Home / Relationer / Top ferie gave ideer til din væsentlige andre

Top ferie gave ideer til din væsentlige andre

Helligdage er en vidunderlig tid på året, men de kan også give dig lidt stress med hensyn til hvad du skal få for din betydelige anden. Hvis du er i tvivl om, hvordan du nærmer dig denne nuværende situation, er det vigtigt at huske på, at nøglen til succesfuld ferie gavegivelse er at indrette sig til din partners ønsker, interesser og lidenskaber. På den måde vil din partner finde din gave uvurderlig uanset prislappen. Her er de 10 bedste ferie gave ideer, der vil få din partner giver dig intet andet end ros.

Har du spekuleret på, hvad du skal gøre med alle de bedårende selfies du tog sammen? Er din telefonens opbevaring på et helt tidspunkt højt på grund af billeder fra din romantiske weekendferie? Hvis du vil have din partner at få billedet af, hvor meget du er ligeglad, skal du ikke se mere end en personlig fotogave. Uanset om du opretter et fotoalbum, kalender, krus eller endda en pude med dine ansigter på det, er du bundet til at se et smil på din partners ansigt med denne specialfremstillede gave.

02
af 10

Dag på et spa

Kan din partner bruge noget forkælelse? Planlægge ham eller hende til en massage, ansigtsbehandling, mudderbad og / eller dag på et spa kan være, hvad din partner skal slappe af, forynge og opdatere til nytår. Mens din partners problemer smelter væk i saunaen, kan denne gave holde sin eller hendes passion for dig rødt.

03
af 10

Tøj

Hvis du vil gå på tøjruten til dette års nutid, er det vigtigt at finde noget, der holder sig til den specielle stil i din specielle person. Er der en designer, som han eller hun elsker? En bestemt farve? En særlig pasform eller snit? I stedet for at give et generisk tøj, der kunne have været fra hans eller hendes store tante, vælg noget specifikt, der kun kunne komme fra hans eller hendes store kæreste eller kæreste.

04
af 10

Teknologi

Er din partner besat med teknologi? Er der en bestemt gadget, enhed eller tilbehør, som han eller hun har haft øje med? Hvis du vil overraske din tech-savvy partner med noget snazzy, uanset om det er en stemmestyret højttaler eller et virtuelt virkelighedshovedtelefon, vil virkeligheden af ​​dine fantastiske gavefærdigheder blive tydelige i denne feriesæson.

05
af 10

En spændende begivenhed

Er din kæreste foretrukne komiker i dit område? Er der en musikalsk, at din kæreste ville elske at se? Billetten til en god ferie gave er at købe billetter, og hvis du vil gøre din partners gave virkelig begivenhedsrig i enhver henseende, kan du tage med ham eller hende til en koncert, show eller sportsbegivenhed, hvor meget du er ligeglad.

06
af 10

Noget nyt

Hvis du gerne vil give din partner noget, som du ved, at han eller hun vil lide, at erstatte og / eller opgradere visse varer, er det altid en god mulighed. Har din kæreste forladt jakken i biografen? Er din kæreste tegnebog hængende sammen med en tråd? At være opmærksom på tilstanden i din partners særlige ejendele kan hjælpe ham eller hende med at indse, hvor meget du hører sammen.

07
af 10

Noget nødvendigt

Hvis du vil demonstrere dine lyttefærdigheder såvel som dine gavefærdigheder, skal du vælge et emne, som din partner har brug for, er et skridt i den rigtige retning. Misforstår din kæreste konstant sine nøgler? Er din kæreste altid kold? Ved at finde løsninger på din partners fælles problemer og bekymringer kan din gave være meningsfuld på mange måder.

08
af 10

Overraskelser Galore

En anden gaveide, der er bundet til at imponere, er faktisk en, som din partner ikke kan pakke ud. I stedet kan du vælge at skabe en fornøjelig oplevelse for din partner, som han eller hun aldrig vil glemme. Uanset om det er aftensmad på den varmeste restaurant i byen, en vinsmagning på en vingård eller et par fotos med en professionel fotograf, der overrasker din partner med en uventet oplevelse og / eller udflugt, kan det være sjovt at spille på en typisk og håndgribelig feriegave.

09
af 10

Noget sentimenteret

Husk hvor du havde din første date? Dit første kys? Første gang du sagde: "Jeg elsker dig?" Hvis du tager din honning ned på hukommelseskanalen og tilbage til meningene i dit forhold, kan det være en sød feriepræsentation, der lader din partner vide, hvor langt du er sammen hvor spændt du er om fremtiden.

10
af 10

En håndskrevet note

Hvis du ønsker at tilføje noget specielt til din gave, uanset dens slags eller indhold, kan en håndskrevet note være den perfekte måde at give et endnu mere personligt præg på din nuværende. I dagens verden af ​​tekster, e-mails og Facebook-messaging kan en håndskrevet note til din signifikante anden virkelig gøre en betydelig indvirkning på denne feriesæson.

1

About

Check Also

De-Stress børnebørnene

Sammen med de andre roller, som bedsteforældre spiller, kan de hjælpe børnebørnene med at håndtere …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 80 = 89