Home / Relationer / Operation Purple og NMFA tilbyder gratis sommerlejr til militære børn

Operation Purple og NMFA tilbyder gratis sommerlejr til militære børn

Operation Purple og NMFA tilbyder gratis sommerlejr til militære børn

Takket være National Military Family Association (NMFA) kan militære børn i alderen 7 til 17 deltage i en gratis ugen lang sommerlejr gennem NMFAs Operation Purple Camp-program.

 

Anvendelse på Operation Purple Camps

Ansøgninger accepteres generelt i februar og marts. For de specifikke datoer, besøg Operation Purple's FAQ side. Der er i alt 29 ugers lejr på 24 steder (flere steder har flere uger) rundt om i USA.

 Udvælgelsesprocessen udføres individuelt, ikke først og fremmest. Du vil blive underrettet om seks uger efter at applikationer er lukket. 

For at sikre, at så mange børn får oplevelse Operation Purple Camps, vil dine børn kun kunne deltage i en enkelt lejr om sommeren. 

Lejren selv er gratis. Men transport er ikke dækket, så NMFA anbefaler, at du ansøger om den nærmeste campingplads. Derudover skal du sende en "hold my spot" refunderbart depositum på $ 25 pr. Barn ($ 50 max per familie). Du får din check tilbage, så snart dit barn checker ind i lejren. 

Fordi rummet er begrænset, og så mange børn ønsker at gå i lejren, hvis det viser sig, at dit barn skal annullere, skal du give det specifikke websted mindst tre uger forudgående varsel. Hvis du ikke giver besked, eller hvis dit barn er et no-show, vil du miste dit indskud, plus, dit barn vil blive forhindret i at deltage i en Operation Purple Camp i fremtiden.

 

Hvem går til Operation Purple Camps?

Børn med aktiv tjeneste, Reserve og Guard servicemembers fra enhver gren af ​​US Forsvaret er velkomne til at ansøge. 

Ifølge NMFA har 43% af børnene, der deltager i Operation Purple Camps, en forælder, der er såret, syg eller såret. Syvogtreds procent af campister har haft mindst en forælder udstationeret i de foregående 15 måneder.

1

 

Børn, der tidligere har været i Operation Purple Camp, er berettiget til at deltage igen, men prioritet er altid givet til børn, der aldrig har været eller har en indsat eller skadet forælder.

 

Mere end sjov i solen

Fritidsaktiviteter, tovebaner, klatrevægge og andet eventyr er kun en lille del af, hvad campister oplever. Gennem Operation Purple vil militære børn lære lederskab og coping færdigheder for at hjælpe dem med at håndtere de unikke problemer militære familier står overfor.

Hver lejr har sin egen unikke programmering. Du finder detaljerede oplysninger, herunder placering, kontaktoplysninger, sessionsdøgn og alderen af ​​campister accepteret på NMFAs programside. 

 

Om Operation Purple

For at give militære børn en flugt fra stresset i krige og deployering blev Operation Purple dannet i 2004. Siden da har mere end 30.000 militære børn deltog i sommerlejrene.

 

Opdateret af Armin Brott, Juli 2016

1

About

Check Also

Skal jeg giftes?

At vælge at gifte sig med nogen er nok en af ​​de vigtigste beslutninger, du …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 6