Home / seksuaalisuus / Ei-niin-selvät syyt, joiden vuoksi asia on pettymys

Ei-niin-selvät syyt, joiden vuoksi asia on pettymys

Ei-niin-selvät syyt, joiden vuoksi asia on pettymys

Suhde voi olla hyvä idea alussa. Se voi antaa itsellesi itsevarmuutta, jotta tiedät, että sinulla on vielä "sitä". Voit tuntua kapinalliselta seisomaan säännöllisten ihmisten vieressä heidän tylsää elämäänsä. Se voi olla jännittävää pitämään salaisuus. Puhumattakaan, tapaus tuo sinut lähelle uutta henkilöä - jotain, joka ei ole sidoksissa avioliittoon.

Ongelma näillä "plussilla", joilla on asia, on se, että he voivat olla lyhytaikaisia ​​ja ylivoimaisia ​​"miinuksia" voi ylittää. Olet tottunut itseluottamuksen lisäämiseen ja kapinallisuuden jännitys voi heikentyä.

Uskottomuuteen osallistuvat ihmiset ovat yleensä hyvin tietoisia avioliitonsa seurauksista. Se, mitä he eivät ole niin tietoisia, on tapana, jolla haittapuoli hiljaa ryöstää heiltä "iloa", jonka he tuntevat uuden kumppaninsa kanssa.

On haastavaa järjestää rahat.

Asiat voivat olla kalliita. Esitykset, hotellihuoneet, taksimaksut ja ravintolaskut nopeasti nousevat. Lisäksi sinun on jatkuvasti oltava hälyttävää ja sivullista, jotta sinua ei kutsuta luottokorttitilillesi epätavalliseen veloitukseen. Löytäminen tapa selittää puolisollesi, miksi siellä on yhtäkkiä vähemmän rahaa elintarvikkeita tai lääketieteellisiä laskuja voi olla vieläkin vaikeampaa.

Luultavasti sinulla ei ole kenenkään puhetta siitä.

Kuulemme perheen, ystävien ja kollegoiden kanssa elämässämme tärkeistä tapahtumista. Jaamme heidän ilon ja tuskan heidän kanssaan. Kun on kyse huijaamisesta puolisoosi, ei kuitenkaan sinun luottamushenkilöllisyytesi ole oikeita ihmisiä ottamaan kysymyksiisi.

He eivät voi hyväksyä sitä, mitä teet, eivätkä seiso teitä. Se voi olla vakava juttu, jotta sinulla ei ole tavanomaisia ​​kuulokkeita elintärkeiden kehitystesi vuoksi. Vaikka voi olla hienoa saada hieno salaisuus aluksi, kun ymmärrät juuri millä tavalla salainen asia on, se voi menettää osan sen valituksesta.

 

1

Olet väistämättä syyllistynyt.

Joissakin tapauksissa ulkopuolista suhdetta voidaan pitää perusteltuna. Riippumatta siitä, onko teidän isäntänne puolueenne oikeudenmukainen, ei ole ainoa mahdollinen syyllisyyden lähde. Jos tapaus altistuu, se usein ravistaa perhettä ytimeen ja voi olla tuhoisaa kaikille perheenjäsenille, mukana olevat lapset. Hyvin tai ei, lapset kärsivät eniten. Vanhempien syyllisyys lapsensa vahingoittumiseen voi olla hyvin vaikeaa päästä ohitse.   

Sinut loppuu.

Yksi syy siihen, miksi ihmiset ovat päättäneet pysyä yhden perheen kanssa kerrallaan, on se, että voi olla lähes mahdotonta manipuloida useita perheitä. Se voi viedä kaiken, mitä tarvitset pelkästään nostamaan yhden perheen kunnolla.

Se ei edes vie koko toisen perheen rasittavaksi aikaa ja mieltäsi. Pelkkä salainen rakastaja voi tehdä työtä. Monet ihmiset, joilla on asioita, valittavat siitä, miten kaikki heidän syyllisyytensä, tarve suunnitella tulevan päivän ja kaikki salaisuus ottaa kiinni heistä, kun heidän päänsä osuvat tyynyyn. Se voi olla hyvin vaikeaa nukkua tämän kanssa mielesi, ja unen puute ja henkinen sammuminen on haitallisia vaikutuksia terveydellesi.

Lisätä vahinkoa ...

Ihmiset etsivät usein asioita, kun kotielämä on epämiellyttävää tai ei enää ole tarpeeksi jännittävää. Uudet kumppanit, joita sinä saatat löytää, eivät kuitenkaan ole erityisiä, super-ihmisiä, joita he ensin näyttävät olevan. Nämä uudet rakkaussuhteet ovat säännöllisiä ihmisiä, joilla on puutteita. Aiemmin puhaltavat, rakastajat voivat alkaa osoittaa, että he voivat olla puolueettomia, epämiellyttäviä, kärsimättömiä, apaattisia ja välinpitämättömiä. Vielä pahempaa, kun havaitset rakastajan puutteita, alkaa usein havaita ihastuttavia ominaisuuksia puolisollesi, että pariskunnallasi ei ole.

Joillekin asiasta voi olla hyötyä. Useimmiten kuitenkin osoittautuu yksinkertaiseksi hirveksi ajatukseksi. Kaikilla ilmeisillä ja ei-niin-ilmeisillä riskeillä se ei yksinkertaisesti ole kustannusten arvoinen.

Lisätietoja lukemisesta Amazonilta: Kun asia on tapahtunut: Kipu parantuu ja rakentaa uudelleen kun kumppani on toiminut uskottomana, kuinka auttaa puolisoasi parantamaan suhdettasi: Compact käsikirja epälojaalisille, ei vain "ystäville": rakentaa luottamusta ja palauttaa terveydentilasi uskottomuuden jälkeen

 

1

About

Check Also

6 tapaa herättää seksuaalielämääsi

Momsin seksuaalinen elämä voi tuntua oksymoronilta - jolla on aikaa romantiikkaan ja läheisyyteen likaisten vaippojen, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =