitä.

Mitä seuraavaksi?

Joten nämä ovat joitain ajatuksia, mutta mitä sinun pitäisi tehdä seuraavaksi? Mielestäni on hyvä, että olet jo tietoinen paitsi siitä, miten tämä tekee sinut vihaiseksi, mutta myös siitä, miten se vaikuttaa tapaan, jolla tunnet kehonne ja itsesi. Elämme maailmassa, joka kertoo meille jatkuvasti, ettemme ole fyysisesti tarpeeksi hyviä, joten mikä tahansa, joka lisää kehon tuntemista sekaantumisesta, on jotain, jota kannattaa puhua, koska tämä tavara voi vaikuttaa tavalliseen tapaan enemmän kuin pelkkää seksielämäämme.

Se ei ole välttämätöntä, mutta voit halutessasi viettää hieman enemmän aikaa omaan ajatteluun masturbaation merkityksestä ja sukupuolen merkityksestä elämässäsi. Selvitä itsellesi, kuinka määrität seksuaalisuuden tai ajattelet sitä, miten oma seksuaalinen historia liittyy nykyisiin vastauksiin hänen masturbointiinsa, ehkä olla hyödyllinen sinulle, ja myös ne ovat asioita, joita poikaystäväsi voi olla täysin tietämättömiä ja jotka saattavat tarvita tai haluavat tietää. Tämä ei tarkoita sitä, että sinun on velvollisuutesi selvittää omalla vastuullaan, että vain introspezione voi nyt auttaa myöhemmin.

Jos et ole vielä puhunut tilanteesta, tuntuu siltä, ​​että on hyvä ensimmäinen asia kokeilla. Jos odotat, että hän tuntee paikan päällä tai hyökkää, ajattele, että asetat joitain perussääntöjä ennen kuin puhut. Ja tee parhaasi avata keskustelu tavalla, joka ei ole hänen hyökkäämisestä ja joka kunnioittaa molempia tarpeitasi viestinnän suhteen. Joten esimerkiksi istuu kasvoista kasvoihin, ei ole tapa, jolla hän viestii parhaiten, tai ehkä se on liian voimakasta aloittaa. Jotkut kirjoittavat kirjeitä tai käyttävät Skypea tai sähköpostia tai jopa IM. Ei ole oikea tapa tehdä sitä.

Jos löydät keinon puhua seksielämästäsi, joka on turvallista molemmille teille, olen varma, että ideoita syntyy. Tietäen, että useimmat ihmiset edelleen masturboida, kun taas suhteissa voi olla tärkeää, ja jos olet kiinnostunut harrastamaan enemmän seksiä yhdessä, mutta masturbaatio on jotain, joka tuntuu paremmalta sopivaksi hänelle, on mahdollisuus masturboida yhdessä! Tämä saattaa olla kompromissi, mutta mainitsen sen vain yhdeksi tuhansista tavoista, joilla ihmiset löytävät kuinka pysyä rakastavissa suhteissaan ja saavat usein toisistaan ​​poikkeavat seksuaaliset tarpeensa.

1

About

Check Also

Informatiivinen sukupuolen opas molemmille miehille ja naisille

Vaikka tämä kirja on suunnattu miehille, olen varma, että naiset ovat myös informatiivisia. Mielestäni tämä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − 20 =