Home / Relationer / Unge voksne og ensomhed – Hvor meget bør forældre hjælpe?

Unge voksne og ensomhed – Hvor meget bør forældre hjælpe?

Unge voksne og ensomhed - Hvor meget bør forældre hjælpe?

Medierne skildrer ung voksenliv som en tid fyldt med fester, venskab, gode og dårlige datoer og værelseskammerater, der er uerstattelige. Overvej tv-shows som To brudte piger, Big Bang teorien, eller den ultimative unge voksne serie, venner. Men for mange unge mennesker kan de første år på egen hånd omfatte intensiv ensomhed. At gå fra de velkendte grænser for kollegiet eller hjemsted til den ubundne verden af ​​arbejde og leve alene, mange unge voksne finder sig afbrudt og isoleret.

 

Overvej disse daglige problemer

Svære roommates, skyrocketing lejepriser, spise en sund kost, finde tid til at socialisere, forblive forbundet med kirker og synagoger, kigge efter substansforhold, få nok motion og søvn. Selvfølgelig er disse ting udfordrende for nogen, uanset hvor unge eller gamle, men for unge voksne, der lige begynder deres voksne liv, kan hver lille ting blive overvældende.

 

Den gennemsnitlige alder af nyligt mintede akademikere er et sted omkring 22-24 år gammel. Kronologisk har det ikke været så længe siden de stadig levede som børn. I mange tilfælde begynder unge voksne deres karriere langt hjemmefra, familie og venner - og selvom de bor tæt på, kan de være for travle til at finde tid til at se velkendte ansigter. Samtidig med at de skifter den måde, de ser sig selv på, og verden skifter den måde, de ser dem på - ikke længere studerende, nu uafhængige voksne - de krypterer for at forbinde eller skabe nye forbindelser, der vil give dem det sociale og følelsesmæssige støtte de har brug for at forblive trygge og motiverede.

At bo hjemme - let og sikkert

For nogle unge voksne vælger man at leve med deres familier længe efter deres karriere løser problemet med personlige forbindelser, men i det lange løb kan hindre deres vækst som uafhængige og selvstændige voksne. Forældre byder ofte ungdommerne velkommen hjemmefra, når de starter, og det kan tage presset ud økonomisk og følelsesmæssigt - men pas på, når du bestemmer hvor lang tid dine unge voksne børn er velkommen til at blive hos dig.

Mens det er behageligt og nemt for dem og behageligt og tilfredsstillende for dig, kan denne nye tendens af nye voksne holde de unge væk fra at finde meningsfulde relationer og have egne familier.

 

Teknologien holder også unge voksne bundet til deres forældre på en måde, der var uhørt for tidligere generationer. Ifølge NPR.org viser forskning at:

1

 

"I 1986 rapporterede omkring halvdelen af ​​forældrene, at de talte til deres voksne børn en gang om ugen. I dag siger 67 procent af mødre og 51 procent af fædrene, at de har kontakt med deres unge voksne barn næsten hver dag. "

 

Det er fristende at fortsætte med at være den primære kilde til støtte og rådgivning hos unge voksne, men pas på, at du ikke gør det så nemt for dit voksen barn at få alle hans eller hendes interpersonelle behov opfyldt af dig, forældrene. Opmuntre din unge voksen til at tage en risiko, nå ud til kolleger eller bekendtskaber og udvikle et socialt netværk udenfor familien. Ikke alene vil disse trin hjælpe din unge voksen til at finde tilliden til at opbygge et liv som voksen, men det vil gøre din unge voksen så meget mere interessant at være sammen med, når du tilbringer tid sammen. 

1

About

Check Also

Hvordan finder du en god ægteskabsrådgiver?

At finde en god ægteskab counselor kan virke som en skræmmende opgave. Det er ideelt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1