Home / Relationer / Lesbisk Leder du efter kærlighed? Prøv Pink Sofa

Lesbisk Leder du efter kærlighed? Prøv Pink Sofa

Lesbisk Leder du efter kærlighed? Prøv Pink Sofa

Pink Sofa, en dating site catering udelukkende til lesbiske og bisexuelle kvinder, giver brugere mere end blot et sted at møde mennesker. Ikke alene er der omfattende funktioner, der muliggør samfundsopbygning, men paraplyfirmaet, der driver webstedet, er udelukkende fokuseret på at tjene det lesbiske samfund - og er derfor yderst specialiseret og perfekt til at opfylde de behov, som lesbiske singler har. Flere brugere og en bedre søgefunktion ville tjene Pink Sofa en fem-stjernet vurdering.

Hvilket rosa sofa medlemskab omfatter

Der er to forskellige medlemsniveauer med Pink Sofa: gratis og betalt. Gratis medlemmer har adgang til hele webstedet, herunder rubrikannoncer, fora og indkvarteringslister. Men brugerne skal betale for et abonnement for at sende alt andet end dåse beskeder til brugere, de er interesserede i, chatte eller sende onlinemeddelelser. Andre funktioner tilgængelige for alle medlemmer, uanset hvad deres status omfatter et socialt netværkssystem, evnen til at tagge yndlingsprofiler, blokering af medlemmer, søgning og en liste over, hvem der er online.

Pink Sofa er et nemt sted at navigere, med links fremhævet for alle de forskellige funktioner, der tilbydes. Men selv om der er mange klik med ét klik, kan enhver bruger udføre (nye grrls, online nu, perfekt match, for blot at nævne nogle få), mangler funktionen stadig for dem, der ikke bor i større storbyområder.

For eksempel bor jeg i et mindre samfund; Min eneste mulighed var "Andet" ved notering af hvilken del af min stat / provins jeg boede i.

Derfor, når jeg søgte efter andre i mit geografiske område, kunne jeg kun se efter "andre", som landede mig, der matchede mere end 600 miles væk i nogle tilfælde. Så hvis en gal ikke har skrevet byen eller byen, bor hun i, og hvis du ikke søger efter din specifikke by i søgeordssøgningsområdet, bliver du svært presset til at finde en anden dejlig dame inden for dating afstand.

Endelig var mulighederne for at definere sig selv naturligvis (heldigvis) oprettet af andre lesbiske, som et spørgsmål, der spørger, hvilken type lesbisk du er (butch, femme, læbestift lesbisk, læder, androgynous osv.)

Unikke egenskaber

Pink Sofa er ikke bare et lesbisk dating site; Det er også et fællesskab for bisexuelle og lesbiske kvinder at forbinde. Lesbiske virksomheder er fremtrædende på hele webstedet, foraene er fulde af Q & A'er, og "Din mening" er for kvinder, der ønsker at diskutere og diskutere emner, der er relevante for den lesbiske livsstil.

Også brugerne synes at komme fra hele verden; dette er ikke bare et amerikansk-baseret lesbisk dating site. En hurtig gennemgang af 'nyeste grrls' viser mange nye medlemmer i Australien, Storbritannien og Europa, en rimelig mængde fra USA og kun en håndfuld fra andre steder (herunder Canada).

Medlemsudgifter

Alle nye medlemmer modtager en tre gratis dag prøveperiode for at prøve den lesbiske dating site Pink Sofa, for at se om de hellere vil forblive et gratis medlem eller abonnere på et betalt medlemskab.

1

Medlemmernes omkostninger varierer afhængigt af hvor længe du vil forpligte sig til: en måned koster $ 30,00 USD, tre måneder $ 60,00 USD, seks måneder $ 90,00 USD og et år $ 120,00 USD.

Medlemmer kan betale via PayPal eller deres kreditkort.

Bundlinjen - skal du bruge lyserød sofa?

Hvis du virkelig er indstillet på at bruge et websted specielt kun for lesbiske, tilbyder Pink Sofa en af ​​de bedre oplevelser for dine penge. På samme tid gør websteder som OkCupid sådan et godt stykke arbejde med at tilbyde dem i LBGTQ + community mulighederne, det er jeg tøvende med at anbefale det helhjertet. 

1

About

Check Also

Arbejder lange afstandsforhold egentlig?

Mange mennesker tror, ​​at langdistanceledelser er bestemt til fiasko. Er det endda muligt at opretholde …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 34 = 40