Home / seksuaalisuus / Nolostuneita rosoja orgasmin aikana

Nolostuneita rosoja orgasmin aikana

Nolostuneita rosoja orgasmin aikana

"Kun olen orgasmi, minä ruveta hallitsemattomasti (en aio puhua täällä), se on täysin noloa minulle, ja olen hermostunut siitä, että se tapahtuu ennen kuin se edes tekee. keino pysäyttää se? "

Farting, kun sinulla on orgasmi, tai milloin tahansa seksuaalisen kohtaamisen aikana, voi tuntua hyvin epäsuotavalta. Tai ainakin se voi, jos ihanteellinen kuva sukupuolesta tulee elokuvista, romantiikka-romaaneista tai jopa useimmista seksuaalikasvatusmateriaaleista.

Kun näemme seksuaalisesti kuvattu, se on yleensä joko erittäin houkutteleva ja kiiltävä tai kliininen mutta tarkka.

Kumpikaan näistä ei ole todellinen. Sukupuolella jonkun muun kanssa on aina mahdollista olla virheiden komedia tai ainakin sekaisin sotku. Kahden ruumiin yhdistäminen, alasti ja liikuttaminen, ellet ole harjoittanut koreografiaa tuntikausia, on epätarkka ja epätäydellinen.

Tämä ei ehkä auta sinusta tuntemaan paremmin, mutta pitää muistaa se. Suuri seksi on sotkuinen. Ja joskus myös meluisa.

On asioita, joita voit tehdä, mutta ehkä parasta, mitä voit tehdä itsellesi ja seksielämäsi, on yrittää ja hitaasti laajentaa mitä ajattelet menestyksekkäksi sukupuoleksi tai seksuaaliseksi aktiviteetiksi. 

Tutki lähdettä

Ensimmäinen asia on selvittää, mitä juuri tapahtuu. Orgasmin hetki on kiireinen aika ja siellä on niin paljon menossa, että jos et kiinnitä huomiota, et ehkä ymmärrä missä tämä melu ja tuuli on peräisin.

Onko sinulla orgasmin aikana väsymystä tai ilmavaivoja, jolloin kaasua vapautuu peräaukosta. Tai kokeilet sitä muuhun ruumiin vastaukseen, jota ihmiset ovat usein hämmentyneitä - mitä jotkut viittaavat emättimen pilkkoutumiseen, mikä tapahtuu, kun ilma vapautuu emättimestä sukupuolen aikana.

Kun näin tapahtuu, se voi kuulostaa kuin anaalinen ilmavaivat, mutta se ei ole.

Riskien vähentäminen

Ensimmäinen yleinen muutos, jonka voit yrittää tehdä, on ruokavalion kanssa. On olemassa syvällisiä elintarvikkeita, joiden tiedetään lisäävän pilkkoutumista, ja niiden välttämisellä voi olla vaikutusta.

1

Talli Rosenbaum, FM, fysioterapeutti, joka on erikoistunut lantionpohjan kuntoutukseen ja yhdysvaltalainen seksuaalisuuden kouluttajien liitto, neuvonantajat ja terapeutit -sertifikaatti seksuaalisuusneuvos, tarjoaa nämä muut ehdotukset.

Talli sanoo, että saatat olla alaspäin orgasmin aikana, mikä voi lisätä vatsaontelon paineita. Tätä vastausta varten on termi, jota kutsutaan Valsalvan liikkumiseksi. Kun vatsanpaine työntyy peräsuoleen, et voi ylläpitää riittävää peräaukon sphincter-paineita sen vastustamiseksi. Tuloksena on sekä orgasmi että kouristukset.

Hän sanoo myös, että voit harjoitella lantionpohjan harjoituksia vahvistaaksenne ulkopuolisen sulkijalihaksen lihaksia ja oppia yrittämään sopimaan heitä orgasmin aikana. "Hän lisää kuitenkin, että kun on ajateltava sopimusta orgasmin aikana, se voi joskus estää ja jos se häiritsee kykysi olla ilo (ja kumppanisi ei ole kiinnostunut fartingista), älä huolehdi siitä.

Joten hänen lopullinen neuvo on nähdä, voitko muuttaa tilannetta kuin jotain hauskaa, tai ainakin haittavaikutuksena on erittäin hyvä aika.

Hän haluaa muistuttaa teitä, että ei ole mitään vikaa, kun keho reagoi tällä tavalla, vain jotkut meistä tekevät ja jotkut meistä eivät.

Seksin itsetuntemisen sykli

Se kuulostaa siltä, ​​että olet nyt sitä ennakoivaa ja se saa orgasmin. Tämä on huono sykli olla, koska me kaikki pääse helposti seksuaalisiin rutiineihin ja rutiineihin ja tarvitsemme käden päästäksemme heistä.

Haluat ehkä harkita puhua ammattilaisen kanssa. Se voi olla fysioterapeutti, joka on erikoistunut lantionpohjalle (ne ovat varmasti parhaita ihmisiä, jotka näyttävät sinulle, miten lantionpohjan harjoitukset sopivat), seksoterapeutti tai neuvonantaja. Nämä tiedot saattavat myös riittää. Ammattilaiset eivät ole välttämättömiä, mutta he ovat valmiita auttamaan sinua tämän ongelman kanssa - eivätkä he löydä kysymykseesi tai tilanteesi outoa.

1

About

Check Also

Informatiivinen sukupuolen opas molemmille miehille ja naisille

Vaikka tämä kirja on suunnattu miehille, olen varma, että naiset ovat myös informatiivisia. Mielestäni tämä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − = 56