Home / Relationer / Forsøg ikke at prøve Ægteskabsrådgivning, medmindre du gør dette

Forsøg ikke at prøve Ægteskabsrådgivning, medmindre du gør dette

Forsøg ikke at prøve Ægteskabsrådgivning, medmindre du gør dette

At gå til ægteskab rådgivning handler ikke kun om at dukke op. Din succes er væsentligt afhængig af den indsats og engagement du sætter i det. Det er forståeligt at ikke vide, hvad man kan forvente at gå ind i denne form for behandling. 

For at terapi skal have den bedst mulige chance for succes, her er en liste over ting, der vil være nyttige:

1. Har det samme mål. Lyder simpelt, ikke? Det er ofte ikke.

Det samme og eneste mål skal være, "vi begge ønsker at redde vores ægteskab." Det er dog ikke ualmindeligt, at en partner spekulerer på, om de endda skal forblive i ægteskabet. Alternativt undrer en partner sig om at blive hos deres ægtefælle vs at forlade ægtefælle til deres elsker, er deres mål. Forskellige dagsordener vil sabotere terapiprocessen. Du kan stadig få rådgivning, men fokuset vil være anderledes, indtil du begge er på samme side.

2. Forpligte sig til en all-out, "i skyttegravene" indsats i mindst seks måneder. Parterapi er langsommere end individuel terapi. Dynamikken er kompliceret, og to personer, der arbejder sammen, kræver en betydelig del tid til at ændre sig. Tænk også på, hvornår dine problemer begyndte. For de fleste, mange år, faktisk seks i gennemsnit, vil være bestået, før du dukker op på vores kontorer. Dette gør rådgiverens arbejde og din, endnu hårdere.

3. Trusler ikke skilsmisse i løbet af den tid, du har begået til ægteskabsterapi.  Dette vil helt undergrave terapiprocessen.

  Terapeuter arbejder meget hårdt for at skabe sikkerhed mellem to personer, hvis tillid ofte er ret rystende. At spille "D-kortet" under en kamp vil sætte dig tilbage mange sessioner.

4. Forbered dig på arbejde på dig selv såvel som dit forhold.  Du skal have ideer om, hvad du skal ændre personligt. Tænk på en adfærd eller egenskab du udstiller, der ville være et problem i ethvert forhold.

5. Sig ikke "Jeg laver alt arbejdet." Hvis vi kunne kaste øjnene på dig, når du siger, at vi ville (men vi indser, hvor uprofessionelt det er). Vi kan fortælle hvem der laver arbejdet og hvem der ikke er meget klart. Desuden gør en af ​​jer ofte mere "arbejde" end den anden. Processen er IKKE FAIR. Vi ved det her, men nogle gange er det kun en af ​​jer, der kæmper rigtig hårdt for ægteskabet, der hjælper med at spole i den partner, der går længere bagud.   

6. Planlæg ikke en exitstrategi, når du beslutter dig for, at dit ægteskab ikke bliver bedre.  Løft bekymringen tidligt og diskuter det direkte med din partner eller i terapien.

1

7. Tal ikke med nogen om dit ægteskab, medmindre de fuldt ud vil støtte dine bestræbelser. Ikke klage til dine venner og familie om din ægtefælle, mens du er i behandling. Du får ikke gode, objektive råd.

8. Prioritere ægteskab terapi. Planlæg det før noget andet. Vær fleksibel med din tid. Budget dine penge, hvis du har brug for et stykke tid for at have råd til det. Jeg forsikrer dig om, din behandling vil være billigere end en skilsmisse.

9. Forstå, at dine problemer er cykliske i naturen.  Du er blevet fast i et negativt mønster. Uden misbrug, vold eller utroskab vil vi ikke tage sider eller være med til at hjælpe dig med at bebrejde hinanden.

  Vi vil lede dig til at ændre de negative mønstre og hjælpe dig med at se det bedste i hinanden.

10. Tag dit "bedste selv" til ægteskabsterapi. Dette er en meget stressende tid. Ægteskabsangreb påvirker alle områder af dit liv. Dette er svært at spørge, men vi har brug for dig til at være moden, opfindsomme og håbende under behandlingen. Også behandle hinanden med respekt og værdighed.

Ægteskabeterapeuter er her for at hjælpe dig med at løse dine problemer på en måde, som du ikke kan synes at gøre på egen hånd. Mange skilsmisser kunne forhindres, hvis folk valgte at arbejde på deres ægteskab tidligere, snarere end senere, når der opstår problemer. Med den rette hjælp og to mennesker, der er fuldt engagerede i terapien, genopliver de ofte deres ægteskab.   

1

About

Check Also

Tag Grands til Universal Studios Hollywood

Forlystelsesparker er sjovt, men kan være trættende for bedsteforælder og til småben. Universal Studios Hollywood …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 65