Home / Relationer / Hvilke oplysninger om hans fødselsforældre er en adoptee berettiget til?

Hvilke oplysninger om hans fødselsforældre er en adoptee berettiget til?

Hvilke oplysninger om hans fødselsforældre er en adoptee berettiget til?

Adoptionsarkiver er sædvanligvis forseglet, når en adoption er endelig, men de involverede familier kan have spørgsmål om barnets baggrund. Ikke-identificerende oplysninger indeholder meget grundlæggende detaljer om barnets fødselsfamilie. Adoptees og deres adoptivforældre har adgang til denne begrænsede information på trods af at optegnelserne er blevet forseglet.

På nogle områder skal adopterede individer først registrere sig hos staten for at anmode om denne del af deres adoptionsregistre.

I andre kan de simpelthen anmode om det skriftligt. I de fleste tilfælde skal de være mindst 18 år gamle. I ca. halvdelen af ​​alle stater gives disse informationer til adoptivforældrene på tidspunktet for vedtagelsen, og den forbliver tilgængelig for dem, indtil barnet lovligt bliver voksen. En håndfuld stater tillader fødsels søskende at anmode om oplysningerne. 

Ikke-identificerende oplysninger 

Ved definition kan ikke-identificerende oplysninger ikke føre til eller oplyse en fødselsforældres identitet - det omfatter ikke forældrenes navn, fødselsdato, adresse eller telefonnummer. Disse grænser har til formål at beskytte parternes anonymitet. Ikke-identificerende oplysninger kan fungere begge veje i nogle stater. En forælder, der har givet et barn op til vedtagelse, kan have ret til samme slags oplysninger om adoptivfamilien. 

Sundheds- og medicinsk information 

Omfanget af oplysninger, der er beskrevet, kan variere fra stat til stat.

Sundheds- og medicinsk information om fødselsforældre er typisk inkluderet, fordi det kan være afgørende for et barns eget helbred og trivsel. Dette omfatter ofte oplysning om eventuelle medicinske problemer, der løber i fødselsforældrenes familier, såvel som blodtyper. 

Forældrenes alder og personlige oplysninger 

Fødselsforældres alder betragtes som ikke-identificerende, ligesom detaljer som hårfarve, øjenfarve, højde og opbygning.

Records kan også afsløre race og religion. Fødselsforældre kan vælge at oplyse deres erhverv og uddannelsesniveau. 

Fødsels beliggenhed

Ikke-identificerende oplysninger kan omfatte barnets by eller fødselssted, selv om det typisk ikke citerer hospitalet. Hvis hospitalet skulle identificeres, kunne det være et relativt simpelt spørgsmål at kontrollere fødselsregistre for fødselsdatoen og nul på adoptivforældrene. Ikke-identificerende oplysninger må kun indeholde en stat eller det geografiske område i staten, hvis barnets fødselsby kun betjenes af et hospital. 

1

Forældrenes begrundelse for at placere barnet til vedtagelse 

Fødselsforældre kan også ønske at afsløre hvorfor og hvordan de er kommet til beslutningen om at placere deres barn til adoption. De kan også nævne andre børn, de har - det adopterede barns fulde eller halv søskende. 

Identificerende oplysninger 

Mere specifikke oplysninger vedrørende parterne til en adoption er tilgængelige i de fleste stater, hvis fødselsforælder har underskrevet skriftligt samtykke til at frigive oplysningerne. Nogle stater har gensidige samtykke registre, så parter til en adoption kan tilmelde sig og håber, at den person, de vil vide mere om tegn op også.

 

Identificerende oplysninger kan også videregives ved domstolsbeskrivelse, hvis den person, der søger oplysningerne, har en tvingende grund. 

1

About

Check Also

Arbejder lange afstandsforhold egentlig?

Mange mennesker tror, ​​at langdistanceledelser er bestemt til fiasko. Er det endda muligt at opretholde …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − 17 =