Home / Relationer / Perfekte bryllupsceremonier for enhver personlighed og budget

Perfekte bryllupsceremonier for enhver personlighed og budget

Det første skridt i bryllupsplanlægningsprocessen er at vælge hvilken type bryllup du vil have, da det afgør mange af dine senere beslutninger. Medmindre du er forpligtet til en religiøs ceremoni, som typisk følger en ubevidst vej, har du et dusin forskellige muligheder for hvordan og hvor du vil binde knuden.

Kirke-Weddings.jpg

sozaijiten / Datacraft / Getty Images

Et religiøst ægteskab finder sted i et hus af tilbedelse hvor bruden eller brudgommen er medlem af menigheden. Modtagelse opstår normalt umiddelbart efter udveksling af løfter, enten i kirkens banketrum eller på et særskilt sted. Par må stadig have en civil ægteskabstilladelse fra deres lokale retsbygning eller amtskonsulentens kontor for at foreningen har retlig status.

02
af 12

Borgerlig ceremoni

En ceremoni bryllup er typisk afholdt i et retshus, rådhus eller dommerkamre og er officeret af en fredens ret, en dommer eller en borgmester. Den sekulære ceremoni er kort, med enkle løfter og bare en håndfuld gæster. En simpel eller udførlig modtagelse kan følge ceremonien.

03
af 12

Formelt bryllup

Holder tæt på gamle traditioner, et formelt bryllup er i overensstemmelse med krævende sociale forventninger, herunder en udsmykket ceremoni og modtagelse, adskillige lærere og brugere, indgraveret papirvarer, et tildelt sitemap og snesevis af etiketregler. En dyre begivenhed, denne type bryllup har normalt mere end 200 gæster.

04
af 12

Uformelt bryllup

Par, der vælger at have et uformelt bryllup, har frihed til at tilpasse alle aspekter af deres ægteskabsceremoni og bryllupsreception. De holder normalt på adskillige vigtige traditioner, skaber en mashup af begge traditioner eller kommer op med noget helt nyt. Selvom det ikke er så udførligt, har et uformelt bryllup typisk en mere intim følelse.

05
af 12

Destination Wedding

Normalt holdt på en eksotisk placering, har destination bryllupper steget i popularitet i løbet af det sidste årti. Da en destinationsbegivenhed kræver rejser, er bryllupsfestivalerne intime med typisk færre end 20 personer. Par elsker den altomfattende pakke, der gør det muligt for dem at kombinere bryllupsrejse med bryllupsrejse.

06
af 12

Cruise bryllup

En type destination bryllup, krydstogt bryllup ceremonier er officieret af skibets kaptajn eller et præst medlem i havnen. Ombordbrugerplanlæggere og arrangementskoordinatorer hjælper med at tilpasse hver eneste detalje i den intime begivenhed. Mange krydstogtskibe tilbyder nu webkameraer, så du kan televise det store øjeblik til dem derhjemme, der ikke kunne deltage.

07
af 12

eloping

Eloping fremkalder levende Hollywoodbilleder af lidenskabelig kærlighed og vilde romantiske bevægelser for at løbe sammen for at blive gift. Selvom de fleste bruder fantaserer om at elope mindst én gang under bryllupsplanlægningsprocessen, vælger meget få faktisk denne nemmere og billigere rute. I Las Vegas er den bedste amerikanske destination for elopements, par, gift i hurtige, quirky ceremonier og ofte fejre natten ud på byen.

08
af 12

Gruppe Bryllup

Også kendt som en massevigttægt ceremoni involverer gruppen bryllup mange par, der juridisk binder knuden på samme tid. Gruppet bryllupper er typisk for bryllupsbyer og byer, og er en attraktiv mulighed for par på et budget, der ønsker at fejre deres kærlighed på en meget offentlig måde. Lokalet fungerer også som modtagelsessted, hvor nygifte modtager en individuel kage og champagneskål.

09
af 12

Dobbelt bryllup

Normalt bestående af bedste venner eller søskende, omfatter et dobbelt bryllup to par, der deltager i en enkelt ægteskab ceremoni. Hvert par deltager i deres eget sæt bryllupsrites, normalt med den ældste brud, der går først. Den anden brud og brudgom tjener generelt som tjenere.

10
af 12

Militært bryllup

Formelt og gennemtrængt i tradition kræver et militært bryllup fuld kjoleformet uniform til besat personale. Parret har deres valg af at gifte sig i et kapel på base eller deltage i en borgerlig ceremoni. Ritualer varierer mellem de amerikanske væbnede styrker, men de fleste indarbejder Sabre Arch's fantastiske hilsen, at de nygifte passerer under.

11
af 12

Proxy Wedding

Meget sjældent i disse dage, finder en proxy bryllup sted, når bruden eller brudgommen faktisk ikke kan deltage i ceremonien, normalt på grund af at tjene oversøiske i militæret. Kun fire amerikanske stater tillader i øjeblikket proxy ægteskaber, herunder Californien, Colorado, Texas og Montana, selvom de strenge love varierer meget.

12
af 12

Samme sex bryllup

Uanset om du planlægger en civil union eller engagement ceremoni, samme køn bryllupper er normalt intime, personlige sammenkomster. Hvor lovligt kan ægteskabslove udveksles i en civil eller religiøs ceremoni. Hvis parret ikke tilhører en kirke, der har givet sin velsignelse til homofile og lesbiske ægteskaber, finder en uformel ceremoni normalt sted i en lejet mødested eller en slægtninges hjem.

1

About

Check Also

Unge voksne og ensomhed – Hvor meget bør forældre hjælpe?

Medierne skildrer ung voksenliv som en tid fyldt med fester, venskab, gode og dårlige datoer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 62 = 67