Home / seksuaalisuus / Mistä Erection meni?

Mistä Erection meni?

Mistä Erection meni?

Muutama absoluuttinen lausunto, jota voit tehdä peniksesta, mutta joka pysyy melko vakiona, on se, että peniksit ovat arvaamattomia ja epäluotettavia.

Sinulla on 100 kokemusta, kun peniksesi (tai peniksesi, jonka kanssa olet) vastaa odotetusti, mutta se ei tarkoita sitä, että 101-kertainen sama erektio ei anna tilaa pehmeälle penikselle ennen kuin on aika.

Jos sinulla on penis tai jos sinulla on tavallinen pääsy johonkin, olet todennäköisesti kokenut erektiota toivottua aikaa, mutta sitä ei näy.

Tai kun erektio tuli, mutta sitten pehmeä liian pian. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on penis. Se on tavallista. Vaikka toisinaan se voi olla merkki ongelmasta, toisinaan sen vain osana elämää; asiat menevät ylös, asiat tulevat alas.

Ymmärtääksesi, miksi erektio katoaa, sinun on ensin ymmärrettävä, miten erektio toimii. Tietäen useista järjestelmistä, jotka liittyvät erektion tekemiseen, luultavasti antaa sinulle uuden arvostamisen siitä, että ne tapahtuvat lainkaan.

Häiriötekijä

Ensimmäisten pari kertaa, kun olet seksiä, on helppo käydä autopilotissa harjoitettaessa seksuaalista toimintaa. Ei ole, ettet nauttikaa, mutta tiedät, mitä seuraavaksi tulee ja miten se loppuu, ja tämä voi antaa sinulle mahdollisuuden harrastaa seksiä, vaikka olisitkin vähän hämmentynyt. Ehkäpä olet ajatellut työtä tai jotain seksuaalisesta menneisyydestänne. Ehkäpä olet ajatellut argumenttia, jota sinulla oli tai on huolissaan siitä, tai kuka antaa koiran ennen nukkumaanmenoa.

Häiritsemä tarkoittaa, että se irrotetaan; mieli on menossa yhdelle paikalle, kun kehosi on muualla. Penis on melko herkkä tällaisen häiriötilanteen mitta. Jotkut ihmiset voivat pitää erektiota, vaikka he eivät tunne sitä, mutta toisille, jopa pieni häiriötekijä voi johtaa pehmeään penis.

Me kaikki kokemme häiriötä, kun harrastetaan seksiä. Ja jos se tapahtuu nyt ja silloin, ei ehkä ole mitään. Mutta jos olet jatkuvasti löytänyt itsesi hämmentyneeltä ja se leikkii eristyksen menettämisen kautta, voi olla jotain itsessänne tai suhteessanne, jota on tehtävä läpi.

Himoita

Yleinen usko on, että kuka tahansa, jolla on penis, on valmis sukupuoleen milloin tahansa, missä tahansa. Se on yhteinen, mutta väärä. Kukaan ei halua seksiä koko ajan. Ja joskus haluamme sukupuolen enemmän kuin toiset. Voimme aloittaa seksiä jonkun kanssa, johon olemme, ehkä rakastamme heitä. Ei ole, ettemme nauttikaa, mutta totuus on, että olisimme mieluummin nukkumassa tai ehkä emme juuri tunne omaa kehomme tällä hetkellä. Jos halu olla seksi tällä hetkellä ei ole, penis voi reagoida luontoon.

1

Juuri siksi, että et halua seksiä tällä hetkellä, ei tarkoita sitä, ettet halua kumppanisi yleensä. Usein se on kumppani, joka menettää erektiota, joka huolestuttaa, että sen täytyy "tarkoittaa" jotain. Jos he eivät pysty erektiota, ei tarkoita, etteivät he rakasta minua? Etkö halua minua? Jos näin tapahtuu silloin tällöin, niin se ei tarkoita sitä. Mutta sinun on ajateltava ja oltava rehellinen itsellesi siitä, kuinka paljon haluaa seksiä nykyisen kumppanin kanssa.

Jos vastaus on "ei paljon", sinun on selvitettävä, johtuuko seksi, jota sinulla on (ehkä haluat jotain muuta) vai johtuuko siitä, kenellä sinulla on seksiä? Vai onko toisesta syystä kyse siitä, miten tunnet itsestäsi?

fyysinen 

Korjaukset tapahtuvat monien fysikaalisten prosessien seurauksena. Korin osat on siirrettävä, laajennettava ja sopimalla; hermojen on vastattava ärsykkeisiin, ja veren on virtaava oikeissa suunnissa oikealla paineella. Jos jokin kehosi osa toimii eri tavoin, tulos ei ehkä ole erektio ollenkaan; joskus voi olla, että saat erektiota, mutta menetät sen ennen kuin olet valmis.

Joskus erektio irtoaa, koska jotain tapahtuu ruumiissasi, ja tästä syystä on niin tärkeää keskustella lääkärin kanssa ja saada fyysinen tarkastus, jos havaitset, että erektionne ovat pehmeitä millä tahansa säännöllisyydellä.

Häviäminen erektio voi olla kehosi tapa osoittaa, että jotain muuta tapahtuu, joka vaatii sinun huomiota. Sinun ei tarvitse hypätä johtopäätökseen, että jotain kauheaa on väärin teidän kanssanne, mutta on suositeltavaa, että tarkistat sääntöjen mukaan.

Psykologinen

Keskittyminen voi olla hetkellinen asia, mutta psykologiasi on ehdottomasti rooli erektiossa. Tämä sisältää asioita, kuten kaikki aikaisemmat seksuaaliset kokemukset, erityisesti kaikki negatiiviset tai pakottavat seksuaaliset kokemukset, joita sinulla on ollut. Se sisältää myös tunteen itsestäsi, seksuaalisesta identiteetistasi ja sukupuoli-identiteetistäsi ja siitä, miten tuntee siitä tällä hetkellä. Lopuksi, ihmissuhde- tai suhde-asiat, joita sinulla voi olla ja joita ei ehkä puhuta, voivat esiintyä seksuaalisessa elämässä erektion menettämisen muodossa, usein erityisen merkittävissä hetkeissä.

Se, mitä se tarkoittaa, riippuu paljon. Se ei välttämättä tarkoita, että sinun on lopetettava suhteesi. Sen ei tarvitse tarkoittaa, että harrastat seksiä jonkun kanssa, jota et ole houkutellut. Tai että todella haluat seksiä jonkun muun sukupuolen tai suuntautumisen kanssa. Se ei aina ole jättiläinen merkki, joka viittaa haudattuun lapsuuden seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Jotkut ihmiset voivat murskata sen ja jotkut ihmisruumis elää jonkin aikaa. Mutta jos erehdykset eivät ole kestäviä ja olet sulkenut pois fyysiset tavarat, neuvotella sitten neuvonantajan tai sukupuolustutkimuksen kanssa.

Lääkitys

On olemassa monia erilaisia ​​lääkkeitä, jotka aiheuttavat erektiohäiriöitä. Jotkut vaikeuttavat erektiota ja toiset lisäävät mahdollisuuksia, että et pysty pitämään erektiota haluamallasi pituudella. Jos otat lääkkeitä, ota yhteys lääkäriin, joka on määrännyt sen ja kysyy seksuaalisia haittavaikutuksia. Voit kokeilla vaihtoehtoisia lääkkeitä, jotka eivät vaikuta erektioihin samalla tavalla.

Bottom Line

On tärkeää muistaa, että ei ole realistista ajatella, että saat erektiota aina kun haluat tai että se pysyy kiinni niin kauan kuin haluat.

Niin paljon seksuaalisen suorituskyvyn ahdistusta syntyy epärealistisista odotuksista, joita meillä on elimistämme. Ja tämä ahdistus voi pahentaa sitä ja voi olla toinen syy menettää erektiosi. Sinulla ei ole mitään vikaa muutoin kuin olet huolissasi erektion menettämisestä.

Tämä tarkoittaa melkein aina puhumista. Puhu kumppanin kanssa, keskustele lääkärisi kanssa ja / tai puhukaa rehellisesti itsellesi.

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 10 =