Home / Relationer / Hold festet med traditionelle bryllupsdanser

Hold festet med traditionelle bryllupsdanser

Hold festet med traditionelle bryllupsdanser

Traditionelt er bryllupsreceptioner fyldt med musik og dans som kære, fejre glædeligt deres lykke til bruden og brudgommen. De fleste bryllupsmagasiner indarbejder strukturerede danser, der ærer særlige kære og opfordrer gæsterne til at komme ud på dansegulvet.

Traditionelle rækkefølge af bryllupsdanser

For hver dans har par brug for at vælge en meningsfuld sang og give playlisten til DJ.

I nogle tilfælde skal du muligvis give en kopi af musikken. For at gæsterne ikke bliver kede, begræns hver sang til to minutter. Der er heller ikke krav til nogen at danse, så det er vigtigt, at du er følsom over for følelser af familiemedlemmer, der er ubehagelige i rampelyset.

  • Brud og brudgom
  • Forældre
  • Bryllupsfest
  • Gæster

Første Dans

Dating tilbage æra af viktorianske bolde, antyder bryllup etikette at bruden og brudgommen skal danse først. Som værter for arrangementet er det deres ansvar at sparke festlighederne. Mange par leder direkte til dansegulvet efter at have lavet deres store indgang til mødestedet, hvor DJ'en præsenterer dem til gæsterne for første gang som mand og kone. Nogle vælger at bryde op på middagstimen ved at underholde gæsterne mellem kurser, mens andre venter til måltidet afsluttes.

Ligesom århundreder siden er den første dans mellem bruden og brudgommen en af ​​de mest forventede øjeblikke af arrangementet, både af gæsterne og de nygifte.

Den formelle, men nemme at lære vals og foxtrot erstattes hurtigt af energiske salsaer, honkefulde to-trins og funky hip-hop-rutiner. Bryllupsdans klasser, som er en fantastisk måde at opbygge tillid til dine danseværdier, er himmelhugget for alle stilarter i de seneste år. Stadig vælger mange par en simpel, svajende langsom dans, da de får et par lykkelige minutter alene i hinandens arme.

Forældresdanser

Traditionelt danser bruden med sin far straks efter, selv om nogle par vælger at vente. Med familieens stadigt skiftende ansigt kan en bruden også invitere en bedstefar, stiffar, onkel eller svigerfar til at deltage i hende. Hvis hun ønsker at danse med mere end en person, er det bedst at have den næste person skåret ind, selvom to separate danse er acceptable.

Brudgommen kan danse med sin mor på samme tid eller umiddelbart efter faderdatterdansen. Forældre og bedsteforældre på begge sider af familien bør inviteres til dansegulvet næste. Dette er også det perfekte tidspunkt for brudgommen at dele et øjeblik med sin nye svigermor.

Bryllupsfest Danse

Typisk er den næste runde af danser forbeholdt bryllupsfesten, herunder ushers, blomsterpige og ringbærer. Brudmændene skal parre sig sammen med brudepigerne, mens den bedste mand danser med bruden og hushjørnet danser med brudgommen. Mange par vælger optimistiske gruppedanser, såsom Electric Slide eller Cupid Shuffle. Enten halvvejs gennem sangen eller så snart det er overstået, skal DJ invitere resten af ​​gæsterne til at deltage i festlighederne.

1

Kulturdanse

Pengedansen er en vigtig del af bryllupsmottagelsen i mange kulturer i hele USA, Sydamerika og Europa.

I bytte for et par dollars får hver gæst mulighed for at tillykke bruden og brudgommen privat. Dansen foregår sædvanligvis mod slutningen af ​​arrangementet, efter at kagen er kuttet og kastet buket, men før gæsterne begynder at forlade. Mange par gemmer det til deres sidste dans lige før de går ud for deres bryllupsrejse.

Andre kulturelle danse forekommer ofte i hele receptionen, såsom den kinesiske løve dans, skotske cirkelcirkel og den græske Kaslamantiano. Disse kan involvere alle gæster eller indlejrede kunstnere.

1

About

Check Also

Unge voksne og ensomhed – Hvor meget bør forældre hjælpe?

Medierne skildrer ung voksenliv som en tid fyldt med fester, venskab, gode og dårlige datoer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =