Home / Relationer / Lav dit ægteskab senest ved at sænke dine odds for skilsmisse

Lav dit ægteskab senest ved at sænke dine odds for skilsmisse

Lav dit ægteskab senest ved at sænke dine odds for skilsmisse

Ny forskning viser, at du kan sænke dine odds for at blive skilt.

Faktorer at sænke dine oddsbetingelser

Bronson og Merryman liste faktorer, der kan hjælpe et par lavere deres odds for skilsmisse:

 • At være mindst 25 år gammel. Hvis du gifte dig inden 25 år, kan du have mangel på livserfaring og kommunikationsevner, lave indkomster og gifte dig for de forkerte grunde. At vente, indtil du er mindst 25 år, giver din hjerne en chance for at nå det intellektuelle modenhedspunkt, også kendt som "årsagens alder".
  Lær mere om årsagen til årsagen.
 • Hvis du samlever, gør du det med en hensigt at gifte dig. Hvis du bor sammen, fordi det er praktisk og en økonomisk fordel, kan det ikke være en god ide at gå videre til ægteskab.
  Fordele og ulemper ved at bo sammen.
 • Bruden har et godt forhold til hendes far. At have et godt forhold til din far, som du voksede op, giver dig gode kommunikationsevner og den viden, du er elsket af. Kvinder, der har problemer med deres fædre, kan gøre upassende valg ved at vælge en ægtefælle.
 • Brudgommen viser en vilje til at dele opgaver. Hvis du begge tror at husholdningsarbejde er et fælles ansvar, eliminerer du en stor potentiel kilde til konflikt i dit ægteskab.
  Betydningen af ​​at dele husstandsarbejde.
 • Du kommer fra en stor familie. En undersøgelse fra Ohio State University afslørede, at de sociale færdigheder, der lærtes ved at håndtere dine brødre og søstre, kan hjælpe dig med at få et stabilt ægteskab.
 • Parrets indkomst sammen er mindst $ 50.000 om året. Finansielle problemer er den første årsag til par skilsmisse. Når de to af dig er stresset over at håndtere forfaldne regninger, brudte drømme, forskellige udgifter og sparer forventninger, regningsopkøberne og frygter at du kan miste alt, argumenter og misforståelser stiger, og dit ægteskab slutter meget lavt på din prioriteringsliste.
  Finansielle spørgsmål for de to af jer at tale om.
 • Du køber et hjem, overvejer at købe et hjem eller gemmer i retning af køb af et hjem sammen. Selv om du ejer et hjem kan du begrænse den fritid, et par har, og det kan skabe ekstra økonomisk stress på et par. Køb af et hjem er et tegn på en forpligtelse til at forblive sammen og at bygge din fremtid sammen.
  Tænk bare to gange om remodeling et hjem.
 • Du har deltaget eller planlægger at deltage i en præmaritalklasse. I takt med at flere kirker og lokalsamfund kræver, at par skal have præmarital uddannelse, viser ny forskning, at disse par har mindre skadelige konflikter og en højere følelse af ægteskabelig satsifaction.
  Lær mere om præmarital uddannelse.

Vil dette ægteskab sidste?

"På tidspunktet for et par bryllup er der allerede til stede faktorer, der kan øge oddset for skilsmisse til så højt som 70% eller sænke det til næsten 20%."

"Den første ting at huske på er, at skilsmissesatsen er stabiliseret. En gennemsnitlig par har nu en 57% chance for at se deres 15 års bryllupsdag."

"Par, der har deltaget i præmaritlige klasser eller rådgivning, skar deres skilsmisse med skilsmisse med næsten en tredjedel. Vi ved ikke, om klasserne faktisk ændrer parret, eller hvis de par allerede er realistiske og kyndige til farerne (hvilket er hvorfor de var kloge nok til at tage klassen). Men præmaritlig rådgivning kan være den bedste bryllupsgave, som nygifte kan modtage. "
Kilde: Vil dette ægteskab sidste?, Time.com, 30. juni, 2006

Hvorfor Par Skilsmisse

Po Bronson og Ashley Merryman siger, at selv om utroskab er en "hyppig deal-breaker, rig eller fattig", er årsagen til skilsmisse ofte afspejlet i deres økonomiske situation.

 • Velstående Par: Skilsmisse over personlighedskonflikter.
 • Fattigere par: Skilsmisse over alkoholisme, fysisk misbrug og pengeproblemer.

Fra stillingerne på vores Marriage Forums, er mange par uanset deres økonomiske status skilt på grund af misforstået seksuelle libido.

Hvis du overvejer at blive gift eller kende et par med tanker om ægteskab, skal du sørge for at læse denne store artikel af Po Bronson og Ashley Merryman på Time.com.

Flere faktorer, der bestemmer odds for skilsmisse

Tre andre vigtige faktorer kan hjælpe med at bestemme dine odds for skilsmisse, herunder om dine forældre skiltes, dine religiøse trosretninger, eller hvis du tidligere har været gift.

 • Skilteforældre. Dette kan øge oddsene for en skilsmisse med 14%, men typen af ​​konflikt og skilsmisse i familien er en vigtig overvejelse ved fastsættelsen af ​​procenttalet. Hvordan dine forældre håndterede deres skilsmisse og forældreansvar havde stor indflydelse på din egen følelsesmæssige sundhed. Børn kan komme ud af en "god skilsmisse" som følelsesmæssigt sunde voksne. Læs mere om effekten af ​​skilsmisse på børn.
 • Religiøse forskelle. Ifølge Bronson og Merryman er det vigtige i et ægteskab, "hvor hengiven de er at øve deres tro." Hvis du er i et trossamfund, skal du sørge for at de religiøse spørgsmål og forventninger bliver talt om og behandlet inden du bliver gift. I løbet af dit ægteskab skal dine intersituerede problemer genbehandles, når dine liv ændres, og især når du har børn. Læs om interlokale ægteskabsbomber
 • Andet ægteskab. Selv om et par i et andet ægteskab har problemer med tidligere ægtefæller og børnebørn, skriver Bronson og Merryman, at "et andet klasse ægteskab har kun 3% større risiko end et første ægteskab." Hvis du nærmer dig ægteskab en anden gang sammen med at tale om dine forventninger, skal de to af dig grundigt diskutere de tre store problemer: tidligere ægtefæller, børn og penge. Genbrudstips
  1

  About

  Check Also

  De-Stress børnebørnene

  Sammen med de andre roller, som bedsteforældre spiller, kan de hjælpe børnebørnene med at håndtere …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  41 − 40 =