Home / Relationer / Skal du ringe din svigerfar mor og far?

Skal du ringe din svigerfar mor og far?

Skal du ringe din svigerfar mor og far?

Der er en blid dans, vi alle udfører, når vi forsøger at komme ind i vores ægtefælles familie. Uanset hvor dejligt din svigerfar er, er det svært at bryde ind i en allerede etableret familie - med sine egne traditioner, vaner og måde at gøre ting på. Et af de første berøringsfulde emner at komme op er, om du skal ringe til din svigerfar, mor og far. Nogle forældre forventer, at deres sønner og svigerschorer kalder dem mor og far som et tegn på respekt.

Andre er ligeglad. Nogle sønner og svigersønner føler at titlen mor og far bør være forbeholdt de mennesker, der rejste dig og så på dig, vokser op - og ingen andre.

Hvem har ret? Ærligt, de er alle. At ringe til nogen mor og far er et personligt valg. Det er op til dig og din ægtefælle at afgøre, om du vil ringe din svigerfar, mor og far. Helt ærligt tjener folk forældrenes titel og får ikke bare det tildelt dem, selv om det forekommer nogle gange.

I den tid, der fører op til brylluppet og det første ægteskabsår, vil du etablere en dybere forbindelse med din ægtefælle og hans eller hendes familie. Det vil være den periode, hvor du beslutter dig for at henvise til dine svigerforældre og hvilken slags forhold du har. Ideelt set vil du forbinde med hinanden baseret på din fælles kærlighed til din ægtefælle. Måske vil denne delte kærlighed endda holde dit humør fra flak når du er uenig med hinanden og vil drive dig til at udarbejde eventuelle forskelle, du måtte have.

En anden mor og far

Da du bruger mere tid sammen med din ægtefælles familie, vil du - du bør håbe - blive tættere. I så fald kan du føle sig tvunget til at ringe til din svigerfar, mor og far. At lade ordene komme ud naturligt og fluidt i samtale ville være en fantastisk måde at etablere traditionen for at kalde dem mor og far.

Og det vil vise, at de har tjent titlen, hvilket vil medføre respekt for at vokse blandt jer.

Nogle svigerfar kan forvente, at du begynder at kalde dem mor og far enten efter forlovelsen eller efter brylluppet. Hvis det er tilfældet, skal din ægtefælle fortælle dig om hans eller hendes forældres forventninger. Derefter skal du ærligt udtrykke, hvad du synes om tanken om at ringe din svigerfar, mor og far. Hvis du er for det, bliver samtalen kort.

Kun én mor og far

Hvis du er imod det, skal du forblive rolig og forsigtigt lade din ægtefælle vide hvorfor du ikke vil ringe din svigerfar, mor og far. Jeg siger forsigtigt, fordi det kan skade din ægtefælles følelser eller sætte ham eller hende i en akavet position med folket. Vær sympatisk, og hvis din grund er, at du ikke kommer i kontakt med dine svigerforældre eller ikke kan lide dem meget, skal du afstå fra at sige noget dårligt om dem. Husk, det er de mennesker, der rejste din ægtefælle, og for det fortjener de din respekt og taknemmelighed, om ikke titlen på mor og far. Når det er sagt, bør du ikke føle sig tvunget til at ringe til nogen mor og far, hvis du ikke føler, at det er den rigtige ting at gøre. Du vil oprette et forhold, der fungerer på begge måder og opfylder dine svigerforældre og dig.

Aldrig sig aldrig

Det kan du måske finde ud af, i første omgang ønsker du ikke at ringe til din svigerfar, mor og far, men du skifter dig i køen. Måske, efter at du har børn, og du ser båndet, hvor dine svigerforældre deler med dine børn, vil du føle dig som ære for dem med titlen mor og far. Nogle mennesker har brug for den slags tid til at tilpasse sig deres nye giftede liv og dette nye forhold, de har med en anden familie. Det er helt naturligt.

1

Andre mennesker føler sig aldrig behagelige med at ringe deres svigerfar, mor og far, og det er helt okay også. Hvis du beslutter dig for ikke at ringe din svigerfar, mor og far, skal du dele din beslutning med din ægtefælle. Indse, at du kan afholde dig fra at kalde din ægtefælles forældre mor og far, selvom han eller hun vil ringe til dine forældre mor og far. Skyld bør ikke være en del af denne beslutning.

Hvis din ægtefælle eller din svigerfar gør dig skyldig i beslutningen, skal du holde fast ved dine våben, rationelt forklare dine grunde og bekræfte din kærlighed til familien og hengivenheden til din ægtefælle og lade det være. Uanset hvilken aftale du og din ægtefælle træner i, er det okay, så længe du begge begge er enige i beslutningen og gør dit bedste for at holde fred med din udvidede familie.

Alternativer til mor og far

De, der ikke kalder deres svigerfar, mor eller far, bør henvise til dem enten som Mr. og Mrs. Smith eller Jane og John. Du kan afgøre, om fornavne eller fornavne er bedst baseret på den type forhold, du deler, hvor godt du kender hinanden, og nogle gange hvor langt du bor fra hinanden. Formelle par, der bor langt væk fra deres børn og kun har mødt deres barns ægtefælle et par gange før brylluppet, måske foretrækker at blive kaldt af deres efternavne, mens et afslappet par, hvis børn bor ned ad blokken sammen med deres ægtefæller, vil måske have dig til ring dem ved deres fornavn eller endda et kaldenavn. Følg deres tegn og dit hjerte, og du vil træffe den rigtige beslutning for dig og din nye familie.

1

About

Check Also

Hvordan finder du en god ægteskabsrådgiver?

At finde en god ægteskab counselor kan virke som en skræmmende opgave. Det er ideelt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − 25 =