Home / Relationer / Pickup kunstnere bruger dette for at få kvinder. Kender du det alligevel?

Pickup kunstnere bruger dette for at få kvinder. Kender du det alligevel?

Pickup kunstnere bruger dette for at få kvinder. Kender du det alligevel?

Som en mandlig påfugl bruger sine fjer til at tiltrække en kammerat, involverer påfugl at bruge en mands tøj og tilpasse sin adfærd på en over den øverste og prangende måde med det formål at tiltrække kvinder - men ikke nødvendigvis en ven.

Hvor kom termen påfugl fra?

Jeg kunne ikke finde en oprindelse af påfuglen, når den blev brugt som et verb; mens de fleste ordbøger definerer det som en preening eller et display for at opnå opmærksomhed, ingen som jeg stødte på delte hvor ordet stammer.

Efter at have skrevet om dating og relationer i over et årti, har jeg fundet ud af, at de fleste referencer begynder et eller andet sted omkring Mystery Method / Pick Up Artist (PUA) blødsdag, hvor en mand, der hedder Mystery, brugte påfugl til at forklare mænd hvordan man andre ting) woo en kvinde. De fleste af de links og referencer, jeg havde i denne artikel, er længe siden gået galt, desværre. De få der eksisterer, kan jeg ikke linke til på grund af hjemmesidernes grafiske karakter.

Hvad er Peacocking, Præcis?

Hvis du nogensinde har fået en episode af VH1s Pickup Artist, har du måske stødt på Mystery og hans kohorter i al deres herlighed: Stramme spandexbukser, malede negle, fjerboas og prangende smykker. For disse herrer arbejdede denne slags flamboyancy. 

I den "virkelige verden" foreslår jeg, at alle bærer noget mindeværdigt og samtale - starter på mine singles begivenheder. Jeg har fået folk til at dukke op i næsten ingenting, sort slips og med en ballonskulptur på hovedet.

 Andre havde tøj, der var tegn på deres interesser, såsom et tv-show eller en hobby. Uanset hvad deres valg, spurgte jeg, at de havde noget glimrende, iøjnefaldende, men alligevel stadig med, hvem de er. Det er hele punktet på påfugl: at skille sig ud i et andres hav, mens du stadig er dit smukke selv.

Noter om påfugl

Påfugl handler ikke kun om at være uhyggelig eller skandaløst, det handler om at tiltrække opmærksomhed på en passende måde for begge individer (den (de) du forsøger at tiltrække og dig selv) såvel som til lokalet (dvs. en kaffebar vs en bar). Derfor, hvis du har masser af prangende smykker eller piercinger over hele dit ansigt ikke jive med din personlighed, vil det nok ikke flyve. Nøglen er at bruge rekvisitter og tilbehør på en måde, der afspejler hvem du er - men amped op for at skille sig ud fra mængden.

Eksempler på påfugl brugt i en sætning

  • Seduction Chronicles har en stor blogpost og et foto der viser forskellene mellem god og dårlig påfugning.
  • "Jeg tror du er påfugl, med alt det øjenmake på ..." 
  • "Åh, se på dig påfugl for pigerne

Referencer

  • Art of Peacocking: Mænd har forskellig for kvinder (og jo varmere kvinden jo mere gode gerninger de vil gøre) http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2359291/The-art-peacocking- mænd-opfører-bedre-women-varmere-kvinde-gode-gerninger-do.html
  • Påfugl er nu bevist for at få dig piger http://www.girlschase.com/content/peacocking-now-scientifically-proven-get-you-girls
1

About

Check Also

Tag Grands til Universal Studios Hollywood

Forlystelsesparker er sjovt, men kan være trættende for bedsteforælder og til småben. Universal Studios Hollywood …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 + = 56